ROWENTA Ventilator Eole Compact VU6210F0

Ventilator Eole Compact VU6210F0
Flux de aer optim

Ventilatorul turn Rowenta Eole Compact combină designul elegant cu fluxul de aer perfect. Datorită tehnologiei 3D fluxul de aer este îmbunătățit oferind control total asupra distribuirii aerului în încapere. Produsul este ușor de trasportat datorită greutății sale reduse și silențios, cu o emisie de zgomot de până la 45 dBA (la treapta minimă).

Referință : VU6210F0

BeneficiiProdus

Ventilator turn Eole Compact: flux de aer 3D perfect adaptabil

Eole Compact combină designul elegant şi funcţiile uşor de utilizat cu fluxul de aer puternic, oferindu-ţi o senzaţie de răcorire în orice moment al zilei.

Datorită tehnologiei 3D, fluxul de aer este întotdeauna unul optimizat, în timp ce grila ajustabilă, orientată vertical și oscilația orizontală amplă, asigură o distribuție perfectă a aerului.

Cu ventilatorul Eole Compact beneficiezi de aceeași performanță ca a unui ventilator clasic cu 3 palete*. În același timp, ventilatorul are un design modern, subțire și compact, ceea ce îl face perfect pentru orice locuință.

Cele 3 trepte de viteză și grila de mari dimensiuni asigură un control total asupra fluxului de aer ce poate fi ajustat în funcție de preferințe, iar setarea pentru silențiozitate oferă mai mult confort datorită zgomotului redus.

Eole Compact are o greutate redusă și un mâner integrat pentru a fi ușor de transportat, iar funcția eco de oprire automată după 12 ore de utilizare, cronometrul ce funcționează până la 8 ore și sistemul de depozitare al cablului oferă un confort sporit.

Caracteristici tehnice/Comparare

CONFORT ÎN UTILIZARE
Lungimea cablului de alimentare 1,35  m
Panou de comandă Electronic  
Număr de reglaje 3  
Mâner    
Cronometru    
Cronometru 8  h
Ecran LED  
SILENȚIOZITATE
Nivel minim de zgomot 45  dB(A)
Nivel maxim de zgomot 60  dB(A)
FUNCȚII INTELIGENTE
Altele Grilă ajustabilă  
SIGURANȚĂ
Oprire automată    
Indicator luminos    
IP 20  
SPECIFICAȚII TEHNICE
Tensiune 220-240   
Frecvență 50/60  Hz
Motor tropical    
Putere 30  
Sound level Very quiet (<45 db(A))  
Number of settings 3 speeds  
Timer / Auto-off    

Documentație

Întrebări frecvente

Verificaţi întotdeauna starea aparatului, priza şi alimentarea cu energie. Ţineţi aparatul la 50 cm de orice obiect (perdele, pereţi, aerosoli etc…). Nu lăsaţi niciodată să intre apă în aparat. Nu atingeţi aparatul cu mâinile ude. Înainte de a-l pune în funcţiune, asiguraţi-vă că aparatul este poziţionat pe o suprafaţă stabilă şi sigură şi este în poziţia corectă de funcţionare (în poziţie verticală).
Opriţi ventilatorul şi scoateţi-l din priză înainte de a-l muta.
Trebuie să ţineţi aparatul la o distanţă de peste 50 de cm de orice obiect (pereţi, perdele, aerosoli…). Nu uitaţi că există variante orizontale şi verticale, majoritatea fiind ajustabile, astfel că puteţi alege ventilatorul în funcţie de spaţiu şi decoraţiunile interioare.
Da, sistemul a fost conceput pentru a se putea folosi orice tabletă de insecticid.
Înainte de a efectua orice activităţi de întreţinere, este esenţial să scoateţi ventilatorul din priză. Puteţi curăţa unitatea cu o cârpă uşor umezită. Nu lăsaţi niciodată să pătrundă apă în unitate. Folosiţi un aspirator pentru a curăţa grilajul din faţă. Nu folosiţi niciodată produse abrazive care ar putea deteriora aspectul aparatului.
După ce urmați instrucțiunile din manualul de utilizare pentru pornirea aparatului, asigurați-vă că priza electrică funcționează prin conectarea unui alt aparat. Dacă în continuare acesta nu funcționează, nu încercați să demontați sau să reparați dumneavoastră aparatul, ci duceți-l la un centru de reparații autorizat.
Nu utilizaţi aparatul. Pentru a evita orice pericol, duceţi-l
la un centru de service autorizat pentru a fi înlocuit.
Când este pornită această funcţie, ventilatorul oscilează de la stânga la dreapta şi apoi de la dreapta la stânga automat, distribuind aerul în întreaga cameră. Dacă doriţi un flux de aer concentrat într-un singur loc, trebuie să opriţi această funcţie.
Acest sistem profită de mişcările de aerului generate de ventilator pentru a distribui în acelaşi timp insecticid împotriva ţânţarilor.
Aparatul dumneavoastră conţine materiale valoroase care pot fi recuperate sau reciclate. Predaţi aparatul la un punct public de colectare a deşeurilor.
În cazul în care credeți că lipsește o componentă, contactați Centrul de servicii pentru clienți și vă vom ajuta să găsiți o soluție potrivită.
Vizitați secțiunea „Accesorii” a site-ului nostru pentru a găsi cu ușurință toate articolele de care aveți nevoie pentru produsul dumneavoastră.
Puteţi găsi informaţii mai amănunţite în secţiunea Garanţie a acestui site.