ROWENTA VOLUM'24 PREMIUM CARE CF6460F0

VOLUM'24 PREMIUM CARE CF6460F0

VOLUM FERMECĂTOR, DE LA RĂDĂCINĂ LA VÂRFURI, CE DUREAZĂ ÎNTREAGA ZI*

Cu ajutorul rolei ceramice încălzite, aparatul de stilizat Volum'24 Premium Care oferă părului un volum uimitor de la rădăcină până la vârfuri, care rezistă pe tot parcursul zilei*. Temperatura optimă de 170°C protejează părul, menţinând intactă rezistenţa acestuia la rupere, iar învelişul Cashmere Keratin, combinat cu generatorul de ioni îi oferă o strălucire deosebită.

Referință : CF6460F0

VOLUM FERMECĂTOR, CE DUREAZĂ ÎNTREAGA ZI!

Având rezultate uimitoare, care rezistă întreaga zi*, aparatul de stilizat Volum'24 Premium Care este instrumentul de styling esenţial pentru volum de la rădăcină până la vârfuri.

Rola ceramică încălzită oferă părului volum perfect la temperatura optimă de 170°C, protejând părul şi menţinându-i intactă rezistenţa la rupere. Astfel, părul capătă volum în timp record şi durează toată ziua fără a fi nevoie să foloseşti produse cosmetice de stilizat.

Combinaţia dintre generatorul de ioni şi învelişul exclusiv Cashmere Keratin cu ulei de argan oferă părului strălucire, îl lasă mătăsos şi uşor de coafat.

Cablul de alimentare cu sistem rotativ la 360° asigură libertate de mişcare şi confort sporit în timpul utilizării, iar datorită încălzirii rapide în doar 60 de secunde, aparatul este întotdeauna gata de utilizare şi la îndemână.

Volum'24 Premium Care oferă părului un boost de volum, pentru coafuri impresionante care rezistă pe tot parcursul zilei.

* Test realizat pe un eşantion de 50 de persoane - Franţa/noiembrie 2012.

* Test realizat pe un eşantion de 50 de persoane - Franţa/noiembrie 2012

* Test realizat pe un eşantion de 50 de persoane – Franţa/noiembrie 2012

Caracteristici tehnice/Comparare

Setări temperatură 170  °C
Înveliş Cashmere Keratin  
Funcții Încălzire și volum  
Funcţie Respect    
Generator de ioni    
Indicator de încălzire    
Timp de încălzire 60  s
Oprire automată DA  
Inel de agăţare    
Voltaj 110-240  V
Cablu rotativ 360°    
Tipul elementului de încălzire Aluminiu  
Lungimea cablului de alimentare 1,8  m
Culoare Roz/alb  

Întrebări frecvente

Vizitați secțiunea „Accesorii” a site-ului nostru pentru a găsi cu ușurință toate articolele de care aveți nevoie pentru produsul dumneavoastră.
Puteţi găsi informaţii mai amănunţite în secţiunea Garanţie a acestui site.