ROWENTA Aspirator de mână XTouch​ AC9736WO​

Aspirator de mână XTouch​ AC9736WO​
Uimitor de puternic. Surprinzător de mic.

Aspiratorul de mână Rowenta XTouch oferă o experiență de curățare total diferită. Tehnologie de ultimă generație care oferă o putere de aspirare impresionantă într-un design uimitor de compact. Baza de încărcare menține aspiratorul mână încărcat, gata de utilizare oricând, în timp ce designul cilindric şi simplificat oferă performanțe ușor de atins cu o ergonomie îmbunătățită. Descoperiți o soluție revoluționară de curățare care va ușura retușurile de ultimă oră și situațiile urgente neprevăzute.​

Referință : AC9736WO

BeneficiiProdus

Rowenta X-Touch aspirator de mână ​

Conceput pentru a revoluționa experiența de curățare, aspiratorul de mână Rowenta XTouch combină tehnologia de vârf având o putere de aspirare puternică cu un design ultra-ușor și compact.

Motor Nano Digital, cu 80000 RPM și 480 L/min, totul într-un format cilindric simplificat, cu o ergonomie îmbunătățită.

Cântăreşte doar 0,6kg, asigurând în același timp rezultate rapide și fără efort pentru acele retușuri de ultim moment. Suport cu funcție dublă de depozitate și de încărcare, pentru a fi întotdeauna încărcat și gata de utilizare.

Acest aspirator de mână ultra-modern este completat de următoarele caracteristici: două moduri ușoare și igienice de a goli recipientul de praf fără niciun contact cu praf, lumini LED pentru a gestiona autonomia, comenzi simple cu un singur buton și multe altele.​

Caracteristici tehnice/Comparare

Performanță
Categoria de mână, fără cablu Aspirare uscată  
Tehnologie Tehnologie ciclonică  
Poziții pentru putere și viteză 1  
Tip baterie Litiu ion  
Autonomie
Tip de reîncărcare Bază de încărcare  
Echipament
Duză de spaţii înguste    

Documentație

Întrebări frecvente

După ce urmați instrucțiunile din manualul de utilizare pentru pornirea aparatului, asigurați-vă că priza electrică funcționează prin conectarea unui alt aparat. Dacă în continuare acesta nu funcționează, nu încercați să demontați sau să reparați dumneavoastră aparatul, ci duceți-l la un centru de reparații autorizat.
Nu utilizaţi aparatul. Pentru a evita orice pericol, duceţi-l
la un centru de service autorizat pentru a fi înlocuit.
Aparatul dumneavoastră conţine materiale valoroase care pot fi recuperate sau reciclate. Predaţi aparatul la un punct public de colectare a deşeurilor.
În cazul în care credeți că lipsește o componentă, contactați Centrul de servicii pentru clienți și vă vom ajuta să găsiți o soluție potrivită.
Vizitați secțiunea „Accesorii” a site-ului nostru pentru a găsi cu ușurință toate articolele de care aveți nevoie pentru produsul dumneavoastră.
Puteţi găsi informaţii mai amănunţite în secţiunea Garanţie a acestui site.