ROWENTA Aerotermă Compact Power SO2210F0

Aerotermă Compact Power SO2210F0
Aerotermă puternică și cu design compact

Compact Power este o aerotermă compactă și puternică capabilă să încălzească încăperea în care te afli fără să ocupe prea mult spațiu. Aceasta poate fi asezată în numeroase poziții pentru a oferi un nivel optim de confort, în timp ce modul de răcire al aerului face ca această aerotermă sa fie perfectă tot parcusul anului.

Referință : SO2210F0

BeneficiiProdus

Puternic și compact

Compact Power oferă o încălzire rapidă, puternică și sigură datorită designului compact(acesta a fost redus cu 15% față de versiunea anterioară).

Aeroterma oferă posibilitatea de a ajusta nivelul de încălzire cu până la 2000 W, având două moduri: Silențios pentru utilizare prelungită și Max pentru încălzire rapidă și puternică.

Termostatul integrat ajustează automat temperatura pentru confort sporit.

Funcția de răcire a aerului face ca aeroterma să fie perfectă pentur utilizarea pe tot parcursul anului, în timp ce designul compact și mânerul integrat oferă posibilitatea ca aeroterma să fie ușor de transportat și depozitat.

 

 

 

 

 

Caracteristici tehnice/Comparare

Tip produs
Tip Ventilator clasic  
Culoare Gri închis/Negru  
Finisaje Mătuit  
Specificaţii tehnice
25-35 m2  
Tensiune 220   
Frecvență 50  Hz
Performanţă
Putere 2000  
Ventilator de răcire    
Mărimea ideală a camerei (m2) 25  
Siguranţă
Lumină pilot    
IP 20  
Confort şi uşurinţă în utilizare
Lungimea cablului de alimentare 1.4  m
Compatibil cu / montat pe perete NO  
Termostat Mecanic  
Mâner    
Ecran Nu  
Funcţii inteligente
Anti-îngheț    
Silenţiozitate
Nivel minim de zgomot 59  dB(A)
Mențiuni legale
Regulamentul (UE) 2015/1188 : Proiectare Ecologică Acest produs este adecvat numai pentru spațiile bine izolate sau pentru utilizarea ocazională.  

Documentație

Întrebări frecvente

În cazul unei supraîncălziri anormale, se activează o alarmă sonoră, se aprinde un semnal luminos şi se întrerupe alimentarea cu curent a elementului de încălzire. Dispozitivul va reporni imediat ce va fi resetat la o poziţie normală şi după ce se va răci.
Pentru a proteja ţevile iarna, de exemplu, când termostatul este în poziţia anti îngheţ şi temperatura camerei este în jur de 5°C (41°F), dispozitivul va porni automat. Această poziţie va menţine temperatura camerei la aproximativ 7°C (45°F).
Este important să lăsați aparatul să se răcească înainte de a înfășura cablul. Când nu folosiți aparatul, depozitați-l într-un loc uscat.
După ce urmați instrucțiunile din manualul de utilizare pentru pornirea aparatului, asigurați-vă că priza electrică funcționează prin conectarea unui alt aparat. Dacă în continuare acesta nu funcționează, nu încercați să demontați sau să reparați dumneavoastră aparatul, ci duceți-l la un centru de reparații autorizat.
Nu utilizaţi aparatul. Pentru a evita orice pericol, duceţi-l
la un centru de service autorizat pentru a fi înlocuit.
Puneți toate comutatoarele în poziția oprit și scoateți din priză aparatul.
Nu, consumul de energie electrică depinde doar de puterea radiatorului.
Relaţia dintre nivelul de putere şi suprafaţa de încălzit depinde de temperatura dorită, de temperatura exterioară şi de gradul de izolare a casei. În medie, utilizaţi raportul 100 W/m².
Motorul aerotermei funcţionează fără elementul de încălzire.
Nu, trebuie să respectați măsurile de siguranță referitoare la utilizarea aparatului de încălzire în baie. Trebuie să verificați dacă aparatul este conceput pentru a fi utilizat în orice încăpere din locuința dumneavoastră, inclusiv în încăperi în care există riscul unor împroșcări cu apă, cum ar fi bucătărie sau baie; consultați indicațiile din manualul de utilizare.
Aparatul dumneavoastră conţine materiale valoroase care pot fi recuperate sau reciclate. Predaţi aparatul la un punct public de colectare a deşeurilor.
În cazul în care credeți că lipsește o componentă, contactați Centrul de servicii pentru clienți și vă vom ajuta să găsiți o soluție potrivită.
Vizitați secțiunea „Accesorii” a site-ului nostru pentru a găsi cu ușurință toate articolele de care aveți nevoie pentru produsul dumneavoastră.
Puteţi găsi informaţii mai amănunţite în secţiunea Garanţie a acestui site.