ROWENTA Uscător de păr Compact Pro CV4721F0

Uscător de păr Compact Pro CV4721F0
Putere și eficiență într-un design compact

Uscătorul de păr Compact Pro îmbină puterea de 2200 W cu generatorul de ioni, pentru o uscare performantă și ultra-eficientă și pentru un păr mătăsos și uimitor de strălucitor. Acest uscător de păr dispune de 6 setări pentru reglarea fluxului de aer și a temperaturii în timpul uscării și un difuzor pentru volum, care le dă buclelor o formă perfectă.

Referință : CV4721F0

USCĂTOR DE PĂR: USCARE EFICIENTĂ ȘI STRĂLUCIRE EXTREMĂ

Uscătorul de păr Compact Pro permite crearea unui look uluitor, datorită performanței sale înalte și întruchipează echilibrul perfect dintre forță și aspectul estetic.

Acest uscător de păr ultra-performant are o putere de 2200 W pentru o eficiență desăvârșită în timpul ședințelor de uscare a părului.

Puterea acestuia este pe măsura look-ului final obținut, iar generatorul de ioni elimină electricitatea statică şi tendinţele de încreţire, lăsând părul mătăsos şi strălucitor.

Cele 6 setări permit reglarea fluxului de aer și a temperaturii pentru un control absolut al procesului de uscare a părului, în timp ce difuzorul pentru volum le dă buclelor o formă perfectă și concentratorul le conferă un finish perfect, ultra-precis.

Jetul de aer rece ajută la fixarea coafurii la finalul sesiunii de uscare și asigură rezistența îndelungată a acesteia.

Uscătorul de păr Compact Pro oferă rezultate de lungă durată și îi conferă părului o strălucire incredibilă.

Caracteristici tehnice/Comparare

REZULTATE / UTILIZARE
Putere 2200  W
Setări temperatură 3  
Jet de aer rece    
Înveliş grilaj Ceramic  
Concentrator 1  
Tip de difuzor Standard  
Difuzor    
ERGONOMIE / CONFORT ÎN UTILIZARE
Tip motor DC  
Mâner ergonomic    
Grilaj detașabil    
Compact    
Inel de agăţare    
SPECIFICAŢII TEHNICE
Voltage 220-240  V
Lungimea cablului de alimentare 1,8  m
Culoare Gri  

Documentație

Întrebări frecvente

Când vă uscaţi părul, folosiţi viteza maximă pentru a termina mai repede. Însă atunci când vă coafaţi părul, este recomandabil să folosiţi fluxul mai lent pentru a evita ciufulirea părului.
Direcţionaţi fluxul de aer spre şuviţa de păr pe care doriţi să o coafaţi (la o temperatură înaltă), apoi activaţi fluxul de aer rece pentru o răcire rapidă. Această metodă de tranziţie între temperaturi vă coafează părul cu mai multă eficienţă.
Concentratorul vă permite să uscaţi o anumită zonă a părului. Folosiţi concentratorul pentru a direcţiona fluxul de aer cald către zona pe care doriţi să o uscaţi.
Difuzorul se utilizează pentru a da mai mult volum părului.
Această funcţie selectează automat cea mai bună combinaţie dintre temperatură şi fluxul de aer pentru a evita deshidratarea părului.
Această funcţie opreşte automat uscătorul de păr atunci când acesta nu este în mişcare şi îl porneşte înapoi de îndată ce începeţi să îl utilizaţi din nou.
Această funcţie neutralizează electricitatea statică şi ar trebui să facă părul mai elastic şi mai uşor de ondulat. În plus, părul dumneavoastră va fi mai strălucitor deoarece praful nu se poate prinde de el.
Uscătoarele de păr necesită un minim de întreţinere. Le puteţi curăţa folosind accesoriile pentru curăţare sau o cârpă umezită uşor pentru a înlătura orice fir de păr prins în grila de protecţie din spate. Nu curăţaţi niciodată aparatul folosind alcool sau introducându-l complet în apă. (Nu uitaţi să scoateţi uscătorul din priză întotdeauna înainte de a-l curăţa.)
Acest lucru este normal; un dispozitiv de siguranţă opreşte automat aparatul în cazul supraîncălzirii (de exemplu, din cauza părului sau a altor materiale prinse în grilajul de protecţie posterior). Aşteptaţi până se răceşte uscătorul de păr (20 de minute).
După ce urmați instrucțiunile din manualul de utilizare pentru pornirea aparatului, asigurați-vă că priza electrică funcționează prin conectarea unui alt aparat. Dacă în continuare acesta nu funcționează, nu încercați să demontați sau să reparați dumneavoastră aparatul, ci duceți-l la un centru de reparații autorizat.
Nu utilizaţi aparatul. Pentru a evita orice pericol, duceţi-l
la un centru de service autorizat pentru a fi înlocuit.
Un aparat din clasa I trebuie conectat la o priză cu împământare (şi are un singur strat de izolaţie). Un aparat din clasa II nu trebuie neapărat să fie conectat la o priză cu împământare deoarece este prevăzut cu două straturi distincte şi independente de izolaţie.
Utilizând butonul pentru flux de aer rece (în funcţie de model) vă puteţi coafa mai bine părul și îi puteţi fixa mişcarea.
Cu uscătoarele de păr care sunt prevăzute cu această funcţie, utilizaţi difuzorul cu dinţi mobili; acesta va da volum părului de la rădăcini până la vârfuri.
Aparatul dumneavoastră conţine materiale valoroase care pot fi recuperate sau reciclate. Predaţi aparatul la un punct public de colectare a deşeurilor.
În cazul în care credeți că lipsește o componentă, contactați Centrul de servicii pentru clienți și vă vom ajuta să găsiți o soluție potrivită.
Vizitați secțiunea „Accesorii” a site-ului nostru pentru a găsi cu ușurință toate articolele de care aveți nevoie pentru produsul dumneavoastră.
Puteţi găsi informaţii mai amănunţite în secţiunea Garanţie a acestui site.