FORMULA ONE BY ROWENTA Aparat de ras, tuns și conturat Formula 1® TN604MF0

Aparat de ras, tuns și conturat Formula 1® TN604MF0
Creează-ți stiluri personalizate cu un singur aparat de tuns barba

Păstrează-ți barba conturată zi de zi cu aparatul de tuns și bărbierit Rowenta Forever Sharp Formula 1®. Acesta este un aparat 3 în 1 versatil, rezistent la apă, ideal pentru tuns, conturat și bărbierit*, lamele cu autoascuțire sunt confecționate 100% din inox și nu vor necesita înlocuire asigurând astfel eficiență de top și tăiere precisă dintr-o singură mișcare. Forever Sharp vine la pachet cu un accesoriu ce asigură o protecție sporită și reduce iritarea pielii. Aparatul beneficiază de o autonomie de neegalat de până la 2 luni fără încărcare**.

*nu bărbiereşte la fel de aproape ca o lamă tradiţională, prin urmare pielea ta nu se va irita

**pentru o sesiune de tuns de 5 minute, de 3 ori pe săptămână

Referință : TN604MF0

BeneficiiProdus

Aparatul de ras, tuns și bărbierit Rowenta Formula 1®: Creează-ți stiluri personalizate cu un singur aparat

O barbă perfect conturată necesită lame ascuțite, tocmai de aceea aparatul de tuns Rowenta Forever Sharp Formula 1® dispune de lame de inox, cu înveliș de titan și tehnologie de autoascuțire, ce nu trebuie schimbate niciodată.

Cu aparatul versatil 3 în 1 Rowenta Forever Sharp poți tunde, contura și bărbieri* pentru a-ți personaliza stilul în fiecare zi datorită celor 5 piepteni (1-2-3-5-6 mm) și a accesoriului Skin-Comfort ce oferă o alunecare îmbunătățită și reduce riscul iritării pielii, ideal pentru pielea de pe față și corp**.

Cu o tăiere precisă, dintr-o singură mișcare, acest aparat de tuns oferă o autonomie de neegalat de până la 120 de minute, cu o încărcare rapidă ce va încărca bateria complet în 90 de minute.

Modern, ergonomic și compact, acest aparat de tuns este 100% sigur de utilizat chiar și sub duș datorită Tehnologiei Wet & Dry și a mânerului cu textură aderentă.

*nu bărbiereşte la fel de aproape ca o lamă tradiţională, prin urmare pielea ta nu se va irita

**nerecomandat pentru zonele sensibile și pentru subraț

Caracteristici tehnice/Comparare

PERFORMANŢE DE TĂIERE
Material lame Inox  
PRECIZIE
Lungimea minimă de tăiere 0.4  mm
Setări de precizie 1  mm
Indicator al lungimii de tăiere Pieptene  
Zone compatibile Barbă  
UTILIZARE - STILURI DE TĂIERE
Tip de pieptene Fix  
Lamă de tăiat barba    
Dimensiuena lamei de tăiat barba 32  mm
Tip de pieptene pentru barbă Fix  
Funcție pentru "barba de 3 zile"    
Setări de precizie pieptene pentru barbă 1  mm
Setări pentru lungimea de tăiere a bărbii 0.4 până la 6 mm  
Poziţii pentru lungimea de tăiere a bărbii 6  
5  
Tip utilizator Bărbați  
Autonomie 120 minute  
Timp de reîncărcare 1.30  h
Încărcare rapidă a bateriilor    
Utilizare Fără fir  
Tip baterie Litiu ion  
CONFORT ÎN UTILIZARE
Cap de tăiere detașabil    
Curățare Complet lavabil  
Kit de curăţare Ulei, perie  
Indicator de încărcare LED  
Depozitare Gentuţă  
SPECIFICAŢII TEHNICE
Culoare Roșu, negru, argintiu  
Voltage 100-240  V
Accesorii suplimentare incluse Pieptene din silicon  
   
   
Funcţie Wet & Dry    
Tip de ștecher Europeană  
Culoare ștecher Negru  

Documentație

Întrebări frecvente

Este recomandabil să nu folosiţi aparatul de tuns pentru a vă tunde singur, din motive de siguranţă şi pentru a obţine un rezultat mai bun.
Nu. Aparatul de tuns nu se poate încărca şi folosi în acelaşi timp.
Este recomandabil să folosiţi aparatul de tuns pe părul curat, dar uscat.
Înainte de a folosi aparatul de tuns pentru prima dată, lăsaţi-l la încărcat timp de 14 ore. La următoarele 3 utilizări, este important să îl lăsaţi să se descarce complet. Ulterior, timpul de încărcare recomandat este de 8 ore. Dacă indicatorul de încărcare este roşu înseamnă că aparatul se încarcă.
Din punctul de vedere al performanţei, este important să lubrifiaţi lamele după fiecare 2-3 utilizări. Folosiţi uleiul furnizat sau un ulei de calitate care nu conţine acid (de exemplu, uleiul pentru maşina de cusut). Puneţi o singură picătură la capătul fiecărei lame, puneţi în funcţiune aparatul de tuns timp de câteva minute şi apoi ştergeţi uleiul în exces cu o cârpă.
Aparatele noastre de tuns rareori necesită curățare (cu excepția cazului în care au fost utilizate de mai multe persoane). Lamele trebuie curățate după fiecare utilizare cu ajutorul periuței. Puteți utiliza periuța și pentru a îndepărta firele de păr de pe pieptene.
Nu. Pentru modele reîncărcabile, trebuie să utilizați baterii reîncărcabile NiCd sau NiMH. Nu utilizați baterii normale deoarece acestea prezintă riscul de topire.
După ce urmați instrucțiunile din manualul de utilizare pentru pornirea aparatului, asigurați-vă că priza electrică funcționează prin conectarea unui alt aparat. Dacă în continuare acesta nu funcționează, nu încercați să demontați sau să reparați dumneavoastră aparatul, ci duceți-l la un centru de reparații autorizat.
Nu utilizaţi aparatul. Pentru a evita orice pericol, duceţi-l
la un centru de service autorizat pentru a fi înlocuit.
Un aparat din clasa I trebuie conectat la o priză cu împământare (şi are un singur strat de izolaţie). Un aparat din clasa II nu trebuie neapărat să fie conectat la o priză cu împământare deoarece este prevăzut cu două straturi distincte şi independente de izolaţie.
Nu. Aparatele noastre de tuns pot fi utilizate doar pentru păr. Orice altă utilizare poate duce la defectarea aparatului sau la rănire.
Dacă aparatul de tuns este reîncărcabil, bateria va dura timp de 40 de minute după o încărcare completă.
Rotița de ajustare pentru reglaje micro vă permite să ajustați cu precizie lungimea de tăiere, asigurând astfel un finisaj impecabil pentru părul sau pentru barbă.
În continuare, sunt prezentate diferitele lungimi disponibile:
Poziția 1 = 0,8 mm
Poziția 2 = 1,1 mm
Poziția 3 = 1,4 mm
Poziția 4 = 1,7 mm
Poziția 5 = 2,0 mm
Aparatul dumneavoastră conţine materiale valoroase care pot fi recuperate sau reciclate. Predaţi aparatul la un punct public de colectare a deşeurilor.
În cazul în care credeți că lipsește o componentă, contactați Centrul de servicii pentru clienți și vă vom ajuta să găsiți o soluție potrivită.
Vizitați secțiunea „Accesorii” a site-ului nostru pentru a găsi cu ușurință toate articolele de care aveți nevoie pentru produsul dumneavoastră.
Puteţi găsi informaţii mai amănunţite în secţiunea Garanţie a acestui site.