ROWENTA x KARL LAGERFELD Uscător de păr Karl Lagerfeld Pro Stylist CV888LF0

Uscător de păr Karl Lagerfeld Pro Stylist CV888LF0
Stilizare profesională cu 43% mai multă strălucire*

Cu un motor AC puternic de 2200 W, uscătorul de păr Rowenta x Karl Lagerfeld Pro Stylist oferă o uscare rapidă a părului și stilizare profesională de fiecare dată. Tehnologia Rowenta Air-to-Care emite ioni pozitivi și negativi ce ajută la refacerea echilibrului natural al părului, în timp ce învelișul Keratin & Glow oferă un finisaj perfect, cu strălucire de lungă durată. Uscătorul vine la pachet cu un set complet de accesorii pentru ca tu să poți obține cu ușurință diferite stiluri de coafuri ca la salon în confortul locuinței tale.

Referință : CV888LF0

*% mediu, test de laborator independent vs păr natural, Franța 2021

Uscătorul de păr Rowenta Karl Lagerfeld Pro Stylist: Rezultate profesionale în fiecare zi

Obține rezultate perfecte ca la salon cu uscătorul de păr Rowenta Karl Lagerfeld Pro Stylist.

Motorul AC puternic de 2200 W oferă o uscare rapidă, în timp ce tehnologia Air-to-Care și învelișul exclusiv Keratin & Glow oferă cu 43%* mai multă strălucire părului tău.

Uscătorul vine la pachet cu un set de 3 accesorii pentru ca tu să obții rezultate perfecte ca la salon în confortul locuinței tale în fiecare zi.

Caracteristici tehnice/Comparare

Generator de ioni    
Accesorii incluse 2 Concentratoare + Difuzor  
Compact    
Culoare Negru & gri  
Voltage 220-240  V
Lungimea cablului de alimentare 1.8  m
Altele Tehnologia Air-to-Care, Jet de aer rece  
Putere 2200  W
Setări temperatură 3  
Jet de aer rece    
Înveliş grilaj Alte materiale  
Concentrator 2  
Dimensiuni duze 6 & 9  mm
Tip de difuzor Standard  
Difuzor    
Grilaj detașabil    
Inel de agăţare    
Gentuţă    
   
   
   
Culoare ștecher Negru  

Documentație

Întrebări frecvente

Când vă uscaţi părul, folosiţi viteza maximă pentru a termina mai repede. Însă atunci când vă coafaţi părul, este recomandabil să folosiţi fluxul mai lent pentru a evita ciufulirea părului.
Direcţionaţi fluxul de aer spre şuviţa de păr pe care doriţi să o coafaţi (la o temperatură înaltă), apoi activaţi fluxul de aer rece pentru o răcire rapidă. Această metodă de tranziţie între temperaturi vă coafează părul cu mai multă eficienţă.
Concentratorul vă permite să uscaţi o anumită zonă a părului. Folosiţi concentratorul pentru a direcţiona fluxul de aer cald către zona pe care doriţi să o uscaţi.
Difuzorul se utilizează pentru a da mai mult volum părului.
Această funcţie selectează automat cea mai bună combinaţie dintre temperatură şi fluxul de aer pentru a evita deshidratarea părului.
Această funcţie opreşte automat uscătorul de păr atunci când acesta nu este în mişcare şi îl porneşte înapoi de îndată ce începeţi să îl utilizaţi din nou.
Această funcţie neutralizează electricitatea statică şi ar trebui să facă părul mai elastic şi mai uşor de ondulat. În plus, părul dumneavoastră va fi mai strălucitor deoarece praful nu se poate prinde de el.
Uscătoarele de păr necesită un minim de întreţinere. Le puteţi curăţa folosind accesoriile pentru curăţare sau o cârpă umezită uşor pentru a înlătura orice fir de păr prins în grila de protecţie din spate. Nu curăţaţi niciodată aparatul folosind alcool sau introducându-l complet în apă. (Nu uitaţi să scoateţi uscătorul din priză întotdeauna înainte de a-l curăţa.)
Acest lucru este normal; un dispozitiv de siguranţă opreşte automat aparatul în cazul supraîncălzirii (de exemplu, din cauza părului sau a altor materiale prinse în grilajul de protecţie posterior). Aşteptaţi până se răceşte uscătorul de păr (20 de minute).
După ce urmați instrucțiunile din manualul de utilizare pentru pornirea aparatului, asigurați-vă că priza electrică funcționează prin conectarea unui alt aparat. Dacă în continuare acesta nu funcționează, nu încercați să demontați sau să reparați dumneavoastră aparatul, ci duceți-l la un centru de reparații autorizat.
Nu utilizaţi aparatul. Pentru a evita orice pericol, duceţi-l
la un centru de service autorizat pentru a fi înlocuit.
Un aparat din clasa I trebuie conectat la o priză cu împământare (şi are un singur strat de izolaţie). Un aparat din clasa II nu trebuie neapărat să fie conectat la o priză cu împământare deoarece este prevăzut cu două straturi distincte şi independente de izolaţie.
Utilizând butonul pentru flux de aer rece (în funcţie de model) vă puteţi coafa mai bine părul și îi puteţi fixa mişcarea.
Cu uscătoarele de păr care sunt prevăzute cu această funcţie, utilizaţi difuzorul cu dinţi mobili; acesta va da volum părului de la rădăcini până la vârfuri.
Aparatul dumneavoastră conţine materiale valoroase care pot fi recuperate sau reciclate. Predaţi aparatul la un punct public de colectare a deşeurilor.
În cazul în care credeți că lipsește o componentă, contactați Centrul de servicii pentru clienți și vă vom ajuta să găsiți o soluție potrivită.
Vizitați secțiunea „Accesorii” a site-ului nostru pentru a găsi cu ușurință toate articolele de care aveți nevoie pentru produsul dumneavoastră.
Puteţi găsi informaţii mai amănunţite în secţiunea Garanţie a acestui site.