ROWENTA Aspirator fără sac Swift Power Cyclonic RO2932EA

Aspirator fără sac Swift Power Cyclonic RO2932EA
Aspirare rapidă și eficientă cu aspiratorul Rowenta
Aspiratorul fără sac Rowenta Swift Power Cyclonic oferă o curățare profundă și un design compact pentru utilizarea de zi cu zi. Tehnologia ciclonică avansată vine la pachet cu un cap de aspirare de înaltă eficiență pentru ca tu să te bucuri de o aspirare perfectă în fiecare zi. Aspiratorul beneficiază de un design compact pentru o depozitare ușoară și manevrabilitate sporită.

Referință : RO2932EA

BeneficiiProdus

Aspiratorul fără sac Rowenta Swift Power Cyclonic: Aspirare rapidă și eficientă

Aspiratorul fără sac Rowenta Swift Power Cyclonic oferă rezultate perfecte de curățare într-un design compact pentru confort sporit.

Tehnologia Ciclonică avansată oferă o separare eficientă a aerului de praf pentru rezultate de lungă durată.

Capul de aspirare asigură o aspirare performantă, în timp ce motorul Effitech garantează rezultate perfecte pe suprafețele dure.

Cablul de alimentare de mari dimensiuni oferă o arie mare de până la 7,6 m în care poți aspira fără limite, iar designul compact oferă manevrabilitate sporită și depozitare ușaoră.

Acest model special Home & Car Pro beneficiază de accesorii proiectate special atât pentru curățarea în profunzime a locuinței tale, cât și a mașinii.

Foarte preocupați de provocările schimbărilor climatului, la Rowenta, contribuim de mult la un mod de viață mai durabil, acest lucru fiind posibil prin căutarea continuă a noi metode de a optimiza consumul de resurse în dezvoltarea și utilizarea produselor noastre. Din acest motiv, am proiectat aspiratoarele cu Tehnologia Effiwatts. Această tehnologie reduce semnificativ consumul de energie electrică, timp în care eficiența de aspirare nu este influențată. Tehnologia presupune o duză de aspirare îmbunătățită, pierderi de aer reduse și un motor optimizat. Pentru toate produsele noastre ce beneficiază de Tehnologia Effiwatts, inginerii Rowenta sunt bucurși să garanteze o performanța unui aspirator de 2100 Watts cu un consum de 2.8 ori mai mic.

Caracteristici tehnice/Comparare

Performanță
Putere 750  
Eticheta energetică
Nivel de zgomot 77  dB(A)
Standard (>69db(A))  
Sistem de filtrare
Nivel (niveluri) de filtrare 3  
Filtrare Ciclon + Spumă + Filtru de îanltă eficiență  
Uşurinţă în utilizare
Raza de acţiune 7.55  m
Lungimea cablului electric 5  m
Capacitatea recipientului pentru praf 1.2  L
Mâner Mâner clasic  
Manevrabilitate 3 roţi multidirecţionale  
Sistem de staționare 1  
Indicator pentru nivelul maxim al prafului    
Mâner de transport    
Priză Europa  
Accesorii incluse
Tub Tub metalic telescopic  
Perii pentru pardoseală SPA  
Perie pentru parchet    
Duză 2 în 1 pentru spaţii înguste    
Dimensiuni, culori și greutate
Culoare Turcoaz  
Accesorii opționale
Tip de ștecher Europeană  
Culoare ștecher Negru  

Vezi ofertele exclusive din magazinul de accesorii

Documentație

Întrebări frecvente

Asiguraţi-vă că accesoriile, tubul şi furtunul flexibil nu sunt blocate complet sau parţial şi că filtrele nu sunt înfundate.
Întrerupătorul de protecţie împotriva supraîncălzirii cu care este prevăzut aspiratorul a fost activat. Ar trebui să curăţaţi filtrul motorului, să schimbaţi filtrul microactiv (în funcţie de model) şi să înlocuiţi sacul de praf sau să goliţi colectorul de praf. Apoi aşteptaţi 30 de minute înainte de a reporni aparatul.
În cazul în care cablul electric merge mai încet în timp ce îl înfășurați, scoateți-l complet și apăsați din nou butonul de retragere a cablului. Dacă problema persistă, adresaţi-vă unui centru autorizat de service.
Această problemă poate avea mai multe cauze:
• regulatorul cu cap în cruce este în poziţie deschisă; închideţi-l.
• fluxul de aspirare este blocat: verificaţi tubul, duza şi furtunul.
• recipientul sau sacul este plin; schimbaţi-l sau curăţaţi-l (în funcţie de model).
• sistemul de filtrare este înfundat; curăţaţi-l sau înlocuiţi-l.

Dacă problema nu dispare, contactaţi un partener de service autorizat.
După ce urmați instrucțiunile din manualul de utilizare pentru pornirea aparatului, asigurați-vă că priza electrică funcționează prin conectarea unui alt aparat. Dacă în continuare acesta nu funcționează, nu încercați să demontați sau să reparați dumneavoastră aparatul, ci duceți-l la un centru de reparații autorizat.
Nu utilizaţi aparatul. Pentru a evita orice pericol, duceţi-l
la un centru de service autorizat pentru a fi înlocuit.
Peria cu sucțiune electrică este o perie rotativă motorizată, care asigură o mai mare eficiență a curățeniei, înlăturând firele de ață, de păr, părul animalelor etc. depuse pe covoare.
Aparatul dumneavoastră conţine materiale valoroase care pot fi recuperate sau reciclate. Predaţi aparatul la un punct public de colectare a deşeurilor.
În cazul în care credeți că lipsește o componentă, contactați Centrul de servicii pentru clienți și vă vom ajuta să găsiți o soluție potrivită.
Vizitați secțiunea „Accesorii” a site-ului nostru pentru a găsi cu ușurință toate articolele de care aveți nevoie pentru produsul dumneavoastră.
Puteţi găsi informaţii mai amănunţite în secţiunea Garanţie a acestui site.