ROWENTA Aparat de tuns Nomad TN1400F0

Aparat de tuns Nomad TN1400F0
Tunsori perfecte fără efort

Aparatul de tuns Nomad este soluţia ideală pentru tunsori fără efort. Cele 19 dimensiuni de tăiere de maximă precizie te ajută să obţii tunsoarea dorită uşor, oriunde şi oricând.

Referință : TN1400F0

APARATUL DE TUNS NOMAD: TAIE PĂRUL PERFECT ŞI CU UŞURINŢĂ

Aparatul de tuns Nomad cu lame din oţel inoxidabil de calitate superioară asigură tunsori fără efort şi eficienţă de tăiere ireproşabilă timp îndelungat.

Este prevăzut cu 2 piepteni ajustabili şi 19 lungimi de tăiere de la 3 mm la 30 mm ce acoperă o mare varietate de tunsori, iar reglajul fin cu precizie de 1,5 mm este ideal pentru a-ţi personaliza tunsoarea aşa cum doreşti.

Nomad este soluţia ideală pentru tunsori perfecte oriunde şi oricând.

Caracteristici tehnice/Comparare

Material lame Oţel inoxidabil  
Turația motorului (rpm) 6250  
Lungimea minimă de tăiere 1  mm
Setări de precizie 1,5  mm
Indicator al lungimii de tăiere Pieptene  
Zone compatibile Păr  
Tip de pieptene Ajustabil  
Număr piepteni 2  
Setări pentru lungimea de tăiere a părului 1-30  mm
Poziţii pentru lungimea de tăiere a părului 19  
Utilizare Fără fir sau conectat la priză  
Cap de tăiere detașabil    
Kit de curăţare Ulei, perie  
Indicator de încărcare LED  
Culoare Alb  
Voltaj 100-240  V
Tip baterie NiMh  
Autonomie 40  min
Timp de reîncărcare 8  h
Tip de motor Motor DC  

Documentație

Întrebări frecvente

Este recomandabil să nu folosiţi aparatul de tuns pentru a vă tunde singur, din motive de siguranţă şi pentru a obţine un rezultat mai bun.
Nu. Aparatul de tuns nu se poate încărca şi folosi în acelaşi timp.
Este recomandabil să folosiţi aparatul de tuns pe părul curat, dar uscat.
Înainte de a folosi aparatul de tuns pentru prima dată, lăsaţi-l la încărcat timp de 14 ore. La următoarele 3 utilizări, este important să îl lăsaţi să se descarce complet. Ulterior, timpul de încărcare recomandat este de 8 ore. Dacă indicatorul de încărcare este roşu înseamnă că aparatul se încarcă.
După fiecare utilizare trebuie să curățați lamele folosind peria pentru curățare furnizată. Dacă este necesar, puteți folosi și o cârpă ușor umezită. Pentru o curățare mai amănunțită a lamelor, unele modele vă permit să scoateți lama în întregime.
Din punctul de vedere al performanţei, este important să lubrifiaţi lamele după fiecare 2-3 utilizări. Folosiţi uleiul furnizat sau un ulei de calitate care nu conţine acid (de exemplu, uleiul pentru maşina de cusut). Puneţi o singură picătură la capătul fiecărei lame, puneţi în funcţiune aparatul de tuns timp de câteva minute şi apoi ştergeţi uleiul în exces cu o cârpă.
Aparatele noastre de tuns rareori necesită curățare (cu excepția cazului în care au fost utilizate de mai multe persoane). Lamele trebuie curățate după fiecare utilizare cu ajutorul periuței. Puteți utiliza periuța și pentru a îndepărta firele de păr de pe pieptene.
Nu. Pentru modele reîncărcabile, trebuie să utilizați baterii reîncărcabile NiCd sau NiMH. Nu utilizați baterii normale deoarece acestea prezintă riscul de topire.
Un aparat din clasa I trebuie conectat la o priză cu împământare (şi are un singur strat de izolaţie). Un aparat din clasa II nu trebuie neapărat să fie conectat la o priză cu împământare deoarece este prevăzut cu două straturi distincte şi independente de izolaţie.
Nu. Aparatele noastre de tuns pot fi utilizate doar pentru păr. Orice altă utilizare poate duce la defectarea aparatului sau la rănire.
Dacă aparatul de tuns este reîncărcabil, bateria va dura timp de 40 de minute după o încărcare completă.
Rotița de ajustare pentru reglaje micro vă permite să ajustați cu precizie lungimea de tăiere, asigurând astfel un finisaj impecabil pentru părul sau pentru barbă.
În continuare, sunt prezentate diferitele lungimi disponibile:
Poziția 1 = 0,8 mm
Poziția 2 = 1,1 mm
Poziția 3 = 1,4 mm
Poziția 4 = 1,7 mm
Poziția 5 = 2,0 mm