ROWENTA Uscător de păr Premium Care Pro CV7461F0

Uscător de păr Premium Care Pro CV7461F0
Usucă și protejează părul

Premium Care Pro oferă performanțe rapide de uscare pentru coafuri perfecte și protecție sportiă a părului. Funcția Respect ajustează automat temperatura și treapta de viteză pentru a păstra părul neted, cu un nivelul natural de hidratare*. Generatorul de ioni și învelișul exclusiv Cashmere Keratin oferă un păr neted și ușor de stilizat.

Referință : CV7461F0

*Testare efectuată pe același produs în studiul independent de laborator față de uscarea normală la setarea maximă, Franța, Iunie 2010.

Uscare perfectă fără efort

Neted, strălucitor, voluminos și ușor de stilizat... Premium Care Pro oferă rezultate perfecte în orice situație.

Acest uscător de păr performant este echipat cu un motor de 2400 W pentru sesiuni de urcare rapide și eficiente.

Funcția Respect oferă control asupra temperaturii și a treptei de viteză pentru a-ți proteja părul păstrându-i umiditatea naturală, făcându-l neted și plin de volum.

Bucură-te de păr neted, ușor de stilizat și plin de strălucire datorită combinației exclusive dintre generatorul de ioni și a învelișului Cashmere Keratin și ulei de argan.

Oferă părului tău bucle definite și un plus de volum încă de la rădăcinâ datorită difuzorului activ, în timp ce funcția de aer rece te ajută să păstrezi coafura pentru o perioadă îndelungată.

Datorită celor 6 poziții ajustabile, Premium Care Pro oferă tot ceea ce ai nevoie pentru a obține coafura perfectă pe care o dorești.

Caracteristici tehnice/Comparare

REZULTATE / UTILIZARE
Putere 2400  
Setări temperatură 3  
Jet de aer rece    
Înveliş grilaj Cashmere Keratin  
Concentrator 1  
Difuzor    
RESPECT PENTRU PĂR
Funcţie Respect    
Generator de ioni    
ERGONOMIE / CONFORT ÎN UTILIZARE
Tip motor DC  
Inel de agăţare    
SPECIFICAŢII TEHNICE
Voltage 220-240  V
Lungimea cablului de alimentare 1.8  m
Culoare Alb și roz metalic  

Documentație

Întrebări frecvente

Când vă uscaţi părul, folosiţi viteza maximă pentru a termina mai repede. Însă atunci când vă coafaţi părul, este recomandabil să folosiţi fluxul mai lent pentru a evita ciufulirea părului.
Direcţionaţi fluxul de aer spre şuviţa de păr pe care doriţi să o coafaţi (la o temperatură înaltă), apoi activaţi fluxul de aer rece pentru o răcire rapidă. Această metodă de tranziţie între temperaturi vă coafează părul cu mai multă eficienţă.
Concentratorul vă permite să uscaţi o anumită zonă a părului. Folosiţi concentratorul pentru a direcţiona fluxul de aer cald către zona pe care doriţi să o uscaţi.
Difuzorul se utilizează pentru a da mai mult volum părului.
Această funcţie selectează automat cea mai bună combinaţie dintre temperatură şi fluxul de aer pentru a evita deshidratarea părului.
Această funcţie opreşte automat uscătorul de păr atunci când acesta nu este în mişcare şi îl porneşte înapoi de îndată ce începeţi să îl utilizaţi din nou.
Această funcţie neutralizează electricitatea statică şi ar trebui să facă părul mai elastic şi mai uşor de ondulat. În plus, părul dumneavoastră va fi mai strălucitor deoarece praful nu se poate prinde de el.
Uscătoarele de păr necesită un minim de întreţinere. Le puteţi curăţa folosind accesoriile pentru curăţare sau o cârpă umezită uşor pentru a înlătura orice fir de păr prins în grila de protecţie din spate. Nu curăţaţi niciodată aparatul folosind alcool sau introducându-l complet în apă. (Nu uitaţi să scoateţi uscătorul din priză întotdeauna înainte de a-l curăţa.)
Acest lucru este normal; un dispozitiv de siguranţă opreşte automat aparatul în cazul supraîncălzirii (de exemplu, din cauza părului sau a altor materiale prinse în grilajul de protecţie posterior). Aşteptaţi până se răceşte uscătorul de păr (20 de minute).
După ce urmați instrucțiunile din manualul de utilizare pentru pornirea aparatului, asigurați-vă că priza electrică funcționează prin conectarea unui alt aparat. Dacă în continuare acesta nu funcționează, nu încercați să demontați sau să reparați dumneavoastră aparatul, ci duceți-l la un centru de reparații autorizat.
Nu utilizaţi aparatul. Pentru a evita orice pericol, duceţi-l
la un centru de service autorizat pentru a fi înlocuit.
Un aparat din clasa I trebuie conectat la o priză cu împământare (şi are un singur strat de izolaţie). Un aparat din clasa II nu trebuie neapărat să fie conectat la o priză cu împământare deoarece este prevăzut cu două straturi distincte şi independente de izolaţie.
Utilizând butonul pentru flux de aer rece (în funcţie de model) vă puteţi coafa mai bine părul și îi puteţi fixa mişcarea.
Cu uscătoarele de păr care sunt prevăzute cu această funcţie, utilizaţi difuzorul cu dinţi mobili; acesta va da volum părului de la rădăcini până la vârfuri.
Aparatul dumneavoastră conţine materiale valoroase care pot fi recuperate sau reciclate. Predaţi aparatul la un punct public de colectare a deşeurilor.
În cazul în care credeți că lipsește o componentă, contactați Centrul de servicii pentru clienți și vă vom ajuta să găsiți o soluție potrivită.
Vizitați secțiunea „Accesorii” a site-ului nostru pentru a găsi cu ușurință toate articolele de care aveți nevoie pentru produsul dumneavoastră.
Puteţi găsi informaţii mai amănunţite în secţiunea Garanţie a acestui site.