ROWENTA Purificator Pure Air PU3040F0

Purificator Pure Air PU3040F0
Filtrare a alergenilor și a particulelor fine de până la 99.99%*

Purificatorul de aer de la Rowenta filtrează până la 99.99% alergenii și particulele fine*, pentru un aer curat în numai 6 minute datorită sistemului de filtrare de înaltă performanță ce include filtrul Allergy+. Cu senzori pentru poluare integrați și indicatori luminoși pentru calitatea aerului, purificatorul se adaptează automat în funcție de calitatea aerului din locunița ta pentru o filtrare maximă zi și noapte.

 

Referință : PU3040F0

BeneficiiProdus

Purificatorul Rowenta Pure Air: Filtrare a alergenilor și a particulelor fine de până la 99.99%*

Tratează aerul pe care îl respiri ca pe mâncarea pe care o mănânci și apa pe care o bei!

Cu purificatorul Pure Air de la Rowenta, poți respira cu ușurință știind ca aerul din locuința ta este curat, în special dacă ești sensibil la alergeni.

Cele 4 nivele de fitrare vor face posibil acest lucru, acestea filtrând până la 99.99% alergenii și particulele fine* inclusinv formaldehidele, pentru un aer curat în numai 6 minute.

Sistemul inteligent detectează impuritățile din aer prin intermediul senzorilor de particule, semnalând astfel calitatea aerului din locuința ta cu ajutorul indicatorilor luminoși și adaptând automat nivelul de filtrare.

Purificatorul oferă filtrare maximă în modul Auto Day și filtrare continuă în modul Auto Night.

De asemenea, Rowenta Pure Air dispune de un cronometru cu funcție de Oprire Automantă, funcția Pornire Programabilă, indicator luminos pentru atunci când trebuie să schimbi filtrul și un design compact pentru depozitare ușoară.

*Potrivit testului extern de laborator pentru protocolul IEST-RP C001.5, August 2018

*Potrivit testului extern de laborator pentru protocolul IEST-RP C001.5, August 2018

*Potrivit testului extern de laborator pentru protocolul IEST-RP C001.5, August 2018

Caracteristici tehnice/Comparare

Tipul de produse Purificator de aer  
Tip de tehnologie Filtrare  
Număr de viteze 4  
Mod automat    
Regim de noapte    
Indicator de calitate a aerului    
Senzori Particule  
Panou de comandă Electronic  
Cronometru 1-2-4-8  h
Indicator de schimbare a filtrului    
Mâner Integrat  
Blocare pentru protecția copiilor    

Documentație

Întrebări frecvente

Filtrele de dezodorizare și filtrul HEPA nu pot fi curățate și reutilizate – acestea trebuie înlocuite. Filtrul preliminar este reutilizabil (îndepărtați praful cu ajutorul unui aspirator sau curățați-l cu apă).
Filtrul HEPA trebuie schimbat o dată la 6 luni; filtrul de dezodorizare trebuie înlocuit o dată la 3 luni. Filtrul preliminar trebuie curățat la fiecare 2-4 săptămâni. Aceste intervale de frecvență sunt specificate pentru o utilizare zilnică de 8 ore la viteza 1 și pot varia în funcție de mediul de utilizare.
După ce urmați instrucțiunile din manualul de utilizare pentru pornirea aparatului, asigurați-vă că priza electrică funcționează prin conectarea unui alt aparat. Dacă în continuare acesta nu funcționează, nu încercați să demontați sau să reparați dumneavoastră aparatul, ci duceți-l la un centru de reparații autorizat.
Nu utilizaţi aparatul. Pentru a evita orice pericol, duceţi-l
la un centru de service autorizat pentru a fi înlocuit.
Aparatul dumneavoastră conţine materiale valoroase care pot fi recuperate sau reciclate. Predaţi aparatul la un punct public de colectare a deşeurilor.
În cazul în care credeți că lipsește o componentă, contactați Centrul de servicii pentru clienți și vă vom ajuta să găsiți o soluție potrivită.
Vizitați secțiunea „Accesorii” a site-ului nostru pentru a găsi cu ușurință toate articolele de care aveți nevoie pentru produsul dumneavoastră.
Puteţi găsi informaţii mai amănunţite în secţiunea Garanţie a acestui site.