ROWENTA Uscător de păr PowerLine CV5940F0

Uscător de păr PowerLine CV5940F0
Uscare rapidă și precisă, cu un plus de strălucire
Uscătorul Rowenta PowerLine a fost proiectat special pentru ca părul tău să arate impecabil, plin de volum și strălucire de fiecare dată. Tehnologia Ionic Booster emite milioane de ioni negativi direct pe suprafața firelor de păr, lăsându-ți părul moale, ușor de coafat și plin de strălucire. Sistemul Advanced Care ajustează temperatura pentru protecție sporită, în timp ce tehnologia Effiwatts garantează sesiuni eficiente de uscare, cu un consum redus de energie electrică.

Referință : CV5940F0

Uscătorul de păr Rowenta PowerLine: Un plus de strălucire

Obține rezultate perfecte, pline de strălucire, datorită uscătorului de păr Rowenta PowerLine.

Tehnologia Ionic Booster reduce efectul de electrizare al părului, lăsându-l moale, ușor de coafat și plin de strălucire.

Motorul DC, echipat cu tehnologia Effiwatts, oferă performanță și eficiență de top, cu un consum redus de energie electrică.

Uscătorul oferă o serie de funcții ce-ți vor ușura sesiunile de uscare, precum: 6 trepte ajustabile pentru temperatură și viteză (3 trepte de temperatură, 2 trepte de viteză), pentru ați personaliza coafura în orice clipă, tehnologia Advanced Care ce previne supraîncălzirea pentru un păr sănătos, jetul de aer rece pentru fixarea coafurii la finalul sesiunii de uscare și multe altele.

Caracteristici tehnice/Comparare

REZULTATE / UTILIZARE
Putere 2100  W
Performanţă 2400  Effiwatts
Dimensiuni duze 12  mm
Înveliş grilaj Cashmere Keratin  
Tip de difuzor Standard  
Difuzor    
Accesorii incluse Concentrator + Difuzor  
SPECIFICAŢII TEHNICE
Voltage 220-240  V
Culoare Negru & roz  
RESPECT PENTRU PĂR
Generator de ioni    
ERGONOMIE / CONFORT ÎN UTILIZARE
Tip motor DC  
   
   
   
Dry and discipline fastly  

Documentație

Întrebări frecvente

Când vă uscaţi părul, folosiţi viteza maximă pentru a termina mai repede. Însă atunci când vă coafaţi părul, este recomandabil să folosiţi fluxul mai lent pentru a evita ciufulirea părului.
Direcţionaţi fluxul de aer spre şuviţa de păr pe care doriţi să o coafaţi (la o temperatură înaltă), apoi activaţi fluxul de aer rece pentru o răcire rapidă. Această metodă de tranziţie între temperaturi vă coafează părul cu mai multă eficienţă.
Concentratorul vă permite să uscaţi o anumită zonă a părului. Folosiţi concentratorul pentru a direcţiona fluxul de aer cald către zona pe care doriţi să o uscaţi.
Difuzorul se utilizează pentru a da mai mult volum părului.
Această funcţie selectează automat cea mai bună combinaţie dintre temperatură şi fluxul de aer pentru a evita deshidratarea părului.
Această funcţie opreşte automat uscătorul de păr atunci când acesta nu este în mişcare şi îl porneşte înapoi de îndată ce începeţi să îl utilizaţi din nou.
Această funcţie neutralizează electricitatea statică şi ar trebui să facă părul mai elastic şi mai uşor de ondulat. În plus, părul dumneavoastră va fi mai strălucitor deoarece praful nu se poate prinde de el.
Uscătoarele de păr necesită un minim de întreţinere. Le puteţi curăţa folosind accesoriile pentru curăţare sau o cârpă umezită uşor pentru a înlătura orice fir de păr prins în grila de protecţie din spate. Nu curăţaţi niciodată aparatul folosind alcool sau introducându-l complet în apă. (Nu uitaţi să scoateţi uscătorul din priză întotdeauna înainte de a-l curăţa.)
Acest lucru este normal; un dispozitiv de siguranţă opreşte automat aparatul în cazul supraîncălzirii (de exemplu, din cauza părului sau a altor materiale prinse în grilajul de protecţie posterior). Aşteptaţi până se răceşte uscătorul de păr (20 de minute).
După ce urmați instrucțiunile din manualul de utilizare pentru pornirea aparatului, asigurați-vă că priza electrică funcționează prin conectarea unui alt aparat. Dacă în continuare acesta nu funcționează, nu încercați să demontați sau să reparați dumneavoastră aparatul, ci duceți-l la un centru de reparații autorizat.
Nu utilizaţi aparatul. Pentru a evita orice pericol, duceţi-l
la un centru de service autorizat pentru a fi înlocuit.
Un aparat din clasa I trebuie conectat la o priză cu împământare (şi are un singur strat de izolaţie). Un aparat din clasa II nu trebuie neapărat să fie conectat la o priză cu împământare deoarece este prevăzut cu două straturi distincte şi independente de izolaţie.
Utilizând butonul pentru flux de aer rece (în funcţie de model) vă puteţi coafa mai bine părul și îi puteţi fixa mişcarea.
Cu uscătoarele de păr care sunt prevăzute cu această funcţie, utilizaţi difuzorul cu dinţi mobili; acesta va da volum părului de la rădăcini până la vârfuri.
Aparatul dumneavoastră conţine materiale valoroase care pot fi recuperate sau reciclate. Predaţi aparatul la un punct public de colectare a deşeurilor.
În cazul în care credeți că lipsește o componentă, contactați Centrul de servicii pentru clienți și vă vom ajuta să găsiți o soluție potrivită.
Vizitați secțiunea „Accesorii” a site-ului nostru pentru a găsi cu ușurință toate articolele de care aveți nevoie pentru produsul dumneavoastră.
Puteţi găsi informaţii mai amănunţite în secţiunea Garanţie a acestui site.