ROWENTA Perie cu aer cald Express Air Brush CF6220F0

Perie cu aer cald Express Air Brush CF6220F0
Îndreptare și uscare rapidă a părului dintr-o singură mișcare!

Uscarea și îndreptarea părului nu au fost niciodata mai simple datorită periei cu aer cald Rowenta Express Air Brush. Aceasta oferă sesiuni de indreptare direct pe părul umed cu o eficiență înaltă de uscare pentru ca tu să arăți impecabil de fiecare dată, toate acestea prin simpla mișcare de periere. Descopera noua perie cu aer cald de la Rowenta pentru sesiuni de stilizare rapid, ușoare și o coafură impecabilă.

Referință : CF6220F0

Peria cu aer cald de la Rowenta pentru sesiuni de stilizare rapide

Noua perie cu aer cald Rowenta Express Air este arma ta secretă pentru sesiuni de uscare rapide și îndreptare natură într-un singur pachet.

Economisește timp datorită tehnologiei avansate ce oferă uscare și îndreptare direct pe părul ud pentru o coafură perfectă de fiecare dată.

Perii încălziți oferă sesiuni de îndreptare a părului fără efort, tehnologia Thermo Control oferă siguranță sporită pentru părul tău și o temperatură constantă pentru sesiuni de îndreptare cu rezultate perfecte.

Designul compact și ergonomic, cablu 360°C oferă libertate de mișcare, în timp ce generatorul de ioni oferă un plus de strălucire părului tău.

De asemenea, pachetul include și o husă pentru transport și depozitare ușoară.

Caracteristici tehnice/Comparare

REZULTATE / UTILIZARE
Putere 1000  
Setări temperatură 3  
Înveliş Ceramic  
Funcții Încălzire și suflare  
Respect pentru păr şi ergonomie
Eficient la temperatură scăzută n/a  
Setari temperatură în funcție de tipul părului    
Vârf rece n/a  
Generator de ioni    
Ergonomic/confort în utilizare
Grilaj detașabil    
Specificații tehnice
Voltaj 220-240  V
Cablu rotativ 360°    

Documentație

Întrebări frecvente

Această funcţie neutralizează electricitatea statică şi ar trebui să facă părul mai elastic şi mai uşor de ondulat. În plus, părul dumneavoastră va fi mai strălucitor deoarece praful nu se poate prinde de el.
Este preferabil să o faceți atunci când aparatul este rece, pentru a evita arsurile. Apăsați clapetele de pe lateralul plăcilor și apoi scoateți-le glisând. Când reintroduceți plăcile, glisați-le cât de mult posibil și asigurați-vă că sunt bine fixate, astfel încât să nu se miște.
Când înfășurați șuvițele de păr în jurul aparatului, asigurați-vă că folosiți aceeași parte a acestuia, nu încercați să folosiți toată lungimea lui. Ţineţi vârful, care rămâne rece, cu cealaltă mână.
Secțiunea cilindrică a ondulatorului se încălzește foarte tare în timpul utilizării, așa că aveți grijă să evitați contactul cu pielea și asigurați-vă că părțile fierbinți ale aparatului nu intră în contact cu cablul de alimentare.
După ce selectezi setarea necesară, va trebui să aștepți între 1 minut și 2 minute pentru ca aparatul să ajungă la temperatura corectă.
Utilizați peria cu diametru mare pentru o coafare generală și peria cu diametru mic pentru finisaje (creând mai multe bucle mari spre interior sau spre exterior).
Părul trebuie să fie curat, descurcat și uscat pentru a preveni deteriorarea.
Întotdeauna scoateţi din priză aparatul şi lăsaţi-l să se răcească. Când s-a răcit complet, ştergeţi cilindrul cu o cârpă umedă, fără a lăsa să intre apa sau orice alt lichid înăuntrul mânerului.
Un aparat din clasa I trebuie conectat la o priză cu împământare (şi are un singur strat de izolaţie). Un aparat din clasa II nu trebuie neapărat să fie conectat la o priză cu împământare deoarece este prevăzut cu două straturi distincte şi independente de izolaţie.
Nu. Nu aplicați substanțe chimice pentru îngrijirea părului în timp ce folosiți aparatul. Aplicați-le numai după ce părul s-a răcit și nu mai folosiți ondulatorul. De asemenea, nu folosiți aparatul pe fire de păr sintetice, cum sunt extensiile sau perucile.
Da. Puneţi părul între plăci, chiar de la rădăcină, apoi închideţi plăcile ținând astfel părul înăuntru. Glisaţi încet placa de îndreptat părul până la vârful firelor de păr şi veţi avea un păr drept şi mătăsos.
Da. Trebuie să înfăşuraţi părul în jurul aparatului şi să aşteptaţi aproximativ 20 de secunde înainte să daţi drumul buclei. Repetaţi procedura de mai multe ori pe tot părul. Dacă doriţi bucle bine definite, nu mai periaţi părul după ce s-a răcit.
Este recomandabil să folosiţi şuviţe de maxim 2-3 cm grosime.