ROWENTA Aerotermă Silence Comfort SO5115F0

Aerotermă Silence Comfort SO5115F0

Referință : SO5115F0

Încălzire rapidă și silențioasă

Bucură-te de încălzire rapidă în deplină liniște datorită aerotermei Silence Comfort.

Alege între cele două moduri de încălzire: Modul Silențios pentru utilizare prelungită, perfect pentru atunci când înveți, te uiți la televizor sau dormi, iar Modul Max pentru o încălzire rapidă, de până la 2400 W.

Aeroterma este ușor transportat și depozitat datorită designului unic de admisie a aerului pe partea superioară, în timp ce grila de protecție îți oferă siguranță sporită atât ție cât și celor dragi.

De asemenea, aeroterma vine cu o opțiune de răcire a aerului ceea ce o face perfectă pentru utilizarea pe tot parcursul anului.

 

 

 

 

 

Documentație

Întrebări frecvente

În cazul unei supraîncălziri anormale, se activează o alarmă sonoră, se aprinde un semnal luminos şi se întrerupe alimentarea cu curent a elementului de încălzire. Dispozitivul va reporni imediat ce va fi resetat la o poziţie normală şi după ce se va răci.
Pentru a proteja ţevile iarna, de exemplu, când termostatul este în poziţia anti îngheţ şi temperatura camerei este în jur de 5°C (41°F), dispozitivul va porni automat. Această poziţie va menţine temperatura camerei la aproximativ 7°C (45°F).
Este important să lăsați aparatul să se răcească înainte de a înfășura cablul. Când nu folosiți aparatul, depozitați-l într-un loc uscat.
Puneți toate comutatoarele în poziția oprit și scoateți din priză aparatul.
Nu, consumul de energie electrică depinde doar de puterea radiatorului.
Relaţia dintre nivelul de putere şi suprafaţa de încălzit depinde de temperatura dorită, de temperatura exterioară şi de gradul de izolare a casei. În medie, utilizaţi raportul 100 W/m².
Motorul aerotermei funcţionează fără elementul de încălzire.
Nu, trebuie să respectați măsurile de siguranță referitoare la utilizarea aparatului de încălzire în baie. Trebuie să verificați dacă aparatul este conceput pentru a fi utilizat în orice încăpere din locuința dumneavoastră, inclusiv în încăperi în care există riscul unor împroșcări cu apă, cum ar fi bucătărie sau baie; consultați indicațiile din manualul de utilizare.