ROWENTA Perie cu aer cald Express Air Brush CF6220F0

Perie cu aer cald Express Air Brush CF6220F0
Îndreptare și uscare rapidă a părului dintr-o singură mișcare!

Uscarea și îndreptarea părului nu au fost niciodata mai simple datorită periei cu aer cald Rowenta Express Air Brush. Aceasta oferă sesiuni de indreptare direct pe părul umed cu o eficiență înaltă de uscare pentru ca tu să arăți impecabil de fiecare dată, toate acestea prin simpla mișcare de periere. Descopera noua perie cu aer cald de la Rowenta pentru sesiuni de stilizare rapid, ușoare și o coafură impecabilă.

Referință : CF6220F0

Peria cu aer cald de la Rowenta pentru sesiuni de stilizare rapide

Noua perie cu aer cald Rowenta Express Air este arma ta secretă pentru sesiuni de uscare rapide și îndreptare natură într-un singur pachet.

Economisește timp datorită tehnologiei avansate ce oferă uscare și îndreptare direct pe părul ud pentru o coafură perfectă de fiecare dată.

Perii încălziți oferă sesiuni de îndreptare a părului fără efort, tehnologia Thermo Control oferă siguranță sporită pentru părul tău și o temperatură constantă pentru sesiuni de îndreptare cu rezultate perfecte.

Designul compact și ergonomic, cablu 360°C oferă libertate de mișcare, în timp ce generatorul de ioni oferă un plus de strălucire părului tău.

De asemenea, pachetul include și o husă pentru transport și depozitare ușoară.

Caracteristici tehnice/Comparare

REZULTATE / UTILIZARE
Putere 1000  
Setări temperatură 3  
Înveliş Ceramic  
Funcții Încălzire și suflare  
Respect pentru păr şi ergonomie
Eficient la temperatură scăzută n/a  
Setari temperatură în funcție de tipul părului    
Vârf rece n/a  
Generator de ioni    
Ergonomic/confort în utilizare
Grilaj detașabil    
Specificații tehnice
Voltaj 220-240  V
Cablu rotativ 360°    

Documentație

Întrebări frecvente

Această funcţie neutralizează electricitatea statică şi ar trebui să facă părul mai elastic şi mai uşor de ondulat. În plus, părul dumneavoastră va fi mai strălucitor deoarece praful nu se poate prinde de el.
După ce urmați instrucțiunile din manualul de utilizare pentru pornirea aparatului, asigurați-vă că priza electrică funcționează prin conectarea unui alt aparat. Dacă în continuare acesta nu funcționează, nu încercați să demontați sau să reparați dumneavoastră aparatul, ci duceți-l la un centru de reparații autorizat.
Nu utilizaţi aparatul. Pentru a evita orice pericol, duceţi-l
la un centru de service autorizat pentru a fi înlocuit.
Un aparat din clasa I trebuie conectat la o priză cu împământare (şi are un singur strat de izolaţie). Un aparat din clasa II nu trebuie neapărat să fie conectat la o priză cu împământare deoarece este prevăzut cu două straturi distincte şi independente de izolaţie.
Aparatul dumneavoastră conţine materiale valoroase care pot fi recuperate sau reciclate. Predaţi aparatul la un punct public de colectare a deşeurilor.
În cazul în care credeți că lipsește o componentă, contactați Centrul de servicii pentru clienți și vă vom ajuta să găsiți o soluție potrivită.
Vizitați secțiunea „Accesorii” a site-ului nostru pentru a găsi cu ușurință toate articolele de care aveți nevoie pentru produsul dumneavoastră.
Puteţi găsi informaţii mai amănunţite în secţiunea Garanţie a acestui site.