ROWENTA Volum'24 Respectissim CF6430

Volum'24 Respectissim CF6430
VOLUM FERMECĂTOR, DE LA RĂDĂCINĂ LA VÂRFURI, CE DUREAZĂ ÎNTREAGA ZI*

Toate vedetele şi revistele de modă spun acelaşi lucru: volumul este, fără îndoială, tendinţa de moment în ceea ce priveşte părul. Şi totuşi, potrivit unui studiu*, lipsa de volum este cea mai mare problemă cu care femeile din Europa se confruntă: aproape un sfert dintre femeile intervievate s-au plâns că părul lor nu are formă. Cele mai afectate sunt femeile cu părul fin, cel mai întâlnit tip de păr din Europa. *Studiu pe 132 465 persoane efectuat în Franţa, Germania, Italia, Spania şi Marea Britanie în 2005.

Referință : CF6430D0

ODATĂ CU VOLUM'24 RESPECTISSIM, ROWENTA ESTE PE CALE SĂ ADUCĂ O REVOLUŢIE ÎN ÎNGRIJIREA PĂRULUI

Aparatul de stilizat pentru volum Volum'24 Respectissim este special conceput pentru a oferi un aspect plin de farmec de dimineaţa până seara*: acesta include o rolă încălzită de ceramică, care acţionează ca un stabilizator al firului de păr, formând rădăcinile într-un arc pentru o ridicare perfectă.

Volum de la rădăcină până la vârfuri în numai 5 paşi: Introduci aparatul pe lateral şi lipeşti accesoriul Termo Protect de pielea capului, de-a lungul cărării, Strângi timp de 3 secunde, Roteşti aparatul aducând mânerul în poziţie verticală, Laşi apoi şuviţa de păr în partea opusă, După ce ai terminat de coafat, aduci şuviţele în poziţia lor naturală.

Părul capătă volum în timp record şi durează toată ziua fără a fi nevoie să foloseşti produse cosmetice de stilizat.

Aparatul de stilizat Volum'24 Respectissim funcţionează la temperatura blândă de 170°C, astfel încât părul nu este afectat, iar volumul e maxim.

Pentru că de multe ori părului fin îi lipseşte strălucirea, Volum'24 Respectissim încorporează un generator de ioni pentru a oferi părului o strălucire de oglindă, evitând în acelaşi timp electricitatea statică şi formarea aspectului rebel.

* Conform unui sondaj de un grup de 50 de femei cu părul fin efectuat în Franţa, în noiembrie 2012.

* Test realizat pe un eşantion de 50 de persoane - Franţa/noiembrie 2012

Caracteristici tehnice/Comparare

Setări temperatură 170°C  
Înveliş Ceramic  
Funcții Încălzire și volum  
Forma Rotundă  
Funcţie Respect    
Generator de ioni    
Indicator de încălzire    
Timp de încălzire 60  s
Oprire automată 1  
Inel de agăţare    
Ghid de coafare    
Voltaj 110-240  V
Cablu rotativ 360°    
Tipul elementului de încălzire Aluminiu  
Lungimea cablului de alimentare 1,8  m
Culoare Alb / roz metalizat / mov  
Garanție 2 ani  

Întrebări frecvente

Această funcţie neutralizează electricitatea statică şi ar trebui să facă părul mai elastic şi mai uşor de ondulat. În plus, părul dumneavoastră va fi mai strălucitor deoarece praful nu se poate prinde de el.
Este preferabil să o faceți atunci când aparatul este rece, pentru a evita arsurile. Apăsați clapetele de pe lateralul plăcilor și apoi scoateți-le glisând. Când reintroduceți plăcile, glisați-le cât de mult posibil și asigurați-vă că sunt bine fixate, astfel încât să nu se miște.
Când înfășurați șuvițele de păr în jurul aparatului, asigurați-vă că folosiți aceeași parte a acestuia, nu încercați să folosiți toată lungimea lui. Ţineţi vârful, care rămâne rece, cu cealaltă mână.
Secțiunea cilindrică a ondulatorului se încălzește foarte tare în timpul utilizării, așa că aveți grijă să evitați contactul cu pielea și asigurați-vă că părțile fierbinți ale aparatului nu intră în contact cu cablul de alimentare.
După ce aţi ales setarea dorită, va trebui să aşteptaţi 10 minute ca aparatul să ajungă la temperatura potrivită.
Utilizați peria cu diametru mare pentru o coafare generală și peria cu diametru mic pentru finisaje (creând mai multe bucle mari spre interior sau spre exterior).
Părul trebuie să fie curat, descurcat și uscat pentru a preveni deteriorarea.
Întotdeauna scoateţi din priză aparatul şi lăsaţi-l să se răcească. Când s-a răcit complet, ştergeţi cilindrul cu o cârpă umedă, fără a lăsa să intre apa sau orice alt lichid înăuntrul mânerului.
După ce urmați instrucțiunile din manualul de utilizare pentru pornirea aparatului, asigurați-vă că priza electrică funcționează prin conectarea unui alt aparat. Dacă în continuare acesta nu funcționează, nu încercați să demontați sau să reparați dumneavoastră aparatul, ci duceți-l la un centru de reparații autorizat.
Nu utilizaţi aparatul. Pentru a evita orice pericol, duceţi-l
la un centru de service autorizat pentru a fi înlocuit.
Un aparat din clasa I trebuie conectat la o priză cu împământare (şi are un singur strat de izolaţie). Un aparat din clasa II nu trebuie neapărat să fie conectat la o priză cu împământare deoarece este prevăzut cu două straturi distincte şi independente de izolaţie.
Nu. Nu aplicați substanțe chimice pentru îngrijirea părului în timp ce folosiți aparatul. Aplicați-le numai după ce părul s-a răcit și nu mai folosiți ondulatorul. De asemenea, nu folosiți aparatul pe fire de păr sintetice, cum sunt extensiile sau perucile.
Da. Puneţi părul între plăci, chiar de la rădăcină, apoi închideţi plăcile ținând astfel părul înăuntru. Glisaţi încet placa de îndreptat părul până la vârful firelor de păr şi veţi avea un păr drept şi mătăsos.
Da. Trebuie să înfăşuraţi părul în jurul aparatului şi să aşteptaţi aproximativ 20 de secunde înainte să daţi drumul buclei. Repetaţi procedura de mai multe ori pe tot părul. Dacă doriţi bucle bine definite, nu mai periaţi părul după ce s-a răcit.
Este recomandabil să folosiţi şuviţe de maxim 2-3 cm grosime.
Vizitați secțiunea „Accesorii” a site-ului nostru pentru a găsi cu ușurință toate articolele de care aveți nevoie pentru produsul dumneavoastră.
Puteţi găsi informaţii mai amănunţite în secţiunea Garanţie a acestui site.
Aparatul dumneavoastră conţine materiale valoroase care pot fi recuperate sau reciclate. Predaţi aparatul la un punct public de colectare a deşeurilor.
În cazul în care credeți că lipsește o componentă, contactați Centrul de servicii pentru clienți și vă vom ajuta să găsiți o soluție potrivită.