ROWENTA x KARL LAGERFELD Uscător de păr Studio Dry Rowenta x Karl Lagerfeld CV581LF0

Uscător de păr Studio Dry Rowenta x Karl Lagerfeld CV581LF0
Uscare rapidă

Uscătorul de păr Rowenta Karl Lagerfeld Studio Dry oferă performanțe de top pentru sesiuni de uscare fără efort în fiecare zi. Tehnologia Effiwatts reduce consumul de energie electrică pentru eficiență sporită, în timp ce treptele ajustabile de viteză și temperatură îți oferă posibiliatea de a-ți personaliza coafura exact așa cum îți dorești. Descoperă funcțiile inteligente proiectate special pentru a-ți oferi sesiuni ușoare de înfrumusețare în fiecare zi.

  • Performanță impresionantă: Tehnologia Effiwatts reduce consumul de energie electrică
  • Ușor de utilizat: 6 trepte de viteză și temperatură pentru a-ți personaliza coafura exact cu îți place
  • Protecție îmbunătățită: Tehnologia Thermo Control îți protejează părul prin intermediul temperaturii optime
  • Stilizare precisă: concentratorul oferă un flux de aer precis pentru a da forma dorită coafurii tale o perioadă îndelungată
  • Rezultate de lungă durată: Jetul de aer rece este ideal pentru finisarea coafurii
  • Confort: cablul de alimentare cu o lungime de 1.8 m permite o libertate de mișcare sporită și confort în utilizare.

Referință : CV581LF0

Uscător de păr Rowenta Karl Lagerfeld Studio Dry: Rezultate perfecte în fiecare zi

Rowenta Karl Lagerfeld Studio Dry este uscătorul ce-ți va oferi performanța necesară pentru ca părul tău să arate impecabil în fiecare zi.

Tehnologia avansată Effiwatts reduce consumul de energie electrică pentru eficiență sporită.

Funcțiile inteligente, precum cele 6 trepte de viteză și temperatură îți pun la dispoziție numeroase variante de a-ți coafa părul exact așa cum îți place.

Funcția Thermo Control îți protejează părul de căldura excesivă, iar concentratorul oferă un flux de aer precis pentru rezultate perfecte.

Jetul de aer rece este ideal pentru a da forma dorită coafurii tale pentru o perioadă îndelungată.

Caracteristici tehnice/Comparare

REZULTATE / UTILIZARE
Putere 2100  W
Performanţă 2300  Effiwatts
Dimensiuni duze 12  mm
Setări temperatură 3  
Jet de aer rece    
Concentrator 1  
ERGONOMIE / CONFORT ÎN UTILIZARE
Tip motor DC  
Grilaj detașabil    
Inel de agăţare    
Funcţie ECO    
SPECIFICAŢII TEHNICE
Voltage 220-240  V
Lungimea cablului de alimentare 1.8  m
Culoare Negru  
   

Documentație

Întrebări frecvente

Când vă uscaţi părul, folosiţi viteza maximă pentru a termina mai repede. Însă atunci când vă coafaţi părul, este recomandabil să folosiţi fluxul mai lent pentru a evita ciufulirea părului.
Direcţionaţi fluxul de aer spre şuviţa de păr pe care doriţi să o coafaţi (la o temperatură înaltă), apoi activaţi fluxul de aer rece pentru o răcire rapidă. Această metodă de tranziţie între temperaturi vă coafează părul cu mai multă eficienţă.
Concentratorul vă permite să uscaţi o anumită zonă a părului. Folosiţi concentratorul pentru a direcţiona fluxul de aer cald către zona pe care doriţi să o uscaţi.
Difuzorul se utilizează pentru a da mai mult volum părului.
Această funcţie selectează automat cea mai bună combinaţie dintre temperatură şi fluxul de aer pentru a evita deshidratarea părului.
Această funcţie opreşte automat uscătorul de păr atunci când acesta nu este în mişcare şi îl porneşte înapoi de îndată ce începeţi să îl utilizaţi din nou.
Această funcţie neutralizează electricitatea statică şi ar trebui să facă părul mai elastic şi mai uşor de ondulat. În plus, părul dumneavoastră va fi mai strălucitor deoarece praful nu se poate prinde de el.
Uscătoarele de păr necesită un minim de întreţinere. Le puteţi curăţa folosind accesoriile pentru curăţare sau o cârpă umezită uşor pentru a înlătura orice fir de păr prins în grila de protecţie din spate. Nu curăţaţi niciodată aparatul folosind alcool sau introducându-l complet în apă. (Nu uitaţi să scoateţi uscătorul din priză întotdeauna înainte de a-l curăţa.)
Acest lucru este normal; un dispozitiv de siguranţă opreşte automat aparatul în cazul supraîncălzirii (de exemplu, din cauza părului sau a altor materiale prinse în grilajul de protecţie posterior). Aşteptaţi până se răceşte uscătorul de păr (20 de minute).
După ce urmați instrucțiunile din manualul de utilizare pentru pornirea aparatului, asigurați-vă că priza electrică funcționează prin conectarea unui alt aparat. Dacă în continuare acesta nu funcționează, nu încercați să demontați sau să reparați dumneavoastră aparatul, ci duceți-l la un centru de reparații autorizat.
Nu utilizaţi aparatul. Pentru a evita orice pericol, duceţi-l
la un centru de service autorizat pentru a fi înlocuit.
Un aparat din clasa I trebuie conectat la o priză cu împământare (şi are un singur strat de izolaţie). Un aparat din clasa II nu trebuie neapărat să fie conectat la o priză cu împământare deoarece este prevăzut cu două straturi distincte şi independente de izolaţie.
Utilizând butonul pentru flux de aer rece (în funcţie de model) vă puteţi coafa mai bine părul și îi puteţi fixa mişcarea.
Cu uscătoarele de păr care sunt prevăzute cu această funcţie, utilizaţi difuzorul cu dinţi mobili; acesta va da volum părului de la rădăcini până la vârfuri.
Aparatul dumneavoastră conţine materiale valoroase care pot fi recuperate sau reciclate. Predaţi aparatul la un punct public de colectare a deşeurilor.
În cazul în care credeți că lipsește o componentă, contactați Centrul de servicii pentru clienți și vă vom ajuta să găsiți o soluție potrivită.
Vizitați secțiunea „Accesorii” a site-ului nostru pentru a găsi cu ușurință toate articolele de care aveți nevoie pentru produsul dumneavoastră.
Puteţi găsi informaţii mai amănunţite în secţiunea Garanţie a acestui site.