ROWENTA X-trem Power Cyclonic RO6227

X-trem Power Cyclonic RO6227

PERFORMANŢĂ EXTREMĂ DE CURĂȚARE, CE DUREAZĂ DE 3 ORI MAI MULT*

Aspiratorul fără sac X-Trem Power îmbină perfect tehnologia ciclonică avansată cu performanţa înaltă a puterii de aspirare. Sistemul dublu de filtrare, inovator, împreună cu capul de aspirare cu eficienţă înaltă oferă rezultate optime de curățare pentru toate tipurile de suprafeţe.

Referință : RO6227EA

ASPIRATOR FĂRĂ SAC: REZULTATE OPTIME ȘI PERFORMANȚĂ PE DURATĂ ÎNDELUNGATĂ

Asigurând rezultate uimitoare de aspirare şi filtrare excepţională, aspiratorul fără sac X-Trem Power îmbină tehnologia ciclonică avansată cu puterea mare de aspirare într-un singur aparat.

Tehnologia ciclonică avansată și sistemul dublu de filtrare – o spumă ultra-performantă și un filtru lavabil foarte eficient – permit separarea optimă a aerului de praf, pentru rezultate eficiente, de calitate înaltă și care durează de 3 ori mai mult.

* Capul de aspirare puternic şi eficient înlătură cu uşurinţă murdăria, asigurând cele mai bune rezultate de aspirare pe suprafeţele dure.

Performanței i se alătură confortul și ușurința utilizării: îndepărtarea și de golirea recipientului fără efort, mâner ergonomic pentru transportare ușoară și recipient cu capacitate mare de 2,5 L pentru autonomie mare și golire mai puţin frecventă.

*Comparativ cu RO53 / MO53 - Cantitatea de praf aspirată, înainte de întreținerea filtrelor, menţinând în acelaşi timp un nivel superior de performanță pentru toate tipurile de suprafeţe.

*Comparativ cu RO53 / MO53 - Cantitatea de praf aspirată, înainte de întreținerea filtrelor, menţinând în acelaşi timp un nivel superior de performanță pentru toate tipurile de suprafeţe

* Comparativ cu RO53 / MO53 - Cantitatea de praf aspirată, înainte de întreținerea filtrelor, menţinând în acelaşi timp un nivel superior de performanță pentru toate tipurile de suprafeţe
** Comparativ cu gama anterioară de aspiratoare Rowenta de 2100 W

Caracteristici tehnice/Comparare

Tip de tehnologie Mono-ciclonică, fără sac  
Clasa de eficiență energetică (de la A+++ la D) B  
Consum anual de energie (kW/h/an) 34  
Nivel de zgomot 82  dB(A)
Re-emisia de praf (de la A la E) D  
Puterea de absorbție pe covoare (de la A la F) D  
Puterea de absorbție pe suprafețe dure (de la A la E) C  
Putere 900  W
Nivel (niveluri) de filtrare 2  
Filtrare Filtru de înaltă eficienţă  
Sistem de control al puterii Manual  
Mâner Mâner clasic cu perie Easy Brush încorporată  
Manevrabilitate 1 roată multidirecţională + 2 roţi mari  
Lungimea cablului electric 6,2  m
Raza de acţiune 8,6  m
Sistem de staționare 2  
Mâner de transport    
Protecție Bară împotriva şocurilor  
Tub Tub metalic telescopic  
Perii pentru pardoseală Perie de înaltă performanţă  
Culoare Alb/mov  

Întrebări frecvente

Întrerupătorul de protecţie împotriva supraîncălzirii cu care este prevăzut aspiratorul a fost activat. Ar trebui să curăţaţi filtrul motorului, să schimbaţi filtrul microactiv (în funcţie de model) şi să înlocuiţi sacul de praf sau să goliţi colectorul de praf. Apoi aşteptaţi 30 de minute înainte de a reporni aparatul.
În cazul în care cablul electric merge mai încet în timp ce îl înfășurați, scoateți-l complet și apăsați din nou butonul de retragere a cablului. Dacă problema persistă, adresaţi-vă unui centru autorizat de service.
Această problemă poate avea mai multe cauze:
• fluxul de aspirare este blocat: verificaţi tubul, duza şi furtunul;
• recipientul sau sacul este plin; schimbaţi-l sau curăţaţi-l (în funcţie de model);
• sistemul de filtrare este înfundat; curăţaţi-l sau înlocuiţi-l;
• regulatorul cu cap în cruce este în poziţie deschisă; închideţi-l.
Dacă problema nu dispare, contactaţi un partener de service autorizat.
Peria cu sucțiune electrică este o perie rotativă motorizată, care asigură o mai mare eficiență a curățeniei, înlăturând firele de ață, de păr, părul animalelor etc. depuse pe covoare.
Vizitați secțiunea „Accesorii” a site-ului nostru pentru a găsi cu ușurință toate articolele de care aveți nevoie pentru produsul dumneavoastră.
Puteţi găsi informaţii mai amănunţite în secţiunea Garanţie a acestui site.