Despre Noi

Despre Rowenta

Încă din 1909, brand-ul german Rowenta i-a captivat cei mai exigenți consumatori datorită produselor sale de calitate înaltă care garantează rezultate perfecte.

Rowenta oferă o gamă largă de produse care îmbină performanța tehnologică inegalabilă, cu design-ul rafinat și cu nivelul înalt de confort al utilizării.

Misiunea sa este aceea de a asigura bunăstarea zilnică a utilizatorilor, datorită unor produse inteligente precum aspiratoarele sale, fiarele de călcat, uscătoarele de păr și epilatoarele sale. Fiind dintotdeauna un pionier în domeniul produselor ecologice și ingenioase, Rowenta lucrează de mai mult de 10 ani asupra dezvoltării acestora.

Agenții inovării

În fiecare an, Groupe SEB lansează mai mult de 250 noi produse.

Acest ritm de inovare este posibil de menținut datorită echipelor noastre de Cercetare și Dezvoltare dar și viziunii noastre deschise asupra inovaţiilor. Dacă dorești să te alături comunității noastre, vizitează site-ul nostru web special dedicat.

www.innovate-with-groupeseb.com

Groupe SEB

Descoperă Groupe SEB, liderul mondial în domeniul aparatelor de uz casnic de mici dimensiuni.

Activ în aproximativ 150 de țări, Groupe SEB a devenit lider mondial pe toate continentele datorită gamei sale vaste și foarte variate de produse și datorită portofoliului său impresionant de brand-uri.

www.groupeseb.com