ROWENTA Epilator Silence Soft EP5640D0

Epilator Silence Soft EP5640D0
PENTRU O EPILARE PERFECTĂ, ULTRA-SILENȚIOASĂ  

Cu epilatorul Silence Soft, înlăturarea părului devine un moment de serenitate pură. Datorită sistemului silențios și carcasei duble, ermetice, epilarea devine de 4 ori mai silențioasă*, pentru o experienţă de înlăturare a părului ultra-precisă şi discreție absolută. *Comparativ cu epilatorul Rowenta EP75XX-EP87XX

Referință : EP5640D0

EPILATOR ROWENTA SILENCE SOFT: REZULTATE PERFECTE ÎN DEPLINĂ SERENITATE

Epilatorul Silence Soft transformă îndepărtarea părului într-un moment de serenitate: sistemul silențios face ca epilarea să fie de patru ori mai discretă*, datorită carcasei sale duble, ermetice, care diminuează în mod eficient zgomotul.

Tehnologia brevetată Micro-Contact asigură contactul cu pielea în proporție de 100%, iar pensetele ultra-precise împreună cu funcția specială Vision de iluminare permit îndepărtarea chiar și a celor mai mici și mai subțiri fire de păr, pentru un rezultat perfect.

Accesorii suplimentare: un accesoriu pentru exfoliere pentru o epilare mai delicată, un accesoriu de ras pentru zonele sensibile, dar și accesorii pentru axile și pentru zona inghinală, toate acestea fiind detașabile și lavabile pentru igienă îmbunătăţită și curățare ușoară.

*Comparativ cu epilatorul Rowenta EP75XX-EP87XX.

Caracteristici tehnice/Comparare

PERFORMANŢĂ
Tehnologie avansată Micro-Contact    
Epilare de mare precizie <0,5mm    
Pensete 24  
Reglaje ale vitezei 2  
Patente 1  
CONFORT ÎN UTILIZARE
Bile pentru masaj / Reducerea sensibilității pielii    
Pensete testate dermatologic    
ACCESORII
Accesorii 4  
Accesoriu pentru radere    
Accesoriu pentru zone bikinilor    
Accesoriu pentru axilă    
Rolă pentru exfoliere    
Gentuţă    
Accesorii suplimentare incluse Periuţă pentru curăţare  
PRACTIC
Zone compatibile Picioare şi corp  
Sistem silențios    
Lumină de vizualizare    
Cap de epilare detașabil    
Cap de epilare lavabil    
SPECIFICAŢII TEHNICE
Sursa de alimentare Alimentare la priză  
Voltage 220-240  V
Putere 4,8  
Lungimea cablului de alimentare 2  m
Culoare Alb/roz  

Documentație

Întrebări frecvente

Axila este o zonă delicată pentru epilat, deoarece pielea este subţire şi sensibilă (este normal să apară pete roşii în această zonă după îndepărtarea părului), iar zona nu este foarte accesibilă pentru capul epilatorului. Pe suprafaţa picioarelor, epilatorul este uşor de ghidat, dar în cazul axilelor este mult mai dificil, deoarece este vorba despre o zonă concavă şi uneori este necesară apăsarea capului epilatorului pe piele pentru a obţine o epilare eficientă.

în figurile de mai jos sunt ilustrate mişcările corecte pentru a reuşi să îndepărtaţi fără probleme părul din zona axilelor.

Reţineţi faptul că, pentru a îndepărta părul din zona axilelor, ar trebui utilizat accesoriul pentru "zone sensibile".

Nu. Aparatul nu poate fi utilizat pe față.
După ce urmați instrucțiunile din manualul de utilizare pentru pornirea aparatului, asigurați-vă că priza electrică funcționează prin conectarea unui alt aparat. Dacă în continuare acesta nu funcționează, nu încercați să demontați sau să reparați dumneavoastră aparatul, ci duceți-l la un centru de reparații autorizat.
Nu utilizaţi aparatul. Pentru a evita orice pericol, duceţi-l
la un centru de service autorizat pentru a fi înlocuit.
Un aparat din clasa I trebuie conectat la o priză cu împământare (şi are un singur strat de izolaţie). Un aparat din clasa II nu trebuie neapărat să fie conectat la o priză cu împământare deoarece este prevăzut cu două straturi distincte şi independente de izolaţie.
Este mai bine să evitaţi expunerea la soare şi baia în mare imediat după epilare, deoarece pielea este mai sensibilă. Iar dacă plănuiţi să vă epilaţi, se aplică acelaşi sfat: nu vă expuneţi înainte la soare, pentru ca pielea să nu fie prea sensibilă.
Aparatul dumneavoastră conţine materiale valoroase care pot fi recuperate sau reciclate. Predaţi aparatul la un punct public de colectare a deşeurilor.
În cazul în care credeți că lipsește o componentă, contactați Centrul de servicii pentru clienți și vă vom ajuta să găsiți o soluție potrivită.
Vizitați secțiunea „Accesorii” a site-ului nostru pentru a găsi cu ușurință toate articolele de care aveți nevoie pentru produsul dumneavoastră.
Puteţi găsi informaţii mai amănunţite în secţiunea Garanţie a acestui site.