ROWENTA Perie cu aer cald Express Air Brush CF6220F0

Perie cu aer cald Express Air Brush CF6220F0
Îndreptare și uscare rapidă a părului dintr-o singură mișcare cu peria cu aer cald Rowenta!

Uscarea și îndreptarea părului nu au fost niciodata mai simple datorită periei cu aer cald Rowenta Express Air Brush. Aceasta oferă sesiuni de indreptare direct pe părul umed cu o eficiență înaltă de uscare pentru ca tu să arăți impecabil de fiecare dată, toate acestea prin simpla mișcare de periere. Descopera noua perie cu aer cald de la Rowenta pentru sesiuni de stilizare rapid, ușoare și o coafură impecabilă.

Referință : CF6220F0

Peria cu aer cald de la Rowenta pentru sesiuni de stilizare rapide

Noua perie cu aer cald Rowenta Express Air este arma ta secretă pentru sesiuni de uscare rapide și îndreptare natură într-un singur pachet.

Economisește timp datorită tehnologiei avansate ce oferă uscare și îndreptare direct pe părul ud pentru o coafură perfectă de fiecare dată.

Perii încălziți oferă sesiuni de îndreptare a părului fără efort, tehnologia Thermo Control oferă siguranță sporită pentru părul tău și o temperatură constantă pentru sesiuni de îndreptare cu rezultate perfecte.

Designul compact și ergonomic, cablu 360°C oferă libertate de mișcare, în timp ce generatorul de ioni oferă un plus de strălucire părului tău.

De asemenea, pachetul include și o husă pentru transport și depozitare ușoară.

Întrebări frecvente

Această funcţie neutralizează electricitatea statică şi ar trebui să facă părul mai elastic şi mai uşor de ondulat. În plus, părul dumneavoastră va fi mai strălucitor deoarece praful nu se poate prinde de el.
Iată tehnica de bază pentru o periere eficientă:
• După șamponare, usucă bine părul cu un prosop și descurcă-l cu atenție. Nu utiliza dispozitivul pe păr încurcat, pieptănat pe spate sau pe extensii de păr.
• Împarte părul în șuvițe individuale de câțiva centimetri și aranjează șuvițele una câte una. Poți folosi agrafe pentru a ține celelalte șuvițe de păr.
• Așază peria (cu diametru mare sau mic, în funcție de lungimea părului și de efectul dorit) pe corpul dispozitivului, fixându-l până când face clic.
• Apoi, pune peria în contact cu șuvițele de păr: șuvițele se înfășoară automat, cu o mișcare lină și continuă.
ATENȚIE: Înainte de a-l curăța, scoate întotdeauna dispozitivul din priză.

Curățarea dispozitivului și a periilor:
• Dispozitivul necesită întreținere minimă. Poate fi curățat cu o lavetă uscată sau ușor umedă.
• Nu folosi niciodată alcool pentru a curăța dispozitivul.
• Nu introduce niciodată dispozitivul sau periile în apă.
• Usucă părțile pe care tocmai le-ai curățat.
• Îndepărtează în mod regulat părul rămas pe perii.
După ce urmați instrucțiunile din manualul de utilizare pentru pornirea aparatului, asigurați-vă că priza electrică funcționează prin conectarea unui alt aparat. Dacă în continuare acesta nu funcționează, nu încercați să demontați sau să reparați dumneavoastră aparatul, ci duceți-l la un centru de reparații autorizat.
Nu utilizaţi aparatul. Pentru a evita orice pericol, duceţi-l
la un centru de service autorizat pentru a fi înlocuit.
Trebuie să folosești dispozitivul pe păr descurcat, împărțit în șuvițe individuale de câțiva centimetri.
• Nu uita să îți usuci părul și să îl descurci înainte.
• Șuvița poate fi prea mare, încearcă cu una mai mică.
După fiecare utilizare, este important să păstrezi periile în husa de protecție prevăzută în acest scop.
Dacă perii periei erau aplatizați înainte de utilizare, aceștia se vor îndrepta în mod natural în timpul periajului, datorită combinației dintre aerul fierbinte și rotația automată.
S-a declanșat siguranța termică.
• Deconectează aparatul de la sursa de alimentare.
• Lasă-l să se răcească aproximativ 30 de minute înainte de a-l utiliza din nou.
• Dacă problemele persistă, contactează serviciul de relații cu clienți.
Aparatul dumneavoastră conţine materiale valoroase care pot fi recuperate sau reciclate. Predaţi aparatul la un punct public de colectare a deşeurilor.
În cazul în care credeți că lipsește o componentă, contactați Centrul de servicii pentru clienți și vă vom ajuta să găsiți o soluție potrivită.
Vizitați secțiunea „Accesorii” a site-ului nostru pentru a găsi cu ușurință toate articolele de care aveți nevoie pentru produsul dumneavoastră.
Puteţi găsi informaţii mai amănunţite în secţiunea Garanţie a acestui site.