ROWENTA Uscător de păr Studio Dry Glow CV5820F0

Uscător de păr Studio Dry Glow CV5820F0
Uscare rapidă și păr strălucitor
Uscătorul de păr Rowenta Studio Dry Glow oferă combinația perfectă dintre performanța de uscare și coafarea ușoară a părului. Generatorul de ioni oferă strălucire părului tău și reduce efectul de electrizare, lăsându-l moale și ușor de coafat. Tehnologia Effiwatts reduce consumul de energie electrică, în timp ce gama variată de funcții garantează sesiuni de uscare fără efort.

Referință : CV5820F0

Uscătorul de păr Rowenta Studio Dry Glow: Păr fermecător și plin de strălucire

Pentru coafuri perfecte și pline de strălucire, uscătorul de păr Rowenta Studio Dry Glow oferă sesiuni de uscare fără efort în fiecare zi.

Generatorul de ioni reduce efectul de electrizare, lăsând părul moale, mătăsos și ușor de coafat.

Experimentează puterea de uscare a tehnologiei Effiwatts ce reduce consumul de energie electrică pentru eficiență sporită.

Cele 6 trepte de viteză și temperatură îți oferă posibilitatea de a da forma dorită coafurii tale.

Funcția Thermo Control protejează părul, iar concentratorul oferă un flux precis de aer pentru rezultate perfecte.

Jetul de aer rece permite fixarea coafurii pentru o perioadă lungă de timp.

 

 

 

 

Caracteristici tehnice/Comparare

REZULTATE / UTILIZARE
Putere 2100  W
Performanţă 2300  Effiwatts
Dimensiuni duze 14  mm
Setări temperatură 3  
Jet de aer rece    
Concentrator 1  
SPECIFICAŢII TEHNICE
Voltage 220-240  V
Lungimea cablului de alimentare 1.8  m
Culoare Negru  
Tip de ștecher Europeană  
Formă ștecher Ștecher drept  
RESPECT PENTRU PĂR
Generator de ioni    
ERGONOMIE / CONFORT ÎN UTILIZARE
Tip motor DC  
Grilaj detașabil    
Inel de agăţare    

Documentație

Întrebări frecvente

Când vă uscaţi părul, folosiţi viteza maximă pentru a termina mai repede. Însă atunci când vă coafaţi părul, este recomandabil să folosiţi fluxul mai lent pentru a evita ciufulirea părului.
Direcţionaţi fluxul de aer spre şuviţa de păr pe care doriţi să o coafaţi (la o temperatură înaltă), apoi activaţi fluxul de aer rece pentru o răcire rapidă. Această metodă de tranziţie între temperaturi vă coafează părul cu mai multă eficienţă.
Concentratorul vă permite să uscaţi o anumită zonă a părului. Folosiţi concentratorul pentru a direcţiona fluxul de aer cald către zona pe care doriţi să o uscaţi.
Difuzorul se utilizează pentru a da mai mult volum părului.
Această funcţie selectează automat cea mai bună combinaţie dintre temperatură şi fluxul de aer pentru a evita deshidratarea părului.
Această funcţie opreşte automat uscătorul de păr atunci când acesta nu este în mişcare şi îl porneşte înapoi de îndată ce începeţi să îl utilizaţi din nou.
Această funcţie neutralizează electricitatea statică şi ar trebui să facă părul mai elastic şi mai uşor de ondulat. În plus, părul dumneavoastră va fi mai strălucitor deoarece praful nu se poate prinde de el.
Uscătoarele de păr necesită un minim de întreţinere. Le puteţi curăţa folosind accesoriile pentru curăţare sau o cârpă umezită uşor pentru a înlătura orice fir de păr prins în grila de protecţie din spate. Nu curăţaţi niciodată aparatul folosind alcool sau introducându-l complet în apă. (Nu uitaţi să scoateţi uscătorul din priză întotdeauna înainte de a-l curăţa.)
Acest lucru este normal; un dispozitiv de siguranţă opreşte automat aparatul în cazul supraîncălzirii (de exemplu, din cauza părului sau a altor materiale prinse în grilajul de protecţie posterior). Aşteptaţi până se răceşte uscătorul de păr (20 de minute).
După ce urmați instrucțiunile din manualul de utilizare pentru pornirea aparatului, asigurați-vă că priza electrică funcționează prin conectarea unui alt aparat. Dacă în continuare acesta nu funcționează, nu încercați să demontați sau să reparați dumneavoastră aparatul, ci duceți-l la un centru de reparații autorizat.
Nu utilizaţi aparatul. Pentru a evita orice pericol, duceţi-l
la un centru de service autorizat pentru a fi înlocuit.
Un aparat din clasa I trebuie conectat la o priză cu împământare (şi are un singur strat de izolaţie). Un aparat din clasa II nu trebuie neapărat să fie conectat la o priză cu împământare deoarece este prevăzut cu două straturi distincte şi independente de izolaţie.
Utilizând butonul pentru flux de aer rece (în funcţie de model) vă puteţi coafa mai bine părul și îi puteţi fixa mişcarea.
Cu uscătoarele de păr care sunt prevăzute cu această funcţie, utilizaţi difuzorul cu dinţi mobili; acesta va da volum părului de la rădăcini până la vârfuri.
Aparatul dumneavoastră conţine materiale valoroase care pot fi recuperate sau reciclate. Predaţi aparatul la un punct public de colectare a deşeurilor.
În cazul în care credeți că lipsește o componentă, contactați Centrul de servicii pentru clienți și vă vom ajuta să găsiți o soluție potrivită.
Vizitați secțiunea „Accesorii” a site-ului nostru pentru a găsi cu ușurință toate articolele de care aveți nevoie pentru produsul dumneavoastră.
Puteţi găsi informaţii mai amănunţite în secţiunea Garanţie a acestui site.