ROWENTA Aparat de tuns Nomad TN1400F0

Aparat de tuns Nomad TN1400F0
Tunsori perfecte fără efort

Aparatul de tuns Nomad este soluţia ideală pentru tunsori fără efort. Cele 19 dimensiuni de tăiere de maximă precizie te ajută să obţii tunsoarea dorită uşor, oriunde şi oricând.

Referință : TN1400F0

APARATUL DE TUNS NOMAD: TAIE PĂRUL PERFECT ŞI CU UŞURINŢĂ

Aparatul de tuns Nomad cu lame din oţel inoxidabil de calitate superioară asigură tunsori fără efort şi eficienţă de tăiere ireproşabilă timp îndelungat.

Este prevăzut cu 2 piepteni ajustabili şi 19 lungimi de tăiere de la 3 mm la 30 mm ce acoperă o mare varietate de tunsori, iar reglajul fin cu precizie de 1,5 mm este ideal pentru a-ţi personaliza tunsoarea aşa cum doreşti.

Nomad este soluţia ideală pentru tunsori perfecte oriunde şi oricând.

Caracteristici tehnice/Comparare

PERFORMANŢE DE TĂIERE
Material lame Oţel inoxidabil  
Tip de motor Motor DC  
Turația motorului (rpm) 6250  
PRECIZIE
Lungimea minimă de tăiere 1  mm
Setări de precizie 1,5  mm
Indicator al lungimii de tăiere Pieptene  
Zone compatibile Păr  
UTILIZARE - STILURI DE TĂIERE
Tip de pieptene Ajustabil  
Număr piepteni 2  
Setări pentru lungimea de tăiere a părului 1-30  mm
Poziţii pentru lungimea de tăiere a părului 19  
Standard (NiMH)  
Tip utilizator Bărbați  
Autonomie 40  
Timp de reîncărcare 8  h
Utilizare Fără fir sau conectat la priză  
Tip baterie NiMh  
CONFORT ÎN UTILIZARE
Cap de tăiere detașabil    
Kit de curăţare Ulei, perie  
Indicator de încărcare LED  
SPECIFICAŢII TEHNICE
Culoare Alb  
Voltage 100-240  V
   

Documentație

Întrebări frecvente

Este recomandabil să nu folosiţi aparatul de tuns pentru a vă tunde singur, din motive de siguranţă şi pentru a obţine un rezultat mai bun.
Nu. Aparatul de tuns nu se poate încărca şi folosi în acelaşi timp.
Este recomandabil să folosiţi aparatul de tuns pe părul curat, dar uscat.
Înainte de a folosi aparatul de tuns pentru prima dată, lăsaţi-l la încărcat timp de 14 ore. La următoarele 3 utilizări, este important să îl lăsaţi să se descarce complet. Ulterior, timpul de încărcare recomandat este de 8 ore. Dacă indicatorul de încărcare este roşu înseamnă că aparatul se încarcă.
Din punctul de vedere al performanţei, este important să lubrifiaţi lamele după fiecare 2-3 utilizări. Folosiţi uleiul furnizat sau un ulei de calitate care nu conţine acid (de exemplu, uleiul pentru maşina de cusut). Puneţi o singură picătură la capătul fiecărei lame, puneţi în funcţiune aparatul de tuns timp de câteva minute şi apoi ştergeţi uleiul în exces cu o cârpă.
Aparatele noastre de tuns rareori necesită curățare (cu excepția cazului în care au fost utilizate de mai multe persoane). Lamele trebuie curățate după fiecare utilizare cu ajutorul periuței. Puteți utiliza periuța și pentru a îndepărta firele de păr de pe pieptene.
Nu. Pentru modele reîncărcabile, trebuie să utilizați baterii reîncărcabile NiCd sau NiMH. Nu utilizați baterii normale deoarece acestea prezintă riscul de topire.
După ce urmați instrucțiunile din manualul de utilizare pentru pornirea aparatului, asigurați-vă că priza electrică funcționează prin conectarea unui alt aparat. Dacă în continuare acesta nu funcționează, nu încercați să demontați sau să reparați dumneavoastră aparatul, ci duceți-l la un centru de reparații autorizat.
Nu utilizaţi aparatul. Pentru a evita orice pericol, duceţi-l
la un centru de service autorizat pentru a fi înlocuit.
Un aparat din clasa I trebuie conectat la o priză cu împământare (şi are un singur strat de izolaţie). Un aparat din clasa II nu trebuie neapărat să fie conectat la o priză cu împământare deoarece este prevăzut cu două straturi distincte şi independente de izolaţie.
Nu. Aparatele noastre de tuns pot fi utilizate doar pentru păr. Orice altă utilizare poate duce la defectarea aparatului sau la rănire.
Dacă aparatul de tuns este reîncărcabil, bateria va dura timp de 40 de minute după o încărcare completă.
Rotița de ajustare pentru reglaje micro vă permite să ajustați cu precizie lungimea de tăiere, asigurând astfel un finisaj impecabil pentru părul sau pentru barbă.
În continuare, sunt prezentate diferitele lungimi disponibile:
Poziția 1 = 0,8 mm
Poziția 2 = 1,1 mm
Poziția 3 = 1,4 mm
Poziția 4 = 1,7 mm
Poziția 5 = 2,0 mm
Aparatul dumneavoastră conţine materiale valoroase care pot fi recuperate sau reciclate. Predaţi aparatul la un punct public de colectare a deşeurilor.
În cazul în care credeți că lipsește o componentă, contactați Centrul de servicii pentru clienți și vă vom ajuta să găsiți o soluție potrivită.
Vizitați secțiunea „Accesorii” a site-ului nostru pentru a găsi cu ușurință toate articolele de care aveți nevoie pentru produsul dumneavoastră.
Puteţi găsi informaţii mai amănunţite în secţiunea Garanţie a acestui site.