ROWENTA Aspirator cu sac Silence Force 5***** RO7793EA

Aspirator cu sac Silence Force 5***** RO7793EA
Cea mai bună performanță de aspirare*

Aspiratorul cu sac Rowenta Silence Force 5***** combină Tehnologia Extrem Silence cu performanțele excelente pentru a oferi rezultate perfecte cu un confort sporit. Acesta vine la pachet cu o varietate de beneficii de la sacul cu o capacitate de 4.5 L la un design cu totul nou si deosebit, toate acestea pentru a face sesiunile de curățat mai ușoare.

Referință : RO7793EA

*Cele mai bune calificative la categoria de consumul de energie pentru performanțele de aspirare a suprafețelor dure și covoare, Martie 2019

BeneficiiProdus

Aspiratorul cu sac Rowenta Silence Force 5*****: Cea mai bună performanță de aspirare*

Pentru confort sporit și sesiuni de curățat cu un nivel scăzut de zgomot, aspiratorul fără sac Rowenta Silence Force 5***** asigură performanțe de top și alunecare ușoară pe orice suprafață datorită capului de aspirare Power Air.

Acest aspirator îți va oferi o experiență aparte mulțumită calificativelor excepționale obținute pentru consumul de energie, performanța de aspirare pe suprafețele dure și covoare, dar și pentru reemisia de praf.

Cele 3 nivele de putere sunt perfecte pentru toate situațiile, oferind un nivel de confort ridicat datorită nivelului de zgomot scăzut, cu puțin peste nivelul de zgomot al unei conversații de zi cu zi, de numai 64 dB(A) la nivelul maxim de putere.

Capacitatea mare de 4.5 L asigură o autonomie maximă, cu un set de 4 roți multidirecționale 360°, aspiratorul fiind ușor de transportat datorită mânerului cu o textură aderentă pentru control absolut.

Modelul Animal Care Pro oferă o varietate de accesorii pentru proprietarii de animale de companie, aspiratorul Silence Force oferind sesiuni de curățat silențioase cu performanțe de top, toate acestea într-un nou design.

Foarte preocupați de provocările schimbărilor climatului, la Rowenta, contribuim de mult la un mod de viață mai durabil, acest lucru fiind posibil prin căutarea continuă a noi metode de a optimiza consumul de resurse în dezvoltarea și utilizarea produselor noastre. Din acest motiv, am proiectat aspiratoarele cu Tehnologia Effiwatts. Această tehnologie reduce semnificativ consumul de energie electrică, timp în care eficiența de aspirare nu este influențată. Tehnologia presupune o duză de aspirare îmbunătățită, pierderi de aer reduse și un motor optimizat. Pentru toate produsele noastre ce beneficiază de Tehnologia Effiwatts, inginerii Rowenta sunt bucurși să garanteze o performanța unui aspirator de 2200 Watts cu un consum de 4.9 ori mai mic.

Caracteristici tehnice/Comparare

Tehnologie
Bagged  
Performanță
Putere 450  W
Eticheta energetică
Nivel de zgomot 64  dB(A)
Foarte silențios (<65db(A))  
Sistem de filtrare
Sac HEPA 3  
Filtrare Filtru de înaltă eficiență + Spumă + Sac Hygiene+  
Nivel (niveluri) de filtrare 3  
Uşurinţă în utilizare
Raza de acţiune 11  m
Lungimea cablului electric 8.4  m
Capacitatea recipientului pentru praf 4.5  L
Mâner Mâner Ergo Comfort Silence cu perie Easy Brush încorporată  
Sistem de staționare 2  
Sistem de control al puterii Manual  
Manevrabilitate 4 roţi multidirecţionale  
Indicator de umplere a sacului    
Mâner de transport    
Accesorii incluse
Tub Tub metalic telescopic  
Perii pentru pardoseală 2 poziții (POWER AIR)  
   
Perie Parquet Softcare    
Accesoriu pentru spaţii înguste Precision Flex    
Perie pentru tapiţerie    
Instrument multifuncțional    
Dimensiuni, culori și greutate
Culoare Roșu  
Accesorii opționale
Tip de ștecher Europeană  
Pachet Animal Care    
Car care    

Vezi ofertele exclusive din magazinul de accesorii

Documentație

Întrebări frecvente

- Dacă aspiratorul Dvs. este prevăzut cu sac de hârtie sau sac Wonderbag:
• Nu, când sacul s-a umplut, acesta trebuie aruncat deoarece porii sacului sunt blocaţi, ceea ce poate reduce eficienţa de aspirare şi dăuna motorului.

- Dacă aspiratorul Dvs. este prevăzut cu sac textil:
• Da, se poate spăla.
• Scoateţi sacul din compartimentul său.
• Deschideţi sacul folosind fermoarul, apoi goliţi-l.
• Spălaţi sacul în apă curată.
• Lăsaţi-l să se usuce pentru cel puţin 24 de ore (puneţi-l înapoi numai când este complet uscat).
• Asiguraţi-vă că fermoarul este închis complet înainte de a-l pune înapoi în compartiment.
Asiguraţi-vă că accesoriile, tubul şi furtunul flexibil nu sunt blocate complet sau parţial şi că filtrele nu sunt înfundate.
• Aspiratorul Dvs. este prevăzut cu un microfiltru; înlocuiţi-l după fiecare 6 schimbări ale sacului.
• Aspiratorul Dvs. este prevăzut cu o casetă filtru HEPA, înlocuiţi-o o dată la 6 luni (în funcţie de cât de des folosiţi aparatul).

IMPORTANT: Înlocuiţi sistemul de filtrare o dată pe an.
Ar trebui să schimbaţi sacul de praf al aspiratorului atunci când aspiratorul îşi pierde puterea de aspirare, produce un zgomot neobişnuit sau începe să şuiere.
Întrerupătorul de protecţie împotriva supraîncălzirii cu care este prevăzut aspiratorul a fost activat. Ar trebui să curăţaţi filtrul motorului, să schimbaţi filtrul microactiv (în funcţie de model) şi să înlocuiţi sacul de praf sau să goliţi colectorul de praf. Apoi aşteptaţi 30 de minute înainte de a reporni aparatul.
În cazul în care cablul electric merge mai încet în timp ce îl înfășurați, scoateți-l complet și apăsați din nou butonul de retragere a cablului. Dacă problema persistă, adresaţi-vă unui centru autorizat de service.
Această problemă poate avea mai multe cauze:
• regulatorul cu cap în cruce este în poziţie deschisă; închideţi-l.
• fluxul de aspirare este blocat: verificaţi tubul, duza şi furtunul.
• recipientul sau sacul este plin; schimbaţi-l sau curăţaţi-l (în funcţie de model).
• sistemul de filtrare este înfundat; curăţaţi-l sau înlocuiţi-l.

Dacă problema nu dispare, contactaţi un partener de service autorizat.
După ce urmați instrucțiunile din manualul de utilizare pentru pornirea aparatului, asigurați-vă că priza electrică funcționează prin conectarea unui alt aparat. Dacă în continuare acesta nu funcționează, nu încercați să demontați sau să reparați dumneavoastră aparatul, ci duceți-l la un centru de reparații autorizat.
Nu utilizaţi aparatul. Pentru a evita orice pericol, duceţi-l
la un centru de service autorizat pentru a fi înlocuit.
Peria cu sucțiune electrică este o perie rotativă motorizată, care asigură o mai mare eficiență a curățeniei, înlăturând firele de ață, de păr, părul animalelor etc. depuse pe covoare.
Aparatul dumneavoastră conţine materiale valoroase care pot fi recuperate sau reciclate. Predaţi aparatul la un punct public de colectare a deşeurilor.
În cazul în care credeți că lipsește o componentă, contactați Centrul de servicii pentru clienți și vă vom ajuta să găsiți o soluție potrivită.
Vizitați secțiunea „Accesorii” a site-ului nostru pentru a găsi cu ușurință toate articolele de care aveți nevoie pentru produsul dumneavoastră.
Puteţi găsi informaţii mai amănunţite în secţiunea Garanţie a acestui site.