ROWENTA Aparat de tuns barba Nomad TN2300F1

Aparat de tuns barba Nomad TN2300F1
Aparat de tuns barba reîncărcabil

Cu aparatul de tuns barba Nomad, barba ta este întotdeauna perfect aranjată. Lame sale de înaltă calitate și setările de precizie asigură lungimea și stilizarea dorită. Compact, ușor de utilizat și echipat cu o baterie reîncărcabilă de durată lungă, acesta poate fi folosit oricând şi oriunde.

Referință : TN2300F1

Aparat de tuns barba Rowenta Nomad: Ideal pentru bărbații meticuloși și preocupați de aspectul lor

Aparatul de tuns barba de înaltă calitate Nomad te ajută să ai o barbă perfect aranjată oricând şi oriunde te afli.

Prevăzut cu lame ascuţite din oțel inoxidabil, tăierea este întotdeauna precisă și eficientă.

Cu 5 lungimi reglabile de la 3 mm la 7 mm și o setare de precizie de 1 mm, Nomad îţi oferă o varietate de opțiuni pentru un look exact aşa cum ţi-l doreşti, fie că opteţi pentru o barbă clasică sau pentru bine cunoscuta barbă de 3 zile.

Datorită bateriei reîncărcabile şi cu autonomie mare de până la 60 de minute, aparatul de tuns Nomad este întotdeauna gata de utilizare.

Caracteristici tehnice/Comparare

PERFORMANŢE DE TĂIERE
Material lame Inox  
Tip de motor Motor DC  
Turația motorului (rpm) 7100  
PRECIZIE
Lungimea minimă de tăiere 0.9  mm
Setări de precizie 1  mm
Indicator al lungimii de tăiere Pieptene  
Zone compatibile Barbă  
UTILIZARE - STILURI DE TĂIERE
Lamă de tăiat barba    
Tip de pieptene pentru barbă Ajustabil  
Funcție pentru "barba de 3 zile"    
Setări pentru lungimea de tăiere a bărbii De la 0.9 la 7 mm  
Poziţii pentru lungimea de tăiere a bărbii 6  
1  
Tip utilizator Bărbați  
Autonomie 60 minute  
Timp de reîncărcare 10  h
Utilizare Fără fir sau conectat la priză  
Tip baterie NiMh  
CONFORT ÎN UTILIZARE
Cap de tăiere detașabil    
Curățare Cap de tăiere lavabil  
Kit de curăţare Ulei, perie  
Indicator de încărcare LED  
SPECIFICAŢII TEHNICE
Culoare Alb  
Voltage 100-240  V
   
Tip de ștecher Europeană  

Documentație

Întrebări frecvente

Este recomandabil să nu folosiţi aparatul de tuns pentru a vă tunde singur, din motive de siguranţă şi pentru a obţine un rezultat mai bun.
Nu. Aparatul de tuns nu se poate încărca şi folosi în acelaşi timp.
Este recomandabil să folosiţi aparatul de tuns pe părul curat, dar uscat.
Înainte de a folosi aparatul de tuns pentru prima dată, lăsaţi-l la încărcat timp de 14 ore. La următoarele 3 utilizări, este important să îl lăsaţi să se descarce complet. Ulterior, timpul de încărcare recomandat este de 8 ore. Dacă indicatorul de încărcare este roşu înseamnă că aparatul se încarcă.
După fiecare utilizare trebuie să curățați lamele folosind peria pentru curățare furnizată. Dacă este necesar, puteți folosi și o cârpă ușor umezită. Pentru o curățare mai amănunțită a lamelor, unele modele vă permit să scoateți lama în întregime.
Din punctul de vedere al performanţei, este important să lubrifiaţi lamele după fiecare 2-3 utilizări. Folosiţi uleiul furnizat sau un ulei de calitate care nu conţine acid (de exemplu, uleiul pentru maşina de cusut). Puneţi o singură picătură la capătul fiecărei lame, puneţi în funcţiune aparatul de tuns timp de câteva minute şi apoi ştergeţi uleiul în exces cu o cârpă.
Aparatele noastre de tuns rareori necesită curățare (cu excepția cazului în care au fost utilizate de mai multe persoane). Lamele trebuie curățate după fiecare utilizare cu ajutorul periuței. Puteți utiliza periuța și pentru a îndepărta firele de păr de pe pieptene.
Nu. Pentru modele reîncărcabile, trebuie să utilizați baterii reîncărcabile NiCd sau NiMH. Nu utilizați baterii normale deoarece acestea prezintă riscul de topire.
După ce urmați instrucțiunile din manualul de utilizare pentru pornirea aparatului, asigurați-vă că priza electrică funcționează prin conectarea unui alt aparat. Dacă în continuare acesta nu funcționează, nu încercați să demontați sau să reparați dumneavoastră aparatul, ci duceți-l la un centru de reparații autorizat.
Nu utilizaţi aparatul. Pentru a evita orice pericol, duceţi-l
la un centru de service autorizat pentru a fi înlocuit.
Un aparat din clasa I trebuie conectat la o priză cu împământare (şi are un singur strat de izolaţie). Un aparat din clasa II nu trebuie neapărat să fie conectat la o priză cu împământare deoarece este prevăzut cu două straturi distincte şi independente de izolaţie.
Nu. Aparatele noastre de tuns pot fi utilizate doar pentru păr. Orice altă utilizare poate duce la defectarea aparatului sau la rănire.
Dacă aparatul de tuns este reîncărcabil, bateria va dura timp de 40 de minute după o încărcare completă.
Rotița de ajustare pentru reglaje micro vă permite să ajustați cu precizie lungimea de tăiere, asigurând astfel un finisaj impecabil pentru părul sau pentru barbă.
În continuare, sunt prezentate diferitele lungimi disponibile:
Poziția 1 = 0,8 mm
Poziția 2 = 1,1 mm
Poziția 3 = 1,4 mm
Poziția 4 = 1,7 mm
Poziția 5 = 2,0 mm
Aparatul dumneavoastră conţine materiale valoroase care pot fi recuperate sau reciclate. Predaţi aparatul la un punct public de colectare a deşeurilor.
În cazul în care credeți că lipsește o componentă, contactați Centrul de servicii pentru clienți și vă vom ajuta să găsiți o soluție potrivită.
Vizitați secțiunea „Accesorii” a site-ului nostru pentru a găsi cu ușurință toate articolele de care aveți nevoie pentru produsul dumneavoastră.
Puteţi găsi informaţii mai amănunţite în secţiunea Garanţie a acestui site.