ROWENTA Uscător de păr Ultimate Experience Scalp Care CV9240F0

Uscător de păr Ultimate Experience Scalp Care CV9240F0
Începe îngrijirea părului tău de la rădăcini

Oferă părului tău atenția și grija pe care o merita cu uscătorul Rowenta Ultimate Experience Scalp Care ce oferă performanțe înalte împreună cu beneficiile unui masaj capilar. Du rutina ta zilnică de înfrumusețare la un cu totul alt nivel datorită accesoriului cu piciorușe mobile ce facilitează oxigenarea scalpului pentru un păr puternic, în timp ce vibrația lentă ridică firele de păr tocmai de la rădăcină pentru un plus de volum.

Referință : CV9240F0

BeneficiiProdus

Uscătorul de păr Rowenta Ultimate Experience Scalp Care: Începe îngrijirea părului tău de la rădăcini

Păr mai sănătos, uscare excepțională și masaj delicat al scalpului, toate acestea sunt oferite de uscătorul de păr Rowenta Ultimate Experience Scalp Care.

Oferă părului tău atenția și grija pe care o merita: accesoriul oferă o îngrijire sporită părului tău datorită piciorușelor mobile ce îmbunătățesc circulația sângelui pentru a-ți păstra părul sănătos, în timp ce vibrația ridică firele de la rădăcină pentru un plus de volum.

Designul inteligent și performanțele de top vin în completarea caracteristicilor produsului: puterea de 2200 W a motorului fără perii asigură rezultate perfecte de fiecare dată.

Designul compact, pliabil, oferă confort sporit în utilizare, fie că ești acasă sau în călătorie.

Funcția Advanced Care, împreună cu Tehnologia Ionic Booster formează echipa perfectă pentru ca tu să poți obține un păr sănătos, moale și plin de strălucire.

Caracteristici tehnice/Comparare

Dry and style with care  
Brushless motor (BLDC)  
Generator de ioni    
Accesorii incluse 2 Concentratoare + Difuzor  
Culoare Alb  
Voltage 220-240  V
Lungimea cablului de alimentare 1.8  m
Accesorii suplimentare incluse Active Scalp Revitalizer  
Putere 2200  W
Setări temperatură 3  
Jet de aer rece    
Concentrator 2  
Dimensiuni duze 7 & 11  mm
Scalp Care    
Tip de difuzor Activ  
Difuzor    
Tip utilizator Mix  
Funcţie Respect    
Grilaj detașabil    
   
Pliabil    
Funcţie ECO    
   
   
   
Culoare ștecher Alb  

Documentație

Întrebări frecvente

Când vă uscaţi părul, folosiţi viteza maximă pentru a termina mai repede. Însă atunci când vă coafaţi părul, este recomandabil să folosiţi fluxul mai lent pentru a evita ciufulirea părului.
Direcţionaţi fluxul de aer spre şuviţa de păr pe care doriţi să o coafaţi (la o temperatură înaltă), apoi activaţi fluxul de aer rece pentru o răcire rapidă. Această metodă de tranziţie între temperaturi vă coafează părul cu mai multă eficienţă.
Concentratorul vă permite să uscaţi o anumită zonă a părului. Folosiţi concentratorul pentru a direcţiona fluxul de aer cald către zona pe care doriţi să o uscaţi.
Difuzorul se utilizează pentru a da mai mult volum părului.
Această funcţie selectează automat cea mai bună combinaţie dintre temperatură şi fluxul de aer pentru a evita deshidratarea părului.
Această funcţie opreşte automat uscătorul de păr atunci când acesta nu este în mişcare şi îl porneşte înapoi de îndată ce începeţi să îl utilizaţi din nou.
Această funcţie neutralizează electricitatea statică şi ar trebui să facă părul mai elastic şi mai uşor de ondulat. În plus, părul dumneavoastră va fi mai strălucitor deoarece praful nu se poate prinde de el.
Uscătoarele de păr necesită un minim de întreţinere. Le puteţi curăţa folosind accesoriile pentru curăţare sau o cârpă umezită uşor pentru a înlătura orice fir de păr prins în grila de protecţie din spate. Nu curăţaţi niciodată aparatul folosind alcool sau introducându-l complet în apă. (Nu uitaţi să scoateţi uscătorul din priză întotdeauna înainte de a-l curăţa.)
Acest lucru este normal; un dispozitiv de siguranţă opreşte automat aparatul în cazul supraîncălzirii (de exemplu, din cauza părului sau a altor materiale prinse în grilajul de protecţie posterior). Aşteptaţi până se răceşte uscătorul de păr (20 de minute).
După ce urmați instrucțiunile din manualul de utilizare pentru pornirea aparatului, asigurați-vă că priza electrică funcționează prin conectarea unui alt aparat. Dacă în continuare acesta nu funcționează, nu încercați să demontați sau să reparați dumneavoastră aparatul, ci duceți-l la un centru de reparații autorizat.
Nu utilizaţi aparatul. Pentru a evita orice pericol, duceţi-l
la un centru de service autorizat pentru a fi înlocuit.
Un aparat din clasa I trebuie conectat la o priză cu împământare (şi are un singur strat de izolaţie). Un aparat din clasa II nu trebuie neapărat să fie conectat la o priză cu împământare deoarece este prevăzut cu două straturi distincte şi independente de izolaţie.
Utilizând butonul pentru flux de aer rece (în funcţie de model) vă puteţi coafa mai bine părul și îi puteţi fixa mişcarea.
Cu uscătoarele de păr care sunt prevăzute cu această funcţie, utilizaţi difuzorul cu dinţi mobili; acesta va da volum părului de la rădăcini până la vârfuri.
Aparatul dumneavoastră conţine materiale valoroase care pot fi recuperate sau reciclate. Predaţi aparatul la un punct public de colectare a deşeurilor.
În cazul în care credeți că lipsește o componentă, contactați Centrul de servicii pentru clienți și vă vom ajuta să găsiți o soluție potrivită.
Vizitați secțiunea „Accesorii” a site-ului nostru pentru a găsi cu ușurință toate articolele de care aveți nevoie pentru produsul dumneavoastră.
Puteţi găsi informaţii mai amănunţite în secţiunea Garanţie a acestui site.