ROWENTA Aparat de tuns părul Advancer TN5240F0

Aparat de tuns părul Advancer TN5240F0
Partenerul ideal pentru sesiuni de tuns perfecte

Aparatul de tuns părul Rowenta Advancer oferă combinația optimă dintre tăierea perfectă și performanțe de lungă durată. Oferind o varietate de setări precise și un pieptăne pentru părul facial, Rowenta Advancer asigură rezultate precise și personalizate atât pentru păr tunsoare cât și pentru barbă. Păstreză-ți look-ul impecabil oricând, oriunde datorită autonomiei de lungă durată și a precizie perfecte.

Referință : TN5240F0

BeneficiiProdus

Aparatul de tuns părul Rowenta Advancer: Sesiuni de tuns perfecte

Bucură-te de sesiuni de tuns perfecte cu aparatul de tuns Rowenta Advancer.

Lamele din inox de înaltă calitate dispun de un inveliș din titan pentru un tăiș de lungă durată și tăiere perfectă dintr-o singură mișcare chiar și pentru părul gros și des datorită funcției Turbo.

Cele 29 lungimi de tăiere, de la 0.5 la 30 mm, împreună cu setarea de precizie de 1 mm, poți obție rezultate personalizate până la cel mai mic detaliu. Ideal pentru tunsori cât și pentru pentru părul facial datorită pieptănelui dedicat ce dispune de o setare de precizie de 0.5 mm.

Aparatul de tuns beneficiază de o baterie Lithium-ION ce oferă până la 120 de minute de utilizare neîntreruptă și de funcția de încărcare rapidă pentru confort sporit.

Indicatorul inteligent pentru nivelul bateriei oferă o utilizare confortabilă, aparatul putând fi utilizat atât conectat la cablu cât și fără pentru o utilizare ușoară.

Rowenta Advancer dispune de un desing compact și modern, lamele acestuia fiind lavabile pentru o igienă perfectă.

Aparatul de tuns Advancer vine la pachet cu o husă pentru transport și depozitare.

Caracteristici tehnice/Comparare

PERFORMANŢE DE TĂIERE
Material lame Inox  
Înveliş lame Titan  
Viteză Turbo    
PRECIZIE
Lungimea minimă de tăiere 0.5  mm
Indicator al lungimii de tăiere Pieptene  
1 mm  
Zone compatibile Păr şi barbă  
UTILIZARE - STILURI DE TĂIERE
Lamă de tăiere a părului    
Dimensiunea lamei de tăiere a părului 42  mm
Tip de pieptene Ajustabil  
Număr piepteni 2  
Setări de precizie pieptene 1  mm
Setări pentru lungimea de tăiere a părului De la 0.5 la 30  mm
Poziţii pentru lungimea de tăiere a părului 29  
Tip de pieptene pentru barbă Ajustabil  
Funcție pentru "barba de 3 zile"    
Setări de precizie pieptene pentru barbă 0.5  mm
Setări pentru lungimea de tăiere a bărbii De la 0.5 la 25 mm  
Poziţii pentru lungimea de tăiere a bărbii 29  
3 day beard  
120 min  
Powerful and long-lasting (Li-Ion)  
Tip utilizator Bărbați  
0,5 to 30 mm  
Autonomie 120 minute  
Timp de reîncărcare 1 oră și 30 de minute  h
Încărcare rapidă a bateriilor    
Utilizare Fără fir sau conectat la priză  
Tip baterie Litiu ion  
CONFORT ÎN UTILIZARE
Cap de tăiere detașabil    
Curățare Cap de tăiere lavabil  
Kit de curăţare Ulei, perie  
Indicator de încărcare LCD  
Depozitare Vanity  
SPECIFICAŢII TEHNICE
Culoare Negru / Argintiu  
Voltage 100-240  V
   
   
   
   
   

Documentație

Întrebări frecvente

Este recomandabil să nu folosiţi aparatul de tuns pentru a vă tunde singur, din motive de siguranţă şi pentru a obţine un rezultat mai bun.
Nu. Aparatul de tuns nu se poate încărca şi folosi în acelaşi timp.
Este recomandabil să folosiţi aparatul de tuns pe părul curat, dar uscat.
Înainte de a folosi aparatul de tuns pentru prima dată, lăsaţi-l la încărcat timp de 14 ore. La următoarele 3 utilizări, este important să îl lăsaţi să se descarce complet. Ulterior, timpul de încărcare recomandat este de 8 ore. Dacă indicatorul de încărcare este roşu înseamnă că aparatul se încarcă.
După fiecare utilizare trebuie să curățați lamele folosind peria pentru curățare furnizată. Dacă este necesar, puteți folosi și o cârpă ușor umezită. Pentru o curățare mai amănunțită a lamelor, unele modele vă permit să scoateți lama în întregime.
Din punctul de vedere al performanţei, este important să lubrifiaţi lamele după fiecare 2-3 utilizări. Folosiţi uleiul furnizat sau un ulei de calitate care nu conţine acid (de exemplu, uleiul pentru maşina de cusut). Puneţi o singură picătură la capătul fiecărei lame, puneţi în funcţiune aparatul de tuns timp de câteva minute şi apoi ştergeţi uleiul în exces cu o cârpă.
Aparatele noastre de tuns rareori necesită curățare (cu excepția cazului în care au fost utilizate de mai multe persoane). Lamele trebuie curățate după fiecare utilizare cu ajutorul periuței. Puteți utiliza periuța și pentru a îndepărta firele de păr de pe pieptene.
Nu. Pentru modele reîncărcabile, trebuie să utilizați baterii reîncărcabile NiCd sau NiMH. Nu utilizați baterii normale deoarece acestea prezintă riscul de topire.
După ce urmați instrucțiunile din manualul de utilizare pentru pornirea aparatului, asigurați-vă că priza electrică funcționează prin conectarea unui alt aparat. Dacă în continuare acesta nu funcționează, nu încercați să demontați sau să reparați dumneavoastră aparatul, ci duceți-l la un centru de reparații autorizat.
Nu utilizaţi aparatul. Pentru a evita orice pericol, duceţi-l
la un centru de service autorizat pentru a fi înlocuit.
Un aparat din clasa I trebuie conectat la o priză cu împământare (şi are un singur strat de izolaţie). Un aparat din clasa II nu trebuie neapărat să fie conectat la o priză cu împământare deoarece este prevăzut cu două straturi distincte şi independente de izolaţie.
Nu. Aparatele noastre de tuns pot fi utilizate doar pentru păr. Orice altă utilizare poate duce la defectarea aparatului sau la rănire.
Dacă aparatul de tuns este reîncărcabil, bateria va dura timp de 40 de minute după o încărcare completă.
Rotița de ajustare pentru reglaje micro vă permite să ajustați cu precizie lungimea de tăiere, asigurând astfel un finisaj impecabil pentru părul sau pentru barbă.
În continuare, sunt prezentate diferitele lungimi disponibile:
Poziția 1 = 0,8 mm
Poziția 2 = 1,1 mm
Poziția 3 = 1,4 mm
Poziția 4 = 1,7 mm
Poziția 5 = 2,0 mm
Aparatul dumneavoastră conţine materiale valoroase care pot fi recuperate sau reciclate. Predaţi aparatul la un punct public de colectare a deşeurilor.
În cazul în care credeți că lipsește o componentă, contactați Centrul de servicii pentru clienți și vă vom ajuta să găsiți o soluție potrivită.
Vizitați secțiunea „Accesorii” a site-ului nostru pentru a găsi cu ușurință toate articolele de care aveți nevoie pentru produsul dumneavoastră.
Puteţi găsi informaţii mai amănunţite în secţiunea Garanţie a acestui site.