ROWENTA Aerotermă Rowenta Instant Comfort Compact SO2330F2

Aerotermă Rowenta Instant Comfort Compact SO2330F2

Referință : SO2330F2

Silențios, compact & puternic

Aeroterma Instant Comfort Compact încălzește rapid aerul în silențiozitate maximă.

Cele două trepte de viteză pentru încălzirea aerului de până la 2400 W și cele două poziții pentru încălzire oferă posibilitatea de a schimba între modul Silențios, ideal pentru atunci când citești, te uiți la TV sau dormi, și modul Max pentru o încălzire rapidă și eficientă a aerului.

Funcția de răcire face ca aeroterma să fie perfectă pentru sezonul cald, aceasta având un design compact și ușor de transportat.

 

 

 

 

 

Documentație

Întrebări frecvente

În cazul unei supraîncălziri anormale, se activează o alarmă sonoră, se aprinde un semnal luminos şi se întrerupe alimentarea cu curent a elementului de încălzire. Dispozitivul va reporni imediat ce va fi resetat la o poziţie normală şi după ce se va răci.
Pentru a proteja ţevile iarna, de exemplu, când termostatul este în poziţia anti îngheţ şi temperatura camerei este în jur de 5°C (41°F), dispozitivul va porni automat. Această poziţie va menţine temperatura camerei la aproximativ 7°C (45°F).
Este important să lăsați aparatul să se răcească înainte de a înfășura cablul. Când nu folosiți aparatul, depozitați-l într-un loc uscat.
Puneți toate comutatoarele în poziția oprit și scoateți din priză aparatul.
Nu, consumul de energie electrică depinde doar de puterea radiatorului.
Relaţia dintre nivelul de putere şi suprafaţa de încălzit depinde de temperatura dorită, de temperatura exterioară şi de gradul de izolare a casei. În medie, utilizaţi raportul 100 W/m².
Motorul aerotermei funcţionează fără elementul de încălzire.
Nu, trebuie să respectați măsurile de siguranță referitoare la utilizarea aparatului de încălzire în baie. Trebuie să verificați dacă aparatul este conceput pentru a fi utilizat în orice încăpere din locuința dumneavoastră, inclusiv în încăperi în care există riscul unor împroșcări cu apă, cum ar fi bucătărie sau baie; consultați indicațiile din manualul de utilizare.