ROWENTA Purificator Pure Air PU3030F0

Purificator Pure Air PU3030F0
Filtrare a alergenilor și a particulelor fine de până la 99.99%*

Purificatorul de aer de la Rowenta filtrează până la 99.99% alergenii și particulele fine*, pentru un aer curat în numai 6 minute datorită sistemului de filtrare de înaltă performanță ce include filtrul Allergy+. Cu senzori pentru poluare integrați și indicatori luminoși pentru calitatea aerului, purificatorul se adaptează automat în funcție de calitatea aerului din locunița ta pentru o filtrare maximă zi și noapte.

 

Referință : PU3030F0

*Potrivit testului extern de laborator pentru protocolul IEST-RP C001.5, August 2018

*Potrivit testului extern de laborator pentru protocolul IEST-RP C001.5, August 2018

*Potrivit testului extern de laborator pentru protocolul IEST-RP C001.5, August 2018

Purificatorul Rowenta Pure Air: Filtrare a alergenilor și a particulelor fine de până la 99.99%*

Tratează aerul pe care îl respiri ca pe mâncarea pe care o mănânci și apa pe care o bei! Cu purificatorul Pure Air de la Rowenta, poți respira cu ușurință știind ca aerul din locuința ta este curat, în special dacă ești sensibil la alergeni.

Cele 3 nivele de fitrare vor face posibil acest lucru, acestea filtrând până la 99.99% alergenii și particulele fine* inclusinv formaldehidele, pentru un aer curat în numai 6 minute.

Sistemul inteligent detectează impuritățile din aer prin intermediul senzorilor de particule, semnalând astfel calitatea aerului din locuința ta cu ajutorul indicatorilor luminoși și adaptând automat nivelul de filtrare.

Purificatorul oferă filtrare maximă în modul Auto Day și filtrare continuă în modul Auto Night.

De asemenea, Rowenta Pure Air dispune de un cronometru cu funcție de Oprire Automantă, funcția Pornire Programabilă, indicator luminos pentru atunci când trebuie să schimbi filtrul și un design compact pentru depozitare ușoară.

 

Caracteristici tehnice/Comparare

Tehnologie
Tipul de produse Purificator de aer  
Tip de tehnologie Filtrare  
Performanță
Număr de viteze 4  
INTELIGENȚĂ
Mod automat    
Regim de noapte    
Indicator de calitate a aerului    
Senzori Particule  
CONFORT ÎN UTILIZARE
Panou de comandă Electronic  
Cronometru 1-2-4-8  h
Indicator de schimbare a filtrului    
Mâner Integrat  
Blocare pentru protecția copiilor    

Documentație

Întrebări frecvente

Filtrele de dezodorizare și filtrul HEPA nu pot fi curățate și reutilizate – acestea trebuie înlocuite. Filtrul preliminar este reutilizabil (îndepărtați praful cu ajutorul unui aspirator sau curățați-l cu apă).
Filtrul HEPA trebuie schimbat o dată la 6 luni; filtrul de dezodorizare trebuie înlocuit o dată la 3 luni. Filtrul preliminar trebuie curățat la fiecare 2-4 săptămâni. Aceste intervale de frecvență sunt specificate pentru o utilizare zilnică de 8 ore la viteza 1 și pot varia în funcție de mediul de utilizare.