ROWENTA Uscător de păr Volumizer CV6130F0

Uscător de păr Volumizer CV6130F0
Oferă coafurii tale volum 3D

Uscătorul de păr Rowenta Volumizer este aparatul ideal pentru a da volum coafurii tale ce va atrage toate privirile . Bucură-te de triplul efect al sistemului 3D Volume Booster: Tehnologia Hybrid pentru un flux de aer mai mare cu până la 40%* ce ridică firele de păr de la rădăcini, concentratorul de 8 mm pentru a da forma dorită și difuzorul pentru volum. Descoperă uscătorul de păr, cu funcții avansate, pentru o coafură perfectă de fiecare dată.

  • 3D volume booster: Descopera o uscare cu tripla actiune - flux de aer ce ridica firele de par de la radacinia, concentrator de 8 mm pentru coafat si difuzor ce ofera un plus de volum parului tau
  • Tehnologie Hibrid: Uscatorul ofera beneficiile atat unui motor DC, cat si AC, pentru un flux de aer mai mare cu pana la 40%* ce ridica firele de par de la radacina (*vs gama PowerLine CV59 de la acelasi producator)
  • Coafare usoara: In combinatie cu o perie rotunda si o miscare intuitiva, concentratorul subtire ofera un flux de aer precis pentru a coafa si imbunatati volumul parului tau
  • Volum natural: Difuzorul ofera un plus de volum parului tau
  • Uscare de inalta performanta: Tehnologia avansata a motorului Hibrid vine la pachet cu o putere de 2400 Effiwatts ce ofera o uscare perfecta si rezultate eficiente
  • Stralucire si ingrijire: Functia Advanced Care impreuna cu generatorul de ioni iti vor lasa parul plin de stralucire, protejandu-l in acelasi timp
  • Design premium

Referință : CV6130F0

*vs gama PowerLine CV59 de la același producător

Uscătorul de păr Rowenta Volumizer: Uscare cu acțiune triplă

Atinge un nou nivel în materie de stilizare a părului cu uscătorul de păr Rowenta Volumizer și a acțiunii sale triple: un flux de aer robust, ce ridică firele de păr de la rădăcini în timp ce-i dă formă și volum.

Sistemul 3D Volume Booster dispune de Tehnologia Hybrid ce oferă la un loc beneficiile motoarelor DC și AC, pentru un flux de aer cu până la 40% mai mare*.

Concentratorul de 8 mm te va ajuta să dai forma dorită coafurii tale în timp ce o usuci, iar difuzorul va da volum natural părului tău.

Rezultatul este o coafură perfect uscată, plină de volum ce va întoarce privire de peste tot.

Puterea de uscare de 2400 Effiwatts asigură performanțe eficiente, în timp ce funcția Advanced Care și generatorul de ioni îți vor lăsa părul moale, ușor de coafat și plin de strălucire.

Designul premium, compact și cu greutate ușoară completează pachetul ideal pentru un uscător de păr eficient ce garantează rezultate perfecte în fiecare zi.

Caracteristici tehnice/Comparare

REZULTATE / UTILIZARE
Putere 1800  W
Performanţă 2400  Effiwatts
Viteza aerului (km/h) 120  
Dimensiuni duze 8  mm
Setări temperatură 3  
Jet de aer rece    
Concentrator 1  
Tip de difuzor Standard  
Difuzor    
Accesorii incluse Concentrator + Difuzor  
RESPECT PENTRU PĂR
Generator de ioni    
ERGONOMIE / CONFORT ÎN UTILIZARE
Tip motor Hybrid motor  
Grilaj detașabil    
Inel de agăţare    
Funcţie ECO    
SPECIFICAŢII TEHNICE
Voltage 230  V
Lungimea cablului de alimentare 1.8  m
Culoare Alb & argintiu  
Altele Jet de aer rece  
   
   
   
   
Boost volume  

Documentație

Întrebări frecvente

Când vă uscaţi părul, folosiţi viteza maximă pentru a termina mai repede. Însă atunci când vă coafaţi părul, este recomandabil să folosiţi fluxul mai lent pentru a evita ciufulirea părului.
Direcţionaţi fluxul de aer spre şuviţa de păr pe care doriţi să o coafaţi (la o temperatură înaltă), apoi activaţi fluxul de aer rece pentru o răcire rapidă. Această metodă de tranziţie între temperaturi vă coafează părul cu mai multă eficienţă.
Concentratorul vă permite să uscaţi o anumită zonă a părului. Folosiţi concentratorul pentru a direcţiona fluxul de aer cald către zona pe care doriţi să o uscaţi.
Difuzorul se utilizează pentru a da mai mult volum părului.
Această funcţie selectează automat cea mai bună combinaţie dintre temperatură şi fluxul de aer pentru a evita deshidratarea părului.
Această funcţie opreşte automat uscătorul de păr atunci când acesta nu este în mişcare şi îl porneşte înapoi de îndată ce începeţi să îl utilizaţi din nou.
Această funcţie neutralizează electricitatea statică şi ar trebui să facă părul mai elastic şi mai uşor de ondulat. În plus, părul dumneavoastră va fi mai strălucitor deoarece praful nu se poate prinde de el.
Uscătoarele de păr necesită un minim de întreţinere. Le puteţi curăţa folosind accesoriile pentru curăţare sau o cârpă umezită uşor pentru a înlătura orice fir de păr prins în grila de protecţie din spate. Nu curăţaţi niciodată aparatul folosind alcool sau introducându-l complet în apă. (Nu uitaţi să scoateţi uscătorul din priză întotdeauna înainte de a-l curăţa.)
Acest lucru este normal; un dispozitiv de siguranţă opreşte automat aparatul în cazul supraîncălzirii (de exemplu, din cauza părului sau a altor materiale prinse în grilajul de protecţie posterior). Aşteptaţi până se răceşte uscătorul de păr (20 de minute).
După ce urmați instrucțiunile din manualul de utilizare pentru pornirea aparatului, asigurați-vă că priza electrică funcționează prin conectarea unui alt aparat. Dacă în continuare acesta nu funcționează, nu încercați să demontați sau să reparați dumneavoastră aparatul, ci duceți-l la un centru de reparații autorizat.
Nu utilizaţi aparatul. Pentru a evita orice pericol, duceţi-l
la un centru de service autorizat pentru a fi înlocuit.
Un aparat din clasa I trebuie conectat la o priză cu împământare (şi are un singur strat de izolaţie). Un aparat din clasa II nu trebuie neapărat să fie conectat la o priză cu împământare deoarece este prevăzut cu două straturi distincte şi independente de izolaţie.
Utilizând butonul pentru flux de aer rece (în funcţie de model) vă puteţi coafa mai bine părul și îi puteţi fixa mişcarea.
Cu uscătoarele de păr care sunt prevăzute cu această funcţie, utilizaţi difuzorul cu dinţi mobili; acesta va da volum părului de la rădăcini până la vârfuri.
Aparatul dumneavoastră conţine materiale valoroase care pot fi recuperate sau reciclate. Predaţi aparatul la un punct public de colectare a deşeurilor.
În cazul în care credeți că lipsește o componentă, contactați Centrul de servicii pentru clienți și vă vom ajuta să găsiți o soluție potrivită.
Vizitați secțiunea „Accesorii” a site-ului nostru pentru a găsi cu ușurință toate articolele de care aveți nevoie pentru produsul dumneavoastră.
Puteţi găsi informaţii mai amănunţite în secţiunea Garanţie a acestui site.