ROWENTA Ondulator cu abur Premium Care CF3810F0

Ondulator cu abur Premium Care CF3810F0
Păr vizibil mai sănătos, bucle elastice, vibrante și perfect definite

Cu ondulatorul cu abur Rowenta Premium Care obţii cu ușurință bucle elastice și pline de viață. Tehnologia Hydraboost din dotare garantează o difuzie constantă şi delicată a aburului pe toată lungimea firului de păr, păstrând până la 98% din hidratarea naturală a acestuia. Astfel, te bucuri de bucle superbe şi un păr sănătos în fiecare zi!
* La 170°C / 10 secunde cu abur

Referință : CF3810F0

* La 170°C / 10 secunde cu abur

BUCLE ELASTICE ŞI SĂNĂTOASE CU ONDULATORUL CU ABUR ROWENTA PREMIUM CARE

Cu ondulatorul cu abur Premium Care de la Rowenta te bucuri de bucle superbe, elastice şi pline de viaţă și un păr sănătos.

Datorită tehnologiei Hydraboost și a cronometrului integrat, te bucuri de rezultate perfecte fără riscul de supraîncălzire, în timp ce hidratarea naturală a părului este protejată.

Alege-ţi look-ul preferat, de la bucle lejere și romantice până la bucle strânse și vibrante, selectând manual temperatura dorită dintre cele 8 setări de temperatură (130°C-200°C) cu ajutorul ecranului LCD, pentru control şi precizie desăvârşite.

Acest ondulator cu abur dispune de 3 setări ale timpului de realizare a buclelor (5s/8s/10s), adaptabile în funcţie de tipul de păr şi de rezultatele dorite. Pentru bucle lejere alege un timp de ondulare mai scurt, iar pentru bucle strânse şi perfect conturate alege un timp mai mare.

Învelișul exclusiv Cashmere Keratin cu ulei de argan și cronometrul integrat ce controlează timpul de ondulare, asigură rezultate perfecte, evitând riscul de supraîncălzire, pentru un păr sănătos şi protejat.

Ondulatorul este întotdeauna la îndemână, fiind gata de utilizare în doar 45 de secunde, iar datorită diametrului de 25 mm, te bucuri de bucle şi onduleuri cu un aspect natural.

Pentru siguranţă sporită, ondulatorul se opreşte automat după 1 oră de neutilizare.

Caracteristici tehnice/Comparare

REZULTATE / UTILIZARE
Setări temperatură 9  
Înveliş Cashmere Keratin  
Funcții Bucle  
Diametru 25  mm
Forma Rotundă  
Timp de ondulare reglabil 5/8/10  s
Temperatură reglabilă 130-200  °C
Respect pentru păr şi ergonomie
Vârf rece    
Funcţie Respect    
Funcție de abur    
Ergonomic/confort în utilizare
Oprire automată DA  
Afișaj LCD  
Indicator de încălzire    
Timp de încălzire 45  s
Cronometru încorporat Automat  
Semnal sonor de finalizare a ondulării    
Specificații tehnice
Voltage 110-240  V
Lungimea cablului de alimentare 1,8  m
Cablu rotativ 360°    
Culoare Alb/roz  
   
   
   
   

Documentație

Întrebări frecvente

Această funcţie neutralizează electricitatea statică şi ar trebui să facă părul mai elastic şi mai uşor de ondulat. În plus, părul dumneavoastră va fi mai strălucitor deoarece praful nu se poate prinde de el.
Este preferabil să o faceți atunci când aparatul este rece, pentru a evita arsurile. Apăsați clapetele de pe lateralul plăcilor și apoi scoateți-le glisând. Când reintroduceți plăcile, glisați-le cât de mult posibil și asigurați-vă că sunt bine fixate, astfel încât să nu se miște.
Când înfășurați șuvițele de păr în jurul aparatului, asigurați-vă că folosiți aceeași parte a acestuia, nu încercați să folosiți toată lungimea lui. Ţineţi vârful, care rămâne rece, cu cealaltă mână.
Secțiunea cilindrică a ondulatorului se încălzește foarte tare în timpul utilizării, așa că aveți grijă să evitați contactul cu pielea și asigurați-vă că părțile fierbinți ale aparatului nu intră în contact cu cablul de alimentare.
După ce selectezi setarea necesară, va trebui să aștepți între 1 minut și 2 minute pentru ca aparatul să ajungă la temperatura corectă.
Utilizați peria cu diametru mare pentru o coafare generală și peria cu diametru mic pentru finisaje (creând mai multe bucle mari spre interior sau spre exterior).
Părul trebuie să fie curat, descurcat și uscat pentru a preveni deteriorarea.
Întotdeauna scoateţi din priză aparatul şi lăsaţi-l să se răcească. Când s-a răcit complet, ştergeţi cilindrul cu o cârpă umedă, fără a lăsa să intre apa sau orice alt lichid înăuntrul mânerului.
După ce urmați instrucțiunile din manualul de utilizare pentru pornirea aparatului, asigurați-vă că priza electrică funcționează prin conectarea unui alt aparat. Dacă în continuare acesta nu funcționează, nu încercați să demontați sau să reparați dumneavoastră aparatul, ci duceți-l la un centru de reparații autorizat.
Nu utilizaţi aparatul. Pentru a evita orice pericol, duceţi-l
la un centru de service autorizat pentru a fi înlocuit.
Aparatul dumneavoastră conţine materiale valoroase care pot fi recuperate sau reciclate. Predaţi aparatul la un punct public de colectare a deşeurilor.
În cazul în care credeți că lipsește o componentă, contactați Centrul de servicii pentru clienți și vă vom ajuta să găsiți o soluție potrivită.
Vizitați secțiunea „Accesorii” a site-ului nostru pentru a găsi cu ușurință toate articolele de care aveți nevoie pentru produsul dumneavoastră.
Puteţi găsi informaţii mai amănunţite în secţiunea Garanţie a acestui site.
Nu. Nu aplicați substanțe chimice pentru îngrijirea părului în timp ce folosiți aparatul. Aplicați-le numai după ce părul s-a răcit și nu mai folosiți ondulatorul. De asemenea, nu folosiți aparatul pe fire de păr sintetice, cum sunt extensiile sau perucile.
Da. Puneţi părul între plăci, chiar de la rădăcină, apoi închideţi plăcile ținând astfel părul înăuntru. Glisaţi încet placa de îndreptat părul până la vârful firelor de păr şi veţi avea un păr drept şi mătăsos.
Da. Trebuie să înfăşuraţi părul în jurul aparatului şi să aşteptaţi aproximativ 20 de secunde înainte să daţi drumul buclei. Repetaţi procedura de mai multe ori pe tot părul. Dacă doriţi bucle bine definite, nu mai periaţi părul după ce s-a răcit.
Este recomandabil să folosiţi şuviţe de maxim 2-3 cm grosime.