ROWENTA Epilator Skin Respect EP8060F0

Epilator Skin Respect EP8060F0
CEL MAI EFICIENT ŞI DELICAT EPILATOR DE LA ROWENTA*

Skin Respect, epilatorul care îți respectă pielea, fără compromis în ceea ce privește performanța, pentru rezultate perfecte de fiecare dată.
Cu epilatorul Skin Respect ce combină îndepărtarea extrem de eficientă a părului cu tehnologia inovatoare Skin Respect, te bucuri de o experienţă de epilare plăcută şi o piele perfect netedă. Utilizabil sub apă, este dotat cu un accesoriu fin şi plăcut la atingere, care îți respectă pielea, făcând din procesul de epilare o experiență mai confortabilă.

Referință : EP8060F0

* Comparativ cu alte modele de epilatoare ale aceluiaşi brand

BeneficiiProdus

EPILARE EFICIENTĂ ŞI REPECT PENTRU PIELEA TA!

Cu epilatorul Skin Respect, obţii rezultate perfecte ce durează timp îndelungat, având în acelaşi timp o grijă deosebită pentru pielea ta.

Datorită pensetelor de înaltă precizie, acesta îndepărtează rapid şi eficient chiar și cele mai scurte fire de păr (0,5 mm), fără a le rupe.

Cu o suprafață mare a capului de epilare conceput pentru intra în contact perfect cu suprafața pielii, Skin Respect îndepartează eficient firele de păr nedorite chiar şi din zonele cele mai curbate, indiferent de unghiul în care este ținut.

În același timp, capul fin şi plăcut la atingere asigură o alunecare mai ușoară, iar rola de relaxare și sistemul de masaj integrat stimulează pielea și o calmează în același timp, pentru o experiență de epilare plăcută şi confortabilă. Rezultatul este o piele mai catifelată şi vizibil mai puțin iritată.

Skin Respect poate fi folosit atât sub apă, cât și pe pielea uscată, pentru un plus de confort.

În plus, vine și cu un pachet complet de accesorii detaşabile şi lavabile: accesoriu pentru axile, accesoriul pentru linia bikinilor, accesoriu pentru exfoliere, accesoriu pentru ras, accesoriu de tuns pentru zona bikinilor, pentru igienă îmbunătăţită și curățare ușoară.

Caracteristici tehnice/Comparare

PERFORMANŢĂ
Epilare de mare precizie <0,5mm    
Cap pivotant    
Pensete 24  
Reglaje ale vitezei 2  
Suprafaţă activă de mari dimensiuni    
Sistem de direcţionare a firelor de păr    
Senzor pentru detectarea curbelor    
Eficienţă din orice unghi    
CONFORT ÎN UTILIZARE
Bile pentru masaj / Reducerea sensibilității pielii    
Pensete testate dermatologic    
Tehnologie Skin Respect    
Suprafaţă fină cu alunecare uşoară    
Rolă pentru relaxarea pielii    
Funcţie Dermo Protect (viteza optimă de rotaţie)    
Pensete igienice din oţel inoxidabil    
Setare Soft pentru zonele sensibile    
ACCESORII
Accesorii 7  
Accesoriu pentru radere    
Pieptene adaptabil pentru accesoriul de ras    
Accesoriu pentru zone bikinilor    
Accesoriu pentru axilă    
Rolă pentru exfoliere    
Perie    
Gentuţă    
PRACTIC
Zone compatibile Picioare şi corp  
Utilizare Wet & Dry    
Cap de epilare detașabil    
Cap de epilare lavabil    
Funcționare fără cablu    
Indicator de încărcare (dacă este cazul)    
Autonomie (dacă este cazul) 40  min
SPECIFICAŢII TEHNICE
Sursa de alimentare Reîncărcabil  
Voltage 220-240  V
Putere 4,5  
Lungimea cablului de alimentare 1,5  m
Tip baterie Litiu ion  
Culoare Roz vintage  
Timp de reîncărcare (dacă este cazul) 1  h

Documentație

Întrebări frecvente

Axila este o zonă delicată pentru epilat, deoarece pielea este subţire şi sensibilă (este normal să apară pete roşii în această zonă după îndepărtarea părului), iar zona nu este foarte accesibilă pentru capul epilatorului. Pe suprafaţa picioarelor, epilatorul este uşor de ghidat, dar în cazul axilelor este mult mai dificil, deoarece este vorba despre o zonă concavă şi uneori este necesară apăsarea capului epilatorului pe piele pentru a obţine o epilare eficientă.

în figurile de mai jos sunt ilustrate mişcările corecte pentru a reuşi să îndepărtaţi fără probleme părul din zona axilelor.

Reţineţi faptul că, pentru a îndepărta părul din zona axilelor, ar trebui utilizat accesoriul pentru "zone sensibile".

Nu. Aparatul nu poate fi utilizat pe față.
După ce urmați instrucțiunile din manualul de utilizare pentru pornirea aparatului, asigurați-vă că priza electrică funcționează prin conectarea unui alt aparat. Dacă în continuare acesta nu funcționează, nu încercați să demontați sau să reparați dumneavoastră aparatul, ci duceți-l la un centru de reparații autorizat.
Nu utilizaţi aparatul. Pentru a evita orice pericol, duceţi-l
la un centru de service autorizat pentru a fi înlocuit.
Un aparat din clasa I trebuie conectat la o priză cu împământare (şi are un singur strat de izolaţie). Un aparat din clasa II nu trebuie neapărat să fie conectat la o priză cu împământare deoarece este prevăzut cu două straturi distincte şi independente de izolaţie.
Este mai bine să evitaţi expunerea la soare şi baia în mare imediat după epilare, deoarece pielea este mai sensibilă. Iar dacă plănuiţi să vă epilaţi, se aplică acelaşi sfat: nu vă expuneţi înainte la soare, pentru ca pielea să nu fie prea sensibilă.
Aparatul dumneavoastră conţine materiale valoroase care pot fi recuperate sau reciclate. Predaţi aparatul la un punct public de colectare a deşeurilor.
În cazul în care credeți că lipsește o componentă, contactați Centrul de servicii pentru clienți și vă vom ajuta să găsiți o soluție potrivită.
Vizitați secțiunea „Accesorii” a site-ului nostru pentru a găsi cu ușurință toate articolele de care aveți nevoie pentru produsul dumneavoastră.
Puteţi găsi informaţii mai amănunţite în secţiunea Garanţie a acestui site.