ROWENTA Purificator Pure Air Genius PU3080F0

Purificator Pure Air Genius PU3080F0
Respiră cu ușurință!

Bucură-te de aer proaspăt și curat datorită purificatorului Rowenta Pure Air Genius. Aceasta este un aparat silențios și prietenos cu mediul înconjurător ce filtrează până la 99.99% alergenii și particulele fine pentru un aer curat în numai 4 minute* datorită sistemului de filtrare de înaltă performanță compus din filtrul Allergy+. Purificatorul poate fi controlat de la distanță prin intermediul aplicației dedicate, în timp ce senzorii ajustează fluxul de aer în funcție de nivelul de poluare din locuința ta pentru o filtrare perfectă zi și noapte.

*pentru o cameră de 140 m²

Referință : PU3080F0

*în treapta a doua de viteză, test extern realizat în Decembrie 2019

*în treapta a doua de viteză, test extern realizat în Decembrie 2019

*în treapta a doua de viteză, test extern realizat în Decembrie 2019

BeneficiiProdus

Aspirator vertical Rowenta Dual Force 2 în 1: Aspirator vertical ce poate fi folosit și ca aspirator de mână

Aspiratorul vertical Rowenta Dual Force 2 în 1 a fost proiectat special pentru a oferi sesiuni de curățat confortabile, acesta putând fi folosit și pe post de aspirator de mână pentru a ușura curățarea casei și pentru a economi timp.

Bucură-te de o experiență de curățat de neegalat datorită funcțiilor inteligente pe care aspiratorul vertical le oferă în scopul obținerii de rezultate perfecte de fiecare dată.

Luminile LED oferă vizibilitate îmbunătățită atunci când aspiri sub mobilă sau pentru zonele cu luminozitate scăzută, iar capul motorizat asigură performanțe de curățare de top.

Mânerul pliabil oferă o depozitare ușoară, în timp ce poziție verticală a aspiratorului garantează o utilizare confortabilă în fiecare zi.

Bateria de înaltă performanță Litiu-Ion garantează o autonomie de până la 45 de minute, cu o încărcare completă în numai 5 ore pentru confort sporit.

Toate acestea într-un aspirator cu design compact pentru sesiuni de curățat eficiente și fără efort.

Caracteristici tehnice/Comparare

Tehnologie
Tipul de produse Purificator de aer  
Tip de tehnologie Filtrare  
Performanță
Număr de viteze 4  
CONFORT ÎN UTILIZARE
Cronometru 1-2-4-8  h
Indicator de schimbare a filtrului    
Blocare pentru protecția copiilor    

Documentație

Întrebări frecvente

Nu uita să conectezi mufa cordonului de alimentare la o priză electrică ce oferă o tensiune corespunzătoare, apoi apasă butonul de pornire/oprire și selectează funcția dorită.
Selectează modul de operare corespunzător.
Verifică frecvența de curățare și a schimbării filtrelor. Dacă este necesar, curăță/schimbă filtrele.
După ce urmați instrucțiunile din manualul de utilizare pentru pornirea aparatului, asigurați-vă că priza electrică funcționează prin conectarea unui alt aparat. Dacă în continuare acesta nu funcționează, nu încercați să demontați sau să reparați dumneavoastră aparatul, ci duceți-l la un centru de reparații autorizat.
Nu utilizaţi aparatul. Pentru a evita orice pericol, duceţi-l
la un centru de service autorizat pentru a fi înlocuit.
Dacă momentul ales este mai devreme decât ora curentă, produsul va porni, în mod implicit, în ziua următoare.
Lentila senzorului ar putea fi acoperită de praf. Dacă este cazul, curăță lentila senzorului.
Verificați când au fost curățate și înlocuite ultima dată filtrele și curățați-le/înlocuiți-le dacă este necesar.
Aparatul dumneavoastră conţine materiale valoroase care pot fi recuperate sau reciclate. Predaţi aparatul la un punct public de colectare a deşeurilor.
În cazul în care credeți că lipsește o componentă, contactați Centrul de servicii pentru clienți și vă vom ajuta să găsiți o soluție potrivită.
Vizitați secțiunea „Accesorii” a site-ului nostru pentru a găsi cu ușurință toate articolele de care aveți nevoie pentru produsul dumneavoastră.
Puteţi găsi informaţii mai amănunţite în secţiunea Garanţie a acestui site.