ROWENTA Convector Vectissimo CO3035F1

Convector Vectissimo CO3035F1
Convector reglabil şi extrem de puternic

Convectorul puternic Vectissimo asigură încălzirea eficientă pentru camere de dimensiuni medii. Cu setări ajustabile și un termostat mecanic pentru a regla temperatura camerei, aceasta asigură o amplă difuzie a aerului cald pentru o atmosferă confortabilă acasă, în mod constant.

Referință : CO3035F1

Încălzire ajustabilă şi eficientă!

Convectorul Vectissimo asigură putere optimă, pentru o atmosferă confortabilă, în orice moment.

Cele 2 setări de putere de 1200 W și 2400 W pot fi ajustate pentru utilizare prelungită sau pentru încălzire extrem de rapidă.

În același timp, grila de mari dimensiuni asigură o difuzie amplă a aerului cald pentru o senzație plăcută de căldură, iar termostatul mecanic cu o setare de protecţie împotriva înghețului poate fi utilizat pentru a regla temperatura camerei sau pentru a menține temperatura camerei peste 0°C.

Datorită unui mâner de transport ergonomic, Vectissimo este ușor de mutat sau depozitat.

Caracteristici tehnice/Comparare

Tip produs
Tip Convector  
Culoare Negru  
Înălțime 0,43  m
Specificaţii tehnice
Tensiune 220-230   
Frecvență 50  Hz
Performanţă
Putere 2,200  
Mărimea ideală a camerei (m2) 30  
Siguranţă
Oprire automată    
IP 20  
Confort şi uşurinţă în utilizare
Lungimea cablului de alimentare 1,20  m
Termostat Mecanic  
Mâner    
Silenţiozitate
Nivel minim de zgomot 49  dB(A)
Mențiuni legale
Regulamentul (UE) 2015/1188 : Proiectare Ecologică Acest produs este adecvat numai pentru spațiile bine izolate sau pentru utilizarea ocazională.  

Documentație

Întrebări frecvente

În cazul unei supraîncălziri anormale, se activează o alarmă sonoră, se aprinde un semnal luminos şi se întrerupe alimentarea cu curent a elementului de încălzire. Dispozitivul va reporni imediat ce va fi resetat la o poziţie normală şi după ce se va răci.
Pentru a proteja ţevile iarna, de exemplu, când termostatul este în poziţia anti îngheţ şi temperatura camerei este în jur de 5°C (41°F), dispozitivul va porni automat. Această poziţie va menţine temperatura camerei la aproximativ 7°C (45°F).
Este important să lăsați aparatul să se răcească înainte de a înfășura cablul. Când nu folosiți aparatul, depozitați-l într-un loc uscat.
După ce urmați instrucțiunile din manualul de utilizare pentru pornirea aparatului, asigurați-vă că priza electrică funcționează prin conectarea unui alt aparat. Dacă în continuare acesta nu funcționează, nu încercați să demontați sau să reparați dumneavoastră aparatul, ci duceți-l la un centru de reparații autorizat.
Nu utilizaţi aparatul. Pentru a evita orice pericol, duceţi-l
la un centru de service autorizat pentru a fi înlocuit.
Puneți toate comutatoarele în poziția oprit și scoateți din priză aparatul.
Nu, consumul de energie electrică depinde doar de puterea radiatorului.
Relaţia dintre nivelul de putere şi suprafaţa de încălzit depinde de temperatura dorită, de temperatura exterioară şi de gradul de izolare a casei. În medie, utilizaţi raportul 100 W/m².
Motorul aerotermei funcţionează fără elementul de încălzire.
Nu, trebuie să respectați măsurile de siguranță referitoare la utilizarea aparatului de încălzire în baie. Trebuie să verificați dacă aparatul este conceput pentru a fi utilizat în orice încăpere din locuința dumneavoastră, inclusiv în încăperi în care există riscul unor împroșcări cu apă, cum ar fi bucătărie sau baie; consultați indicațiile din manualul de utilizare.
Aparatul dumneavoastră conţine materiale valoroase care pot fi recuperate sau reciclate. Predaţi aparatul la un punct public de colectare a deşeurilor.
În cazul în care credeți că lipsește o componentă, contactați Centrul de servicii pentru clienți și vă vom ajuta să găsiți o soluție potrivită.
Vizitați secțiunea „Accesorii” a site-ului nostru pentru a găsi cu ușurință toate articolele de care aveți nevoie pentru produsul dumneavoastră.
Puteţi găsi informaţii mai amănunţite în secţiunea Garanţie a acestui site.