ROWENTA Uscător de păr Premium Care Silence AC CV7920F0

Uscător de păr Premium Care Silence AC CV7920F0
Uscătorul de păr ultra silențios

Uscătorul de păr de înaltă performanță, ultra-silențios, Silence AC păstrează până la 25%** din hidratarea naturală a părului, cu ajutorul tehnologiei Hydra Protect. Datorită învelișului exclusiv Cashmere Keratin cu ulei de argan și generatorului de ioni, părul este mătăsos și strălucitor, în timp ce motorul profesional AC de 2300 W asigură o uscare rapidă şi extrem de silenţioasă.

Referință : CV7920F0

* De 5 ori mai silenţios prin comparaţie cu un uscător de păr standard cu motor AC de la același brand

** Testat pe acelaşi produs faţă de uscarea la poziţia maximă, cu funcţia Turbo Boost activată

BeneficiiProdus

CU SILENCE AC, TE BUCURI DE O USCARE RAPIDĂ ȘI SILENŢIOASĂ A PĂRULUI!

Uscătorul de păr ultra silențios și puternic, cu motor profesional de 2300 W asigură o eficiență de uscare ridicată, în timp ce tehnologia Hydra Protect păstrează până la 25%** din hidratarea naturală a părului, pentru rezultate perfecte!

Datorită învelișului Cashmere Keratin cu ulei de argan, ce protejează şi ajută la prevenirea deteriorării părului, şi generatorului de ioni, ce hidratează şi are un efect puternic antistatic, părul devine mătăsos şi strălucitor.

Concentratorul subţire de 8 mm asigură control perfect, eliberând un flux de aer precis pentru finisarea coafurii.

Difuzorul asigură dispersia perfectă a fluxului de aer pentru o uscare rapidă, intensificând volumul natural și definind buclele.

Cele 2 trepte de viteză împreună cu cele 3 setări de temperatură oferă combinaţia ideală pentru uscarea şi protejarea părului în acelaşi timp.

Silence AC: uscătorul de păr ultra silențios pentru un păr superb!

** Testat pe acelaşi produs faţă de uscarea la poziţia maximă, cu funcţia Turbo Boost activată

Caracteristici tehnice/Comparare

Generator de ioni    
Culoare Negru/roz prăfuit  
Voltage 220-240  V
Lungimea cablului de alimentare 1,8  m
Putere 2300  
Viteza aerului (km/h) 120  
Setări temperatură 3  
Jet de aer rece    
Turbo    
Înveliş grilaj Cashmere Keratin  
Concentrator 1  
Dimensiuni duze 8  mm
Tip de difuzor Standard  
Difuzor    
Funcţie Respect    
Sistem silenţios 75  dB(A)
Grilaj detașabil    
Inel de agăţare    

Documentație

Întrebări frecvente

Când vă uscaţi părul, folosiţi viteza maximă pentru a termina mai repede. Însă atunci când vă coafaţi părul, este recomandabil să folosiţi fluxul mai lent pentru a evita ciufulirea părului.
Direcţionaţi fluxul de aer spre şuviţa de păr pe care doriţi să o coafaţi (la o temperatură înaltă), apoi activaţi fluxul de aer rece pentru o răcire rapidă. Această metodă de tranziţie între temperaturi vă coafează părul cu mai multă eficienţă.
Concentratorul vă permite să uscaţi o anumită zonă a părului. Folosiţi concentratorul pentru a direcţiona fluxul de aer cald către zona pe care doriţi să o uscaţi.
Difuzorul se utilizează pentru a da mai mult volum părului.
Această funcţie selectează automat cea mai bună combinaţie dintre temperatură şi fluxul de aer pentru a evita deshidratarea părului.
Această funcţie opreşte automat uscătorul de păr atunci când acesta nu este în mişcare şi îl porneşte înapoi de îndată ce începeţi să îl utilizaţi din nou.
Această funcţie neutralizează electricitatea statică şi ar trebui să facă părul mai elastic şi mai uşor de ondulat. În plus, părul dumneavoastră va fi mai strălucitor deoarece praful nu se poate prinde de el.
Uscătoarele de păr necesită un minim de întreţinere. Le puteţi curăţa folosind accesoriile pentru curăţare sau o cârpă umezită uşor pentru a înlătura orice fir de păr prins în grila de protecţie din spate. Nu curăţaţi niciodată aparatul folosind alcool sau introducându-l complet în apă. (Nu uitaţi să scoateţi uscătorul din priză întotdeauna înainte de a-l curăţa.)
Acest lucru este normal; un dispozitiv de siguranţă opreşte automat aparatul în cazul supraîncălzirii (de exemplu, din cauza părului sau a altor materiale prinse în grilajul de protecţie posterior). Aşteptaţi până se răceşte uscătorul de păr (20 de minute).
După ce urmați instrucțiunile din manualul de utilizare pentru pornirea aparatului, asigurați-vă că priza electrică funcționează prin conectarea unui alt aparat. Dacă în continuare acesta nu funcționează, nu încercați să demontați sau să reparați dumneavoastră aparatul, ci duceți-l la un centru de reparații autorizat.
Nu utilizaţi aparatul. Pentru a evita orice pericol, duceţi-l
la un centru de service autorizat pentru a fi înlocuit.
Un aparat din clasa I trebuie conectat la o priză cu împământare (şi are un singur strat de izolaţie). Un aparat din clasa II nu trebuie neapărat să fie conectat la o priză cu împământare deoarece este prevăzut cu două straturi distincte şi independente de izolaţie.
Utilizând butonul pentru flux de aer rece (în funcţie de model) vă puteţi coafa mai bine părul și îi puteţi fixa mişcarea.
Cu uscătoarele de păr care sunt prevăzute cu această funcţie, utilizaţi difuzorul cu dinţi mobili; acesta va da volum părului de la rădăcini până la vârfuri.
Aparatul dumneavoastră conţine materiale valoroase care pot fi recuperate sau reciclate. Predaţi aparatul la un punct public de colectare a deşeurilor.
În cazul în care credeți că lipsește o componentă, contactați Centrul de servicii pentru clienți și vă vom ajuta să găsiți o soluție potrivită.
Vizitați secțiunea „Accesorii” a site-ului nostru pentru a găsi cu ușurință toate articolele de care aveți nevoie pentru produsul dumneavoastră.
Puteţi găsi informaţii mai amănunţite în secţiunea Garanţie a acestui site.