ROWENTA Epilator Easy Touch EP1120F0

Epilator Easy Touch EP1120F0
Cea mai simplă soluție pentru piele netedă pentru săptămâni întregi!

Descoperă cea mai ușoară soluție pentru o piele nedetă perioadă îndelungată cu epilatorul Rowenta Easy Touch. Obține rezultate optime de epilare de până la 4 săptămâni datorită sistemului de îndepărtare a părului avansat. Datorită celor 2 trepte de viteză, designului ergonomic și a accesoriului pentru începători poți accesa chiar și cele mai sensibile zone cu ușurință pentru sesiuni de îndepărtare a parului eficiente și complete.

Referință : EP1120F0

Epilatorul ROWENTA Easy Touch: Rezultate perfecte de la prima utilizare

Îndepărtează părul nedorit ca la salon încă de la prima utilizare.

Cu Rowenta Easy Touch, sesiunile de epilat nu au fost niciodată mai ușoare, oferindu-ți rezultate de durată de până la 4 săptămâni.

Tehnologia de epilare avansată presupune 24 de pensete precise ce îndepărtează pchiar și cele mai mici fire de păr (0,5 mm) fără a le rupe în timp ce suprafața mare a capului de epilare oferă rezultate eficiente de fiecare dată.

Designul compact face ca epilatorul să fie ușor de manevrat, făcând posibilă epilarea cu ușurință a zonelor greu accesibile și sensibile, iar cele 2 trepte de viteză se adaptează perfect tuturor nevoilor tale.

Epilatorul este prevăzut cu un sistem de masaj cu bile ce reduce sensibilitatea pielii pentru sesiuni de epilat confortabile și fără durere.

Mai mult, pachetul include și un accesoriu pentru începători pentru rezultate optime și eficiente încă de la prima utilizare.

Caracteristici tehnice/Comparare

PERFORMANŢĂ
Epilare de mare precizie <0,5mm    
Pensete 24  
Reglaje ale vitezei 2  
Alimentare continuă    
Suprafaţă activă de mari dimensiuni    
Sistem de direcţionare a firelor de păr    
Tehnologia capului de epilare Clasică  
CONFORT ÎN UTILIZARE
Bile pentru masaj / Reducerea sensibilității pielii    
Pensete testate dermatologic    
Pensete igienice din oţel inoxidabil    
ACCESORII
Accesorii 3  
Perie    
Gentuţă    
Accesorii suplimentare incluse Accesoriu pentru începători  
PRACTIC
Zone compatibile Picioare şi corp  
SPECIFICAŢII TEHNICE
Sursa de alimentare Alimentare la priză  
Voltage 220-240  V
Putere 4.8  
Lungimea cablului de alimentare 2  m
Culoare Roz închis  

Documentație

Întrebări frecvente

Axila este o zonă delicată pentru epilat, deoarece pielea este subţire şi sensibilă (este normal să apară pete roşii în această zonă după îndepărtarea părului), iar zona nu este foarte accesibilă pentru capul epilatorului. Pe suprafaţa picioarelor, epilatorul este uşor de ghidat, dar în cazul axilelor este mult mai dificil, deoarece este vorba despre o zonă concavă şi uneori este necesară apăsarea capului epilatorului pe piele pentru a obţine o epilare eficientă.

în figurile de mai jos sunt ilustrate mişcările corecte pentru a reuşi să îndepărtaţi fără probleme părul din zona axilelor.

Reţineţi faptul că, pentru a îndepărta părul din zona axilelor, ar trebui utilizat accesoriul pentru "zone sensibile".

Nu. Aparatul nu poate fi utilizat pe față.
După ce urmați instrucțiunile din manualul de utilizare pentru pornirea aparatului, asigurați-vă că priza electrică funcționează prin conectarea unui alt aparat. Dacă în continuare acesta nu funcționează, nu încercați să demontați sau să reparați dumneavoastră aparatul, ci duceți-l la un centru de reparații autorizat.
Nu utilizaţi aparatul. Pentru a evita orice pericol, duceţi-l
la un centru de service autorizat pentru a fi înlocuit.
Un aparat din clasa I trebuie conectat la o priză cu împământare (şi are un singur strat de izolaţie). Un aparat din clasa II nu trebuie neapărat să fie conectat la o priză cu împământare deoarece este prevăzut cu două straturi distincte şi independente de izolaţie.
Este mai bine să evitaţi expunerea la soare şi baia în mare imediat după epilare, deoarece pielea este mai sensibilă. Iar dacă plănuiţi să vă epilaţi, se aplică acelaşi sfat: nu vă expuneţi înainte la soare, pentru ca pielea să nu fie prea sensibilă.
Aparatul dumneavoastră conţine materiale valoroase care pot fi recuperate sau reciclate. Predaţi aparatul la un punct public de colectare a deşeurilor.
În cazul în care credeți că lipsește o componentă, contactați Centrul de servicii pentru clienți și vă vom ajuta să găsiți o soluție potrivită.
Vizitați secțiunea „Accesorii” a site-ului nostru pentru a găsi cu ușurință toate articolele de care aveți nevoie pentru produsul dumneavoastră.
Puteţi găsi informaţii mai amănunţite în secţiunea Garanţie a acestui site.