ROWENTA Uscător de păr Ultimate Experience Maestria CV9920F0

Uscător de păr Ultimate Experience Maestria CV9920F0
Exceleaza in arta stilizarii parului

Uscatorul de par Rowenta Ultimate Experience Maestria iti pune la dispozitie tot ceea ce ai nevoie pentru a duce coafura ta la urmatorul nivel datorita tehnologiei avansate si functiilor inteligente. Uscatorul beneficiaza de un Nano-motor fara perii ce ofera un flux mare de aer, in timp ce concentratorul de 5 mm te ajuta sa iti  stilizezi parul  fara efort. Greutata redusa a uscatorului promit confort sporit in utilizare, iar Tehnologia avansata Air-To-Care ofera un plus de stralucire parului.

Referință : CV9920F0

Uscătorul de păr Rowenta Ultimate Experience Maestria: Excelează în arta stilizării părului

Cu o calitate premium și performanțe fără compromisuri zi după zi, uscătorul Rowenta Ultimate Experience Maestria a fost proiectat special pentru a te ajuta să perfecționezi arta stilizării părului.

Nano-motorul fără perii cu debit mare de aer, împreună cu un concentrator subțire de 5 mm, garantează un flux de aer concentrat pentru ca tu să obții rezultate perfecte de fiecare dată.

Confecționat din materiale ușoare și cu un design elegant, uscătorul oferă un plus de confort în utilizare.

Tehnologia Rowenta Air-To-Care aduce un plus de strălucire de până la 93%* părului tău datorită ionilor pozitivi și negativi.

Maestria vine la pachet cu un set complet de accesorii: 3 accesorii versatile pentru orice tip de coafură, 9 combinații de temperatură/viteză ușor de utilizat, o grilă detașabilă pentru curățare ușoară și un jet de aer rece pentru finisare perfectă.

Caracteristici tehnice/Comparare

Generator de ioni    
Accesorii incluse 2 Concentratoare + Difuzor  
Setari temperatura/viteza 9  
Compact    
Culoare Negru & maro  
Voltage 220-240  V
Lungimea cablului de alimentare 1.8  m
Putere 2000  W
Setări temperatură 3  
Jet de aer rece    
Concentrator 2  
Dimensiuni duze 5 & 9  mm
Tip de difuzor Standard  
Difuzor    
Accesorii 1: Difuzor  
Mâner ergonomic    
Grilaj detașabil    
   
   
   
   
   
   

Documentație

Întrebări frecvente

Când vă uscaţi părul, folosiţi viteza maximă pentru a termina mai repede. Însă atunci când vă coafaţi părul, este recomandabil să folosiţi fluxul mai lent pentru a evita ciufulirea părului.
Direcţionaţi fluxul de aer spre şuviţa de păr pe care doriţi să o coafaţi (la o temperatură înaltă), apoi activaţi fluxul de aer rece pentru o răcire rapidă. Această metodă de tranziţie între temperaturi vă coafează părul cu mai multă eficienţă.
Concentratorul vă permite să uscaţi o anumită zonă a părului. Folosiţi concentratorul pentru a direcţiona fluxul de aer cald către zona pe care doriţi să o uscaţi.
Difuzorul se utilizează pentru a da mai mult volum părului.
Această funcţie selectează automat cea mai bună combinaţie dintre temperatură şi fluxul de aer pentru a evita deshidratarea părului.
Această funcţie opreşte automat uscătorul de păr atunci când acesta nu este în mişcare şi îl porneşte înapoi de îndată ce începeţi să îl utilizaţi din nou.
Această funcţie neutralizează electricitatea statică şi ar trebui să facă părul mai elastic şi mai uşor de ondulat. În plus, părul dumneavoastră va fi mai strălucitor deoarece praful nu se poate prinde de el.
Uscătoarele de păr necesită un minim de întreţinere. Le puteţi curăţa folosind accesoriile pentru curăţare sau o cârpă umezită uşor pentru a înlătura orice fir de păr prins în grila de protecţie din spate. Nu curăţaţi niciodată aparatul folosind alcool sau introducându-l complet în apă. (Nu uitaţi să scoateţi uscătorul din priză întotdeauna înainte de a-l curăţa.)
Acest lucru este normal; un dispozitiv de siguranţă opreşte automat aparatul în cazul supraîncălzirii (de exemplu, din cauza părului sau a altor materiale prinse în grilajul de protecţie posterior). Aşteptaţi până se răceşte uscătorul de păr (20 de minute).
După ce urmați instrucțiunile din manualul de utilizare pentru pornirea aparatului, asigurați-vă că priza electrică funcționează prin conectarea unui alt aparat. Dacă în continuare acesta nu funcționează, nu încercați să demontați sau să reparați dumneavoastră aparatul, ci duceți-l la un centru de reparații autorizat.
Nu utilizaţi aparatul. Pentru a evita orice pericol, duceţi-l
la un centru de service autorizat pentru a fi înlocuit.
Un aparat din clasa I trebuie conectat la o priză cu împământare (şi are un singur strat de izolaţie). Un aparat din clasa II nu trebuie neapărat să fie conectat la o priză cu împământare deoarece este prevăzut cu două straturi distincte şi independente de izolaţie.
Utilizând butonul pentru flux de aer rece (în funcţie de model) vă puteţi coafa mai bine părul și îi puteţi fixa mişcarea.
Cu uscătoarele de păr care sunt prevăzute cu această funcţie, utilizaţi difuzorul cu dinţi mobili; acesta va da volum părului de la rădăcini până la vârfuri.
Aparatul dumneavoastră conţine materiale valoroase care pot fi recuperate sau reciclate. Predaţi aparatul la un punct public de colectare a deşeurilor.
În cazul în care credeți că lipsește o componentă, contactați Centrul de servicii pentru clienți și vă vom ajuta să găsiți o soluție potrivită.
Vizitați secțiunea „Accesorii” a site-ului nostru pentru a găsi cu ușurință toate articolele de care aveți nevoie pentru produsul dumneavoastră.
Puteţi găsi informaţii mai amănunţite în secţiunea Garanţie a acestui site.