ROWENTA CONVECTOR DUALIO 2 IR5010F1

CONVECTOR DUALIO 2 IR5010F1
Aerotermă 2 în 1: ventilare și încălzire radiantă

Datorită combinației dintre rezistență și convector, aeroterma modernă și unică Rowenta Dualio 2 permite încălzirea omogenă și în siguranță a oricarei încăperi, chiar și în baie. 
Protecția IP21 garantează o deplină siguranță, chiar dacă produsul intră în contact cu picaturi de apă.

Produsul are un design convenabil și este prevăzut cu o funcție inteligentă ce oprește aeroterma dacă aceasta cade.

Referință : IR5010F1

DOUĂ TEHNOLOGII DE ÎNCĂLZIRE COMBINATE PENTRU REZULTATE RAPIDE ȘI CONFORTABILE

Dualio 2 încălzește rapid și în deplină siguranță orice încăpere din locuința ta, inclusiv baia.

Folosește setarea Ventilare, pentru ca aerul cald să fie împins puternic prin partea frontală, pentru o senzație imediată de caldură.

Datorită puterii de 2000 W încăperea se va încălzi rapid.

Optează pentru setarea Radiant, pentru ca aerul cald să fie eliberat prin partea superioară a aparatului pentru confort extrem.

Obține rezultate rapide datorită puterii de 1000 W.

Datorită designului și a protecției IP21 poți folosi aeroterma Dualio 2 pentru a încălzi baia în deplină siguranță.

Mai mult, produsul este prevăzut cu un termostat cu funcție împotriva înghețului, pentru ca temperatura din încăpere să nu scadă sub 0°C*.

Funcția de depozitare a cablului și mănerul ergonomic fac ca transportarea și depozitarea aerotermei să se facă cu ușurință.

Caracteristici tehnice/Comparare

Tip produs
Tip Radiator  
Culoare Negru  
Înălțime 0.44  m
Specificaţii tehnice
Tensiune 230   
Frecvență 50  Hz
Performanţă
Putere 2000  
Mărimea ideală a camerei (m2) 25  
Siguranţă
Oprire automată    
Lumină pilot    
IP 21 - utilizare în baie  
Confort şi uşurinţă în utilizare
Lungimea cablului de alimentare 1.50  m
Termostat Mecanic  
Mâner    
Ecran Nu  
Depozitare cablu    
Funcţii inteligente
Anti-îngheț    
Mențiuni legale
Regulamentul (UE) 2015/1188 : Proiectare Ecologică Acest produs este adecvat numai pentru spațiile bine izolate sau pentru utilizarea ocazională.  

Documentație

Întrebări frecvente

În cazul unei supraîncălziri anormale, se activează o alarmă sonoră, se aprinde un semnal luminos şi se întrerupe alimentarea cu curent a elementului de încălzire. Dispozitivul va reporni imediat ce va fi resetat la o poziţie normală şi după ce se va răci.
Pentru a proteja ţevile iarna, de exemplu, când termostatul este în poziţia anti îngheţ şi temperatura camerei este în jur de 5°C (41°F), dispozitivul va porni automat. Această poziţie va menţine temperatura camerei la aproximativ 7°C (45°F).
Este important să lăsați aparatul să se răcească înainte de a înfășura cablul. Când nu folosiți aparatul, depozitați-l într-un loc uscat.
După ce urmați instrucțiunile din manualul de utilizare pentru pornirea aparatului, asigurați-vă că priza electrică funcționează prin conectarea unui alt aparat. Dacă în continuare acesta nu funcționează, nu încercați să demontați sau să reparați dumneavoastră aparatul, ci duceți-l la un centru de reparații autorizat.
Nu utilizaţi aparatul. Pentru a evita orice pericol, duceţi-l
la un centru de service autorizat pentru a fi înlocuit.
Puneți toate comutatoarele în poziția oprit și scoateți din priză aparatul.
Nu, consumul de energie electrică depinde doar de puterea radiatorului.
Relaţia dintre nivelul de putere şi suprafaţa de încălzit depinde de temperatura dorită, de temperatura exterioară şi de gradul de izolare a casei. În medie, utilizaţi raportul 100 W/m².
Motorul aerotermei funcţionează fără elementul de încălzire.
Nu, trebuie să respectați măsurile de siguranță referitoare la utilizarea aparatului de încălzire în baie. Trebuie să verificați dacă aparatul este conceput pentru a fi utilizat în orice încăpere din locuința dumneavoastră, inclusiv în încăperi în care există riscul unor împroșcări cu apă, cum ar fi bucătărie sau baie; consultați indicațiile din manualul de utilizare.
Aparatul dumneavoastră conţine materiale valoroase care pot fi recuperate sau reciclate. Predaţi aparatul la un punct public de colectare a deşeurilor.
În cazul în care credeți că lipsește o componentă, contactați Centrul de servicii pentru clienți și vă vom ajuta să găsiți o soluție potrivită.
Vizitați secțiunea „Accesorii” a site-ului nostru pentru a găsi cu ușurință toate articolele de care aveți nevoie pentru produsul dumneavoastră.
Puteţi găsi informaţii mai amănunţite în secţiunea Garanţie a acestui site.