ROWENTA Uscător de păr Infini Pro Volume CV8730D0

Uscător de păr Infini Pro Volume CV8730D0
Rezultate profesionale în uscare și un păr strălucitor

Uscătorul de păr Infini Pro de la Rowenta îţi oferă puterea şi îngrijirea de care ai nevoie pentru o uscare profesională în confortul casei tale. Datorită motorului AC şi fluxului de aer puternic te bucuri de reultate rapide şi eficiente. Funcţia Ionic Control reduce electricitatea statică, lăsând părul strălucitor şi mătăsos.

Referință : CV8730D0

USCĂTOR DE PĂR ROWENTA: BUCURĂ-TE DE O EXPERIENŢĂ CA LA SALON CHIAR LA TINE ACASĂ

Cu uscătorul de păr de mare viteză Infini Pro obţii rezultate profesionale la tine acasă.

Datorită motorului puternic AC şi fluxului de aer rapid, procesul de uscare este deosebit de eficient.

Uscătorul de păr Infini Pro oferă rezultate perfecte de stilizare pentru orice tip de păr datorită celor 2 concentratoare: concentrator de 8 mm pentru părul lung şi gros şi concentrator de 6 mm pentru părul scurt sau subţire sau pentru fixarea coafurii.

Difuzorul de aer asigură dispersia fluxului de aer pentru o uscare rapidă şi conferă volum natural părului creţ.

Ideală pentru păstrarea volumului părului subţire, noua funcţie Ionic Control activează la comandă particulele de ioni.

Ionii negativi emişi concentrează moleculele de apă în firele de păr şi le netezesc, pentru o senzaţie plăcută la atingere şi o coafare uşoară.

Învelişul ceramic amplifică efectul ionilor, protejează părul şi îi conferă strălucire.

Acum te poţi bucura de o experienţă puternică şi confortabilă şi rezultate profesionale la tine acasă.

Caracteristici tehnice/Comparare

Generator de ioni    
Culoare Negru/albastru  
Voltage 220-240  V
Lungimea cablului de alimentare 1,8  m
Altele Funcţie ionică activată la comandă  
Putere 2200  
Viteza aerului (km/h) 120  
Setări temperatură 3  
Jet de aer rece    
Înveliş grilaj Ceramic  
Concentrator 2  
Dimensiuni duze 6x69 mm şi 8x71  mm
Tip de difuzor Static  
Difuzor    
Grilaj detașabil    
Inel de agăţare    

Documentație

Întrebări frecvente

Când vă uscaţi părul, folosiţi viteza maximă pentru a termina mai repede. Însă atunci când vă coafaţi părul, este recomandabil să folosiţi fluxul mai lent pentru a evita ciufulirea părului.
Direcţionaţi fluxul de aer spre şuviţa de păr pe care doriţi să o coafaţi (la o temperatură înaltă), apoi activaţi fluxul de aer rece pentru o răcire rapidă. Această metodă de tranziţie între temperaturi vă coafează părul cu mai multă eficienţă.
Concentratorul vă permite să uscaţi o anumită zonă a părului. Folosiţi concentratorul pentru a direcţiona fluxul de aer cald către zona pe care doriţi să o uscaţi.
Difuzorul se utilizează pentru a da mai mult volum părului.
Această funcţie selectează automat cea mai bună combinaţie dintre temperatură şi fluxul de aer pentru a evita deshidratarea părului.
Această funcţie opreşte automat uscătorul de păr atunci când acesta nu este în mişcare şi îl porneşte înapoi de îndată ce începeţi să îl utilizaţi din nou.
Această funcţie neutralizează electricitatea statică şi ar trebui să facă părul mai elastic şi mai uşor de ondulat. În plus, părul dumneavoastră va fi mai strălucitor deoarece praful nu se poate prinde de el.
Uscătoarele de păr necesită un minim de întreţinere. Le puteţi curăţa folosind accesoriile pentru curăţare sau o cârpă umezită uşor pentru a înlătura orice fir de păr prins în grila de protecţie din spate. Nu curăţaţi niciodată aparatul folosind alcool sau introducându-l complet în apă. (Nu uitaţi să scoateţi uscătorul din priză întotdeauna înainte de a-l curăţa.)
Acest lucru este normal; un dispozitiv de siguranţă opreşte automat aparatul în cazul supraîncălzirii (de exemplu, din cauza părului sau a altor materiale prinse în grilajul de protecţie posterior). Aşteptaţi până se răceşte uscătorul de păr (20 de minute).
După ce urmați instrucțiunile din manualul de utilizare pentru pornirea aparatului, asigurați-vă că priza electrică funcționează prin conectarea unui alt aparat. Dacă în continuare acesta nu funcționează, nu încercați să demontați sau să reparați dumneavoastră aparatul, ci duceți-l la un centru de reparații autorizat.
Nu utilizaţi aparatul. Pentru a evita orice pericol, duceţi-l
la un centru de service autorizat pentru a fi înlocuit.
Un aparat din clasa I trebuie conectat la o priză cu împământare (şi are un singur strat de izolaţie). Un aparat din clasa II nu trebuie neapărat să fie conectat la o priză cu împământare deoarece este prevăzut cu două straturi distincte şi independente de izolaţie.
Utilizând butonul pentru flux de aer rece (în funcţie de model) vă puteţi coafa mai bine părul și îi puteţi fixa mişcarea.
Cu uscătoarele de păr care sunt prevăzute cu această funcţie, utilizaţi difuzorul cu dinţi mobili; acesta va da volum părului de la rădăcini până la vârfuri.
Aparatul dumneavoastră conţine materiale valoroase care pot fi recuperate sau reciclate. Predaţi aparatul la un punct public de colectare a deşeurilor.
În cazul în care credeți că lipsește o componentă, contactați Centrul de servicii pentru clienți și vă vom ajuta să găsiți o soluție potrivită.
Vizitați secțiunea „Accesorii” a site-ului nostru pentru a găsi cu ușurință toate articolele de care aveți nevoie pentru produsul dumneavoastră.
Puteţi găsi informaţii mai amănunţite în secţiunea Garanţie a acestui site.