ROWENTA Aerotermă Compact Power SO2210F0

Aerotermă Compact Power SO2210F0

Referință : SO2210F0

Puternic și compact

Compact Power oferă o încălzire rapidă, puternică și sigură datorită designului compact(acesta a fost redus cu 15% față de versiunea anterioară).

Aeroterma oferă posibilitatea de a ajusta nivelul de încălzire cu până la 2000 W, având două moduri: Silențios pentru utilizare prelungită și Max pentru încălzire rapidă și puternică.

Termostatul integrat ajustează automat temperatura pentru confort sporit.

Funcția de răcire a aerului face ca aeroterma să fie perfectă pentur utilizarea pe tot parcursul anului, în timp ce designul compact și mânerul integrat oferă posibilitatea ca aeroterma să fie ușor de transportat și depozitat.

 

 

 

 

 

Documentație

Întrebări frecvente

În cazul unei supraîncălziri anormale, se activează o alarmă sonoră, se aprinde un semnal luminos şi se întrerupe alimentarea cu curent a elementului de încălzire. Dispozitivul va reporni imediat ce va fi resetat la o poziţie normală şi după ce se va răci.
Pentru a proteja ţevile iarna, de exemplu, când termostatul este în poziţia anti îngheţ şi temperatura camerei este în jur de 5°C (41°F), dispozitivul va porni automat. Această poziţie va menţine temperatura camerei la aproximativ 7°C (45°F).
Este important să lăsați aparatul să se răcească înainte de a înfășura cablul. Când nu folosiți aparatul, depozitați-l într-un loc uscat.
Puneți toate comutatoarele în poziția oprit și scoateți din priză aparatul.
Nu, consumul de energie electrică depinde doar de puterea radiatorului.
Relaţia dintre nivelul de putere şi suprafaţa de încălzit depinde de temperatura dorită, de temperatura exterioară şi de gradul de izolare a casei. În medie, utilizaţi raportul 100 W/m².
Motorul aerotermei funcţionează fără elementul de încălzire.
Nu, trebuie să respectați măsurile de siguranță referitoare la utilizarea aparatului de încălzire în baie. Trebuie să verificați dacă aparatul este conceput pentru a fi utilizat în orice încăpere din locuința dumneavoastră, inclusiv în încăperi în care există riscul unor împroșcări cu apă, cum ar fi bucătărie sau baie; consultați indicațiile din manualul de utilizare.