ROWENTA Perie cu aer cald Express Style CF6320F0

Perie cu aer cald Express Style CF6320F0
Usuca si da forma perfecta coafurii tale intr-un timp scurt. Pana la 2X mai rapid*

Peria cu aer cald Rowenta Express Style oferă coafuri perfecte. Descoperă peria cu aer cald, cu un set de 3 accesorii pentru părul de diferite lungimi: concentrator, perie de 20 mm pentru breton și păr scurt si perie de 40 mm pentru păr mediu spre lung. Obține coafura perfectă, potrivită stilului tău într-un timp scurt. Pana la 2X mai rapid*.

Referință : CF6320F0

 *test de percepție vs produs uzual, 28 voluntari, timp de 1 lună – Franța 2022

*test de percepție vs produs uzual, 28 voluntari, timp de 1 lună – Franța 2022

Perie cu aer cald Rowenta x KARL LAGERFELD Express Style: Peria care te ajuta sa te coafezi impecabil într-un timp foarte scurt.

Cu un set de 2 perii versatile pentru părul de diferite lungimi, peria cu aer cald Rowenta Express Style este ideală pentru a arăta impecabil în fiecare zi.

Această perie cu aer cald 3 în 1 oferă coafuri personalizate și până la de 2x mai rapide*.

Tehnologiile specifice Rowenta — setarea Hair respect pentru protejarea parului și multe altele — vor face ca peria Express Style sa devina partenerul tau ideal pentru coafuri perfecte zi de zi.

Caracteristici tehnice/Comparare

Formă ștecher Ștecher drept  
Tip de ștecher Europeană  
Lungimea cablului de alimentare 1.8  m
Tipul elementului de încălzire Aluminiu  
Cablu rotativ 360°    
Voltage 220-240  V
Culoare Negru & argintiu  
Reglajul debitului de aer 3  
Soft air    
Funcții Stiluri multiple  
Tipuri de peri Sintetice  
Diametre multiple    
Forma Rotundă  
Funcţie Respect    
Vârf rece    
   
   
   
   
   
   
Wet hair  

Documentație

Întrebări frecvente

Această funcţie neutralizează electricitatea statică şi ar trebui să facă părul mai elastic şi mai uşor de ondulat. În plus, părul dumneavoastră va fi mai strălucitor deoarece praful nu se poate prinde de el.
După ce urmați instrucțiunile din manualul de utilizare pentru pornirea aparatului, asigurați-vă că priza electrică funcționează prin conectarea unui alt aparat. Dacă în continuare acesta nu funcționează, nu încercați să demontați sau să reparați dumneavoastră aparatul, ci duceți-l la un centru de reparații autorizat.
Nu utilizaţi aparatul. Pentru a evita orice pericol, duceţi-l
la un centru de service autorizat pentru a fi înlocuit.
Aparatul dumneavoastră conţine materiale valoroase care pot fi recuperate sau reciclate. Predaţi aparatul la un punct public de colectare a deşeurilor.
În cazul în care credeți că lipsește o componentă, contactați Centrul de servicii pentru clienți și vă vom ajuta să găsiți o soluție potrivită.
Vizitați secțiunea „Accesorii” a site-ului nostru pentru a găsi cu ușurință toate articolele de care aveți nevoie pentru produsul dumneavoastră.
Puteţi găsi informaţii mai amănunţite în secţiunea Garanţie a acestui site.