ROWENTA x KARL LAGERFELD Placa de indreptat parul Karl Lagerfeld Optiliss SF323LF0

Placa de indreptat parul Karl Lagerfeld Optiliss SF323LF0
Stilizare usoara si rapida pentru un par moale si plin de stralucire

Placa de indreptat parul Rowenta Karl Lagerfeld Optiliss va oferi parului tau un plus de stralucire pentru ca tu sa arati impecabil de fiecare data. Invelisul exclusiv Keratin & Glow, combinat cu generatorul de ioni, ofera parului tau o stralucire uimitoare, reducand efectul de electrizare in acelasi timp. Placa dispune de functii inteligente precum temperatura ajustabila de pana la 230oC pentru o varietate de tipuri de par, placi flotante pentru eficienta dintr-o singura miscare si incalzire rapida in numai 30 de secunde, toate acestea pentru ca tu sa obtii rezultate perfecte cu usurinta.

Referință : SF323LF0

Placa de indreptat parul Rowenta Karl Lagerfeld Optiliss: Stilizare usoara si rapida pentru un par moale si plin de stralucire

Invelisul exclusiv Keratin & Glow reduce efectul de electrizare al parului, lasandu-l moale, usor de coafat si plin de stralucire.

Functia Straight & Curl iti permite sa obtii diferite stiluri de coafuri, de la par perfect drept la bucle pline de volum.

Cele 10 trepte de temperatura si placile flotante sunt combinatia ideala pentru a obtine rezultate perfecte de indreptare si un plus de stralucire.

Caracteristici tehnice/Comparare

REZULTATE / UTILIZARE
Înveliş plăci Ceramic Tourmaline  
Funcții Absolute straight, curls and waves  
Plăci glisante    
1  
Dry hair  
Tip utilizator Mix  
Respect pentru păr şi ergonomie
Generator de ioni    
Vârf rece    
Ergonomic/confort în utilizare
Indicator de încălzire    
Specificații tehnice
Voltage 110-240  V
Lungimea cablului de alimentare 1,80  m
Culoare Negru & rosu  
Culoare ștecher Negru  
   
   
   
   

Documentație

Întrebări frecvente

Puteți continua să utilizați produsele dumneavoastră obișnuite, cum ar fi geluri de coafat, balsamuri de păr, spumă de păr etc. Sau, mai bine, utilizați produse de protecție împotriva căldurii, concepute special pentru bucle și îndreptare. Cu toate acestea, nu utilizați niciodată placa de îndreptare a părului dacă ați aplicat un balsam relaxant pentru păr, deoarece vă poate deteriora grav părul.
Nu, dacă îl îndreptați cu o placă de îndreptat clasică. După șamponare, este nevoie de aplicarea unui balsam. Folosiți uscătorul de păr până ce părul este aproape complet uscat.
Puteți folosi placa de îndreptat părul Wet & Dry atât pe părul uscat, cât și pe părul ud.
Începeți întotdeauna cu firele de păr de dedesubt: începeți mai întâi de la bază, deplasați-vă pe lateral și finisați în față.
Evitați mișcările bruște în timp ce vă coafați; îndreptați fiecare secțiune o singură dată, într-o mișcare continuă. Repetați mișcarea dacă este necesar.
După ce urmați instrucțiunile din manualul de utilizare pentru pornirea aparatului, asigurați-vă că priza electrică funcționează prin conectarea unui alt aparat. Dacă în continuare acesta nu funcționează, nu încercați să demontați sau să reparați dumneavoastră aparatul, ci duceți-l la un centru de reparații autorizat.
Nu utilizaţi aparatul. Pentru a evita orice pericol, duceţi-l
la un centru de service autorizat pentru a fi înlocuit.
Un aparat din clasa I trebuie conectat la o priză cu împământare (şi are un singur strat de izolaţie). Un aparat din clasa II nu trebuie neapărat să fie conectat la o priză cu împământare deoarece este prevăzut cu două straturi distincte şi independente de izolaţie.
• Coafură scurtă sau stratificată sau fir de păr subțire și fragil: plăci de îndreptat înguste sau normale.
• Păr lung (mai jos de umeri): plăcile late facilitează și accelerează procesul de îndreptare.
• Fir de păr gros, dezordonat, greu de îndreptat sau neîngrijit: plăci negre de îndreptat profesioniste.
Acestea sunt în principal destinate femeilor cu păr care este greu de îndreptat, ondulat, creț sau foarte lung. Cu acestea câștigați timp și obțineți rezultate excelente.
• Păr fin, fragil sau degradat: între 80 și 150°C.
• Păr normal, fin sau moale: între 150 sau 170°C.
• Păr creț, ondulat sau foarte creț: între 170 și 190°C.
• Păr de tip african sau cârlionțat: între 190 și 230°C.
Anumite modele au un sistem de reglare automată a temperaturii în funcție de tipul de păr și de aspectul acestuia.
Puteți folosi placa de întins părul Lissima pe păr lung, pe un păr de lungime medie și stratificat, precum și pentru tunsori scurte de tip bob.
Acest sistem permite plăcilor să se adapteze la grosimea firului de păr și de a rămâne permanent în contact cu firul de păr pentru o îndreptare mai eficientă.
Aceasta permite o adaptare automată la temperatura optimă în funcție de tipul de păr (cârlionțat, creț etc.) și de aspectul părului (sănătos, degradat etc.) pentru a-l proteja.
Acest tip de înveliș protejează în mod natural părul de efectele căldurii, conferindu-i strălucire.
Aparatul dumneavoastră conţine materiale valoroase care pot fi recuperate sau reciclate. Predaţi aparatul la un punct public de colectare a deşeurilor.
În cazul în care credeți că lipsește o componentă, contactați Centrul de servicii pentru clienți și vă vom ajuta să găsiți o soluție potrivită.
Vizitați secțiunea „Accesorii” a site-ului nostru pentru a găsi cu ușurință toate articolele de care aveți nevoie pentru produsul dumneavoastră.
Puteţi găsi informaţii mai amănunţite în secţiunea Garanţie a acestui site.