ROWENTA FOR ELITE Ondulator For Elite Model Look CF2132F0

Ondulator For Elite Model Look CF2132F0
Bucle perfect definite

Ondulatorul Rowenta creează bucle strânse, perfect definite, cu un diametru de 16 mm, oferind o coafură rezistentă și un aspect final superb datorită învelișului ceramic. Acest aparat de coafat ușor de utilizat îmbină numeroase caracteristici, care îi conferă o performanță de ondulare deosebită.

Referință : CF2132F0

ONDULATOR ROWENTA: TEMPERATURĂ ÎNALTĂ PENTRU UN PĂR PERFECT ONDULAT

Ondulatorul Rowenta Curling Tong creează bucle strânse, impecabile și conferă un stil bine definit, fiind în acelaşi timp un aparat de coafat ușor de utilizat.

Temperatura optimă de 180°C asigură ședințe de coafare rapide și eficiente și rezultate perfecte.

Învelișul ceramic îți perfecționează look-ul, părul tău devenind moale, ușor de coafat și extrem de strălucitor.

Diametrul de 16 mm este ideal pentru crearea unor bucle strânse și suple, iar vârful rece permite utilizarea acestuia în deplină siguranță.

Aparatul este prevăzut cu un inel de agățare, care oferă posibilitatea unei depozitări ușoare și fără efort.

Cu ondulatorul Rowenta Curling Tong care se încălzește în doar un minut, coafatul devine floare la ureche.

Caracteristici tehnice/Comparare

REZULTATE / UTILIZARE
Putere 25  
Setări temperatură 1  
Înveliş Ceramic  
Funcții Bucle  
Diametru 16  mm
Forma Rotundă  
Temperatură reglabilă 180  °C
Respect pentru păr şi ergonomie
Vârf rece    
Ergonomic/confort în utilizare
Indicator de încălzire    
Timp de încălzire 60  s
Inel de agăţare    
Specificații tehnice
Voltage 110-240  V
Lungimea cablului de alimentare 1,8  m
Cablu rotativ 360°    
Tipul elementului de încălzire Aluminiu  
Culoare Negru  

Documentație

Întrebări frecvente

Această funcţie neutralizează electricitatea statică şi ar trebui să facă părul mai elastic şi mai uşor de ondulat. În plus, părul dumneavoastră va fi mai strălucitor deoarece praful nu se poate prinde de el.
Este preferabil să o faceți atunci când aparatul este rece, pentru a evita arsurile. Apăsați clapetele de pe lateralul plăcilor și apoi scoateți-le glisând. Când reintroduceți plăcile, glisați-le cât de mult posibil și asigurați-vă că sunt bine fixate, astfel încât să nu se miște.
Când înfășurați șuvițele de păr în jurul aparatului, asigurați-vă că folosiți aceeași parte a acestuia, nu încercați să folosiți toată lungimea lui. Ţineţi vârful, care rămâne rece, cu cealaltă mână.
Secțiunea cilindrică a ondulatorului se încălzește foarte tare în timpul utilizării, așa că aveți grijă să evitați contactul cu pielea și asigurați-vă că părțile fierbinți ale aparatului nu intră în contact cu cablul de alimentare.
După ce selectezi setarea necesară, va trebui să aștepți între 1 minut și 2 minute pentru ca aparatul să ajungă la temperatura corectă.
Utilizați peria cu diametru mare pentru o coafare generală și peria cu diametru mic pentru finisaje (creând mai multe bucle mari spre interior sau spre exterior).
Părul trebuie să fie curat, descurcat și uscat pentru a preveni deteriorarea.
Întotdeauna scoateţi din priză aparatul şi lăsaţi-l să se răcească. Când s-a răcit complet, ştergeţi cilindrul cu o cârpă umedă, fără a lăsa să intre apa sau orice alt lichid înăuntrul mânerului.
După ce urmați instrucțiunile din manualul de utilizare pentru pornirea aparatului, asigurați-vă că priza electrică funcționează prin conectarea unui alt aparat. Dacă în continuare acesta nu funcționează, nu încercați să demontați sau să reparați dumneavoastră aparatul, ci duceți-l la un centru de reparații autorizat.
Nu utilizaţi aparatul. Pentru a evita orice pericol, duceţi-l
la un centru de service autorizat pentru a fi înlocuit.
Aparatul dumneavoastră conţine materiale valoroase care pot fi recuperate sau reciclate. Predaţi aparatul la un punct public de colectare a deşeurilor.
În cazul în care credeți că lipsește o componentă, contactați Centrul de servicii pentru clienți și vă vom ajuta să găsiți o soluție potrivită.
Vizitați secțiunea „Accesorii” a site-ului nostru pentru a găsi cu ușurință toate articolele de care aveți nevoie pentru produsul dumneavoastră.
Puteţi găsi informaţii mai amănunţite în secţiunea Garanţie a acestui site.
Nu. Nu aplicați substanțe chimice pentru îngrijirea părului în timp ce folosiți aparatul. Aplicați-le numai după ce părul s-a răcit și nu mai folosiți ondulatorul. De asemenea, nu folosiți aparatul pe fire de păr sintetice, cum sunt extensiile sau perucile.
Da. Puneţi părul între plăci, chiar de la rădăcină, apoi închideţi plăcile ținând astfel părul înăuntru. Glisaţi încet placa de îndreptat părul până la vârful firelor de păr şi veţi avea un păr drept şi mătăsos.
Da. Trebuie să înfăşuraţi părul în jurul aparatului şi să aşteptaţi aproximativ 20 de secunde înainte să daţi drumul buclei. Repetaţi procedura de mai multe ori pe tot părul. Dacă doriţi bucle bine definite, nu mai periaţi părul după ce s-a răcit.
Este recomandabil să folosiţi şuviţe de maxim 2-3 cm grosime.