ROWENTA Calorifer electric Intesium Turbo BU2751F0

Calorifer electric Intesium Turbo BU2751F0
Încălzire puternică, cu până la 50% mai rapidă*

Bucură-te de încălzire rapidă și de lungă durată datorită caloriferului electric Rowenta Intensium Turbo. Acesta este ideal pentru a încălzi încăperile de mari dimensiuni datorită puterii de 2500 W și a celor 12 elemenți. Caloriferul electric oferă o varietate de trepte de putere, inclusiv un mod Eco, precum și un termostat ajustabil pentru ca tu să poți să-ți încălzești locuința în deplină liniște în fiecare zi.

Referință : BU2751F0

*într-o cameră de 20m², cu temperatură cuprinsă între 15°C și 22°C, în comparație cu BU2620

*Într-o cameră de 20 m², cu temperatură cuprinsă între 15°C to 22°C, în comparație cu BU2620

Caloriferul electric Rowenta Intensium Turbo: Încălzire rapidă și de lungă durată

Caloriferul electric Rowenta Intensium Turbo oferă o încălzire rapidă până și a celor mai mari încăperi datorită combinației ideale dintre putere și silențiozitate.

Acesta poate să încălzească încăperea cu până la 50% mai rapid* datorită puterii de 2500 W, iar cei 12 elemenți oferă o difuzie perfectă a căldurii, încălzind cu ușurință chiar și camerele de până la 30 m²**.

Cele 3 trepte de putere, inclusiv modul Eco și termostatul ajustabil, oferă control absolut și versatilitate.

Caloriferul beneficiază de un nivel scăzut de zgomot, fiind ideal pentru utilizarea în timpul studiatului, uitatului la TV sau chiar și în timpul somnului.

În plus, caloriferul dispune de un sistem avansate de protecție ce împiedică supraîncălzirea acestuia pentru o utilizare sigură și fără griji.

Rowenta Intesium Turbo este ușor de transportat și poziționat datorită designului său inteligent, a mânerului integrat și a roților 360°.

*De la 15°C la 22°C într-o cameră de 20 m², comparativ cu BU2620

**Într-o cameră izolată, recent construită, confort Standardului RT2012

 

 

 

 

 

Caracteristici tehnice/Comparare

Tip produs
Tip Calorifer electric cu ulei  
Culoare Negru și Gri  
Finisaje Lucios - satinat  
Înălțime 0,67  m
Performanţă
Putere 2500  
Mărimea ideală a camerei (m2) 25-30  
Siguranţă
Lumină pilot    
IP 20  
Confort şi uşurinţă în utilizare
Lungimea cablului de alimentare 1.98  m
Termostat Mecanic  
Mâner    
Ecran Nu  
Depozitare cablu    
Specificaţii tehnice
Reglaj ecologic    
Tensiune 220   
Frecvență 50  Hz
Funcţii inteligente
Anti-îngheț    
Silenţiozitate
Nivel minim de zgomot 35  dB(A)
Mențiuni legale
Regulamentul (UE) 2015/1188 : Proiectare Ecologică Acest produs este adecvat numai pentru spațiile bine izolate sau pentru utilizarea ocazională.  

Documentație

Întrebări frecvente

În cazul unei supraîncălziri anormale, se activează o alarmă sonoră, se aprinde un semnal luminos şi se întrerupe alimentarea cu curent a elementului de încălzire. Dispozitivul va reporni imediat ce va fi resetat la o poziţie normală şi după ce se va răci.
Pentru a proteja ţevile iarna, de exemplu, când termostatul este în poziţia anti îngheţ şi temperatura camerei este în jur de 5°C (41°F), dispozitivul va porni automat. Această poziţie va menţine temperatura camerei la aproximativ 7°C (45°F).
Este important să lăsați aparatul să se răcească înainte de a înfășura cablul. Când nu folosiți aparatul, depozitați-l într-un loc uscat.
După ce urmați instrucțiunile din manualul de utilizare pentru pornirea aparatului, asigurați-vă că priza electrică funcționează prin conectarea unui alt aparat. Dacă în continuare acesta nu funcționează, nu încercați să demontați sau să reparați dumneavoastră aparatul, ci duceți-l la un centru de reparații autorizat.
Nu utilizaţi aparatul. Pentru a evita orice pericol, duceţi-l
la un centru de service autorizat pentru a fi înlocuit.
Puneți toate comutatoarele în poziția oprit și scoateți din priză aparatul.
Nu, consumul de energie electrică depinde doar de puterea radiatorului.
Relaţia dintre nivelul de putere şi suprafaţa de încălzit depinde de temperatura dorită, de temperatura exterioară şi de gradul de izolare a casei. În medie, utilizaţi raportul 100 W/m².
Motorul aerotermei funcţionează fără elementul de încălzire.
Nu, trebuie să respectați măsurile de siguranță referitoare la utilizarea aparatului de încălzire în baie. Trebuie să verificați dacă aparatul este conceput pentru a fi utilizat în orice încăpere din locuința dumneavoastră, inclusiv în încăperi în care există riscul unor împroșcări cu apă, cum ar fi bucătărie sau baie; consultați indicațiile din manualul de utilizare.
Aparatul dumneavoastră conţine materiale valoroase care pot fi recuperate sau reciclate. Predaţi aparatul la un punct public de colectare a deşeurilor.
În cazul în care credeți că lipsește o componentă, contactați Centrul de servicii pentru clienți și vă vom ajuta să găsiți o soluție potrivită.
Vizitați secțiunea „Accesorii” a site-ului nostru pentru a găsi cu ușurință toate articolele de care aveți nevoie pentru produsul dumneavoastră.
Puteţi găsi informaţii mai amănunţite în secţiunea Garanţie a acestui site.