ROWENTA x KARL LAGERFELD Aparat de tuns parul Rowenta x Karl Lagerfeld Perfect Line TN152LF0

Aparat de tuns parul Rowenta x Karl Lagerfeld Perfect Line TN152LF0
Rezultate profesionale

Pastreaza-ti tunsoarea perfecta cu ajutorul aparatului de tuns parul Rowenta x Karl Lagerfeld Perfect Line. Cele 28 de setari - 6 piepteni si 3 micro-setari - garanteaza o tunsoare precisa, personalizata in functie de stilul tau. Aparatul beneficiaza de un motor profesional pentru o taiere eficienta intr-o singura miscare si poate fi utilizat atat cu cablu, cat si fara - pana la 2.5 ore. Nivelul bateriei este semnalizat printr-un indicatorului luminos LED pentru ca tu sa ai sesiuni de tuns fara griji. Lamele aparatului au fost concepute pentru a rezista 15 ani.*

Referință : TN152LF0

Aparatul de tuns Rowenta x Karl Lagerfeld Perfect Line: Aparatul perfect pentru o tunsoare perfecta

Obtine o tunsoare perfecta, potrivita stilului tau, cu aparatul de tuns parul Rowenta x Karl Lagerfeld Perfect Line si a celor 28 de setari - 6 piepteni si 3 micro-setari - pentru rezultate perfecte de fiecare data.

Motorului profesional perite o taiere eficienta dintr-o singura miscare, in timp ce bateria litiu-ion cu indicator luminos LED pentru starea acesteia ofera o autonomie de pana la 2.5 ore atunci cand aparatul este utilizat fara fir.

Caracteristici tehnice/Comparare

PERFORMANŢE DE TĂIERE
Material lame Inox  
Turația motorului (rpm) 5200  
PRECIZIE
Lungimea minimă de tăiere 1  mm
Setări de precizie 0.5  mm
Indicator al lungimii de tăiere Pieptene  
Zone compatibile Păr  
Micro setări Declanșator lamă  
28  
1 la 25 mm  
25 mm  
UTILIZARE - STILURI DE TĂIERE
Lamă de tăiere a părului    
Dimensiunea lamei de tăiere a părului 45  mm
Tip de pieptene Fix  
Număr piepteni 6  
Setări de precizie pieptene 0.5  mm
Setări pentru lungimea de tăiere a părului 3-6-9-12-18-25  mm
Poziţii pentru lungimea de tăiere a părului 28  
Greutate a unei baterii 45,5  g
Tip utilizator Bărbați  
Autonomie 150 minute  
Timp de reîncărcare 150 minute   
Utilizare Fără fir sau conectat la priză  
Tip baterie Litiu ion  
CONFORT ÎN UTILIZARE
Kit de curăţare Ulei, perie  
Indicator de încărcare LED  
SPECIFICAŢII TEHNICE
Culoare Negru & rosu  
Voltage 100-240  V
Lungimea cablului de alimentare 1,8  m
   
   
   
Cablu detașabil    

Documentație

Întrebări frecvente

Este recomandabil să nu folosiţi aparatul de tuns pentru a vă tunde singur, din motive de siguranţă şi pentru a obţine un rezultat mai bun.
Nu. Aparatul de tuns nu se poate încărca şi folosi în acelaşi timp.
Este recomandabil să folosiţi aparatul de tuns pe părul curat, dar uscat.
Înainte de a folosi aparatul de tuns pentru prima dată, lăsaţi-l la încărcat timp de 14 ore. La următoarele 3 utilizări, este important să îl lăsaţi să se descarce complet. Ulterior, timpul de încărcare recomandat este de 8 ore. Dacă indicatorul de încărcare este roşu înseamnă că aparatul se încarcă.
După fiecare utilizare trebuie să curățați lamele folosind peria pentru curățare furnizată. Dacă este necesar, puteți folosi și o cârpă ușor umezită. Pentru o curățare mai amănunțită a lamelor, unele modele vă permit să scoateți lama în întregime.
Din punctul de vedere al performanţei, este important să lubrifiaţi lamele după fiecare 2-3 utilizări. Folosiţi uleiul furnizat sau un ulei de calitate care nu conţine acid (de exemplu, uleiul pentru maşina de cusut). Puneţi o singură picătură la capătul fiecărei lame, puneţi în funcţiune aparatul de tuns timp de câteva minute şi apoi ştergeţi uleiul în exces cu o cârpă.
Aparatele noastre de tuns rareori necesită curățare (cu excepția cazului în care au fost utilizate de mai multe persoane). Lamele trebuie curățate după fiecare utilizare cu ajutorul periuței. Puteți utiliza periuța și pentru a îndepărta firele de păr de pe pieptene.
Nu. Pentru modele reîncărcabile, trebuie să utilizați baterii reîncărcabile NiCd sau NiMH. Nu utilizați baterii normale deoarece acestea prezintă riscul de topire.
După ce urmați instrucțiunile din manualul de utilizare pentru pornirea aparatului, asigurați-vă că priza electrică funcționează prin conectarea unui alt aparat. Dacă în continuare acesta nu funcționează, nu încercați să demontați sau să reparați dumneavoastră aparatul, ci duceți-l la un centru de reparații autorizat.
Nu utilizaţi aparatul. Pentru a evita orice pericol, duceţi-l
la un centru de service autorizat pentru a fi înlocuit.
Un aparat din clasa I trebuie conectat la o priză cu împământare (şi are un singur strat de izolaţie). Un aparat din clasa II nu trebuie neapărat să fie conectat la o priză cu împământare deoarece este prevăzut cu două straturi distincte şi independente de izolaţie.
Nu. Aparatele noastre de tuns pot fi utilizate doar pentru păr. Orice altă utilizare poate duce la defectarea aparatului sau la rănire.
Dacă aparatul de tuns este reîncărcabil, bateria va dura timp de 40 de minute după o încărcare completă.
Rotița de ajustare pentru reglaje micro vă permite să ajustați cu precizie lungimea de tăiere, asigurând astfel un finisaj impecabil pentru părul sau pentru barbă.
În continuare, sunt prezentate diferitele lungimi disponibile:
Poziția 1 = 0,8 mm
Poziția 2 = 1,1 mm
Poziția 3 = 1,4 mm
Poziția 4 = 1,7 mm
Poziția 5 = 2,0 mm
Aparatul dumneavoastră conţine materiale valoroase care pot fi recuperate sau reciclate. Predaţi aparatul la un punct public de colectare a deşeurilor.
În cazul în care credeți că lipsește o componentă, contactați Centrul de servicii pentru clienți și vă vom ajuta să găsiți o soluție potrivită.
Vizitați secțiunea „Accesorii” a site-ului nostru pentru a găsi cu ușurință toate articolele de care aveți nevoie pentru produsul dumneavoastră.
Puteţi găsi informaţii mai amănunţite în secţiunea Garanţie a acestui site.