ROWENTA ONDULATOR PREMIUM CARE PRECIOUS CURLS CF3460F0

ONDULATOR PREMIUM CARE PRECIOUS CURLS CF3460F0
Bucle superbe și grijă deosebită pentru toate tipurile de păr

Cu ondulatorul Premium Care Precious Curls te bucuri de bucle superbe şi un păr sănătos: cele 3 programe adaptabile tuturor tipurilor de păr asigură temperatura ideală pentru bucle frumoase și sănătoase, cronometrul integrat monitorizează timpul de ondulare pentru a obține rezultate perfecte, prevenind supraîncălzirea, iar învelișul exclusiv Cashmere Keratin cu ulei de argan, părul tău este întotdeauna superb și perfect ondulat.

  • Protectie completa: 3 programe de ingrijire ce ofera echilibrul ideal dintre temperatura/timp de ondulare pentru a obtine bucle perfecte indiferent de tipul de par
  • Siguranta: Timer integrat si semnal sonor pentru rezultate perfect si fara riscul supraincalzirii
  • Usor de utilizat: Setari personalizabile prin intermediul ecranului LCD
  • Stralucire radianta: Invelis exclusiv Cashmere Keratin si ulei de argan pentru un par sanatos si plin de stralucire
  • Produs reparabil timp de 15 ani
  • Bucle naturale: Diametru de 25 mm pentru bucle naturale si onduleuri usor de obtinut
  • Functii avansate: Oprire automata dupa o ora de inactivitate pentru siguranta sporita
  • Manevrabilitate sporita: Cablu rotativ 360° pentru mobilitate sporita si confort in utilizare

Referință : CF3460F0

ÎNGRIJIRE REVOLUȚIONARĂ ȘI REZULTATE PERFECTE!

Cu Premium Care Precious Curls ai opțiuni de styling nelimitate, pentru bucle perfecte, în stilul tău.

Cele 3 programe adaptabile asigură combinația ideală între temperatura și timpul de ondulare, în funcţie de tipul de păr, pentru rezultate superbe și un păr sănătos.

Bucură-te de o experiență de ondulare unică, cu un nivel maxim de protecţie a părului. Alege-ţi look-ul preferat, de la bucle lejere și romantice până la bucle strânse și vibrante, cu cele 3 trepte de temperatură presetate, sau selectează manual temperatura dorită dintre cele 8 setări de temperatură (130°C-200°C) cu ajutorul ecranului LCD, pentru control şi precizie desăvârşite.

Învelișul exclusiv Cashmere Keratin cu ulei de argan și cronometrul integrat ce controlează timpul de ondulare, asigură rezultate perfecte, evitând riscul de supraîncălzire, pentru un păr sănătos şi protejat.

Premium Care Precious Curls: ondulatorul perfect pentru îngrijire revoluționare și bucle superbe!

Caracteristici tehnice/Comparare

REZULTATE / UTILIZARE
Setări temperatură 8  
Înveliş Cashmere Keratin  
Funcții Bucle  
Diametru 25  mm
Forma Rotundă  
Timp de ondulare reglabil DA  
Temperatură reglabilă 130-200  °C
Respect pentru păr şi ergonomie
Eficient la temperatură scăzută    
Setari temperatură în funcție de tipul părului    
Vârf rece    
Funcţie Respect    
Ergonomic/confort în utilizare
Oprire automată DA  
Afișaj LCD  
Indicator de încălzire    
Timp de încălzire 45  s
Inel de agăţare    
Sistem de siguranţă pentru reglaje    
Cronometru încorporat Automat  
Semnal sonor de finalizare a ondulării    
Specificații tehnice
Voltage 110-240  V
Lungimea cablului de alimentare 1,8  m
Cablu rotativ 360°    
Tipul elementului de încălzire Aluminiu  
Culoare Alb/roz  
Tip de ștecher Europeană  
   
   
   
   
   

Documentație

Întrebări frecvente

Această funcţie neutralizează electricitatea statică şi ar trebui să facă părul mai elastic şi mai uşor de ondulat. În plus, părul dumneavoastră va fi mai strălucitor deoarece praful nu se poate prinde de el.
Este preferabil să o faceți atunci când aparatul este rece, pentru a evita arsurile. Apăsați clapetele de pe lateralul plăcilor și apoi scoateți-le glisând. Când reintroduceți plăcile, glisați-le cât de mult posibil și asigurați-vă că sunt bine fixate, astfel încât să nu se miște.
Când înfășurați șuvițele de păr în jurul aparatului, asigurați-vă că folosiți aceeași parte a acestuia, nu încercați să folosiți toată lungimea lui. Ţineţi vârful, care rămâne rece, cu cealaltă mână.
Secțiunea cilindrică a ondulatorului se încălzește foarte tare în timpul utilizării, așa că aveți grijă să evitați contactul cu pielea și asigurați-vă că părțile fierbinți ale aparatului nu intră în contact cu cablul de alimentare.
După ce selectezi setarea necesară, va trebui să aștepți între 1 minut și 2 minute pentru ca aparatul să ajungă la temperatura corectă.
Utilizați peria cu diametru mare pentru o coafare generală și peria cu diametru mic pentru finisaje (creând mai multe bucle mari spre interior sau spre exterior).
Părul trebuie să fie curat, descurcat și uscat pentru a preveni deteriorarea.
Întotdeauna scoateţi din priză aparatul şi lăsaţi-l să se răcească. Când s-a răcit complet, ştergeţi cilindrul cu o cârpă umedă, fără a lăsa să intre apa sau orice alt lichid înăuntrul mânerului.
După ce urmați instrucțiunile din manualul de utilizare pentru pornirea aparatului, asigurați-vă că priza electrică funcționează prin conectarea unui alt aparat. Dacă în continuare acesta nu funcționează, nu încercați să demontați sau să reparați dumneavoastră aparatul, ci duceți-l la un centru de reparații autorizat.
Nu utilizaţi aparatul. Pentru a evita orice pericol, duceţi-l
la un centru de service autorizat pentru a fi înlocuit.
Aparatul dumneavoastră conţine materiale valoroase care pot fi recuperate sau reciclate. Predaţi aparatul la un punct public de colectare a deşeurilor.
În cazul în care credeți că lipsește o componentă, contactați Centrul de servicii pentru clienți și vă vom ajuta să găsiți o soluție potrivită.
Vizitați secțiunea „Accesorii” a site-ului nostru pentru a găsi cu ușurință toate articolele de care aveți nevoie pentru produsul dumneavoastră.
Puteţi găsi informaţii mai amănunţite în secţiunea Garanţie a acestui site.
Nu. Nu aplicați substanțe chimice pentru îngrijirea părului în timp ce folosiți aparatul. Aplicați-le numai după ce părul s-a răcit și nu mai folosiți ondulatorul. De asemenea, nu folosiți aparatul pe fire de păr sintetice, cum sunt extensiile sau perucile.
Da. Puneţi părul între plăci, chiar de la rădăcină, apoi închideţi plăcile ținând astfel părul înăuntru. Glisaţi încet placa de îndreptat părul până la vârful firelor de păr şi veţi avea un păr drept şi mătăsos.
Da. Trebuie să înfăşuraţi părul în jurul aparatului şi să aşteptaţi aproximativ 20 de secunde înainte să daţi drumul buclei. Repetaţi procedura de mai multe ori pe tot părul. Dacă doriţi bucle bine definite, nu mai periaţi părul după ce s-a răcit.
Este recomandabil să folosiţi şuviţe de maxim 2-3 cm grosime.