ROWENTA Ventilator Classic VU1950F0

Ventilator Classic VU1950F0
Pur și simplu răcoritor

Bucură-te de efectul răcoritor al ventilatorului Rowenta Classic oriunde în locuința ta. Datorită designului său compact și a înălțimii ajustabile, produsul poate fi folosit ca un ventilator obișnuit dar și ca un ventilator de birou. Setarea direcției, oscilarea automată și diametrul mare asigură o difuzie optimă a aerului pe întreaga suprafață a camerei, iar cele 3 trepte de viteză, ușor de selectat datorită panoului de control, îți oferă posibilitatea să alegi intensitetea fluxului de aer.

Referință : VU1950F0

Ventilator Rowenta Classic: Pur și simplu răcoritor

Bucură-te de efectul răcoritor al ventilatorului Rowenta Classic Compact oriunde în lucuința ta.

Datorită designului său compact și a înălțimii ajustabile, produsul poate fi folosit ca un ventilator obișnuit dar și ca un ventilator de birou, iar oscilația automată asigură o difuzie optimă a aerului pe întreaga suprafață a încăperii.

Datorită panoului de control prietenos și ușor de ajustat poți alege între cele 3 trepte de viteză pentru a adapta fluxul de aer în funcție de preferințe.

Ventilatorul este ușor de transportat și depozitat datorită dimensiunii sale compacte și dispune de o grilă de protecție robustă, cu un design ce permite o asamblare ușoară și rapidă.

Caracteristici tehnice/Comparare

TIPUL PRODUSULUI
Tip Clasic  
Model Cu stativ  
Diametru 40  cm
Diametru (inch) 16  
Înălțime maximă 0.95  m
Înălțime minimă 0.8  m
Dimensiuni (LxÎxA) 0.45x0.78x0.39  m
PERFORMANŢA AERULUI
Debit maxim de aer (m3/min) 50  
Rotaţie automată    
Orientare reglabilă    
Număr de palete 3  
CONFORT ÎN UTILIZARE
Lungimea cablului de alimentare 1.8  m
Panou de comandă Mecanic  
Număr de reglaje 3  
Ecran Nu  
SILENŢIOZITATE
Nivel maxim de zgomot 60  dB(A)

Documentație

Întrebări frecvente

Verificaţi întotdeauna starea aparatului, priza şi alimentarea cu energie. Ţineţi aparatul la 50 cm de orice obiect (perdele, pereţi, aerosoli etc…). Nu lăsaţi niciodată să intre apă în aparat. Nu atingeţi aparatul cu mâinile ude. Înainte de a-l pune în funcţiune, asiguraţi-vă că aparatul este poziţionat pe o suprafaţă stabilă şi sigură şi este în poziţia corectă de funcţionare (în poziţie verticală).
Opriţi ventilatorul şi scoateţi-l din priză înainte de a-l muta.
Trebuie să ţineţi aparatul la o distanţă de peste 50 de cm de orice obiect (pereţi, perdele, aerosoli…). Nu uitaţi că există variante orizontale şi verticale, majoritatea fiind ajustabile, astfel că puteţi alege ventilatorul în funcţie de spaţiu şi decoraţiunile interioare.
Da, sistemul a fost conceput pentru a se putea folosi orice tabletă de insecticid.
Înainte de a efectua orice activităţi de întreţinere, este esenţial să scoateţi ventilatorul din priză. Puteţi curăţa unitatea cu o cârpă uşor umezită. Nu lăsaţi niciodată să pătrundă apă în unitate. Folosiţi un aspirator pentru a curăţa grilajul din faţă. Nu folosiţi niciodată produse abrazive care ar putea deteriora aspectul aparatului.
După ce urmați instrucțiunile din manualul de utilizare pentru pornirea aparatului, asigurați-vă că priza electrică funcționează prin conectarea unui alt aparat. Dacă în continuare acesta nu funcționează, nu încercați să demontați sau să reparați dumneavoastră aparatul, ci duceți-l la un centru de reparații autorizat.
Nu utilizaţi aparatul. Pentru a evita orice pericol, duceţi-l
la un centru de service autorizat pentru a fi înlocuit.
Când este pornită această funcţie, ventilatorul oscilează de la stânga la dreapta şi apoi de la dreapta la stânga automat, distribuind aerul în întreaga cameră. Dacă doriţi un flux de aer concentrat într-un singur loc, trebuie să opriţi această funcţie.
Acest sistem profită de mişcările de aerului generate de ventilator pentru a distribui în acelaşi timp insecticid împotriva ţânţarilor.
Aparatul dumneavoastră conţine materiale valoroase care pot fi recuperate sau reciclate. Predaţi aparatul la un punct public de colectare a deşeurilor.
În cazul în care credeți că lipsește o componentă, contactați Centrul de servicii pentru clienți și vă vom ajuta să găsiți o soluție potrivită.
Vizitați secțiunea „Accesorii” a site-ului nostru pentru a găsi cu ușurință toate articolele de care aveți nevoie pentru produsul dumneavoastră.
Puteţi găsi informaţii mai amănunţite în secţiunea Garanţie a acestui site.