ROWENTA x KARL LAGERFELD Uscator de par Karl Lagerfeld Express Style CV184LF0

Uscator de par Karl Lagerfeld Express Style CV184LF0
Flux de aer puternic pentru uscare rapida si usoara
Uscatorul de par Rowenta x Karl Lagerfeld Express Style a fost creat pentru a oferi sesiuni de uscare rapide. Tehnologia Effiwatts de economisire a energiei ofera o uscare puternica, iar concentrator asigura un flux de aer precis. Cele 2 setari de viteza/temperatura ofera o personalizare usoara a fluxului de aer. Designul cu greutate redusa si maner pliabil este ideal pentru calatorii si asigura confort si stilizare usoara zi de zi. Mai mult decat atat, functia de dubla tensiune permite utilizarea acestui uscator de par oriunde in lume!

Referință : CV184LF0

Uscatorul de par Rowenta x Karl Lagerfeld Express Style: Flux de aer puternic pentru uscare rapida si usoara

Esti in cautarea unui nou partener pentru sesiunile de stilizare?

Uscatorul Rowenta x Karl Lagerfeld Express Style este ceea ce cauti.

Proiectat pentru a oferi coafuri rapide si usoare, uscatorul de par Express Style ofera o multitudine de optiuni pentru a se potrivi fiecarui stil.

Acum poti avea totul: uscare si coafare fara efort, rezultate perfecte intr-un timp scurt si o utilizare usoara pentru toate tipurile de par.

Uscatorul de par Express Style, usor de folosit, ofera un flux de aer puternic pentru rezultate rapide si usoare zi de zi, toate intr-un design compact pentru confort maxim.

Caracteristici tehnice/Comparare

REZULTATE / UTILIZARE
Putere 1600  W
Performanţă 1900  Effiwatts
Jet de aer rece    
Înveliş grilaj Keratin & Shine  
Concentrator 1  
Setari temperatura/viteza 2  
Accesorii incluse Concentrator  
ERGONOMIE / CONFORT ÎN UTILIZARE
Tip motor DC  
Pliabil    
Compact    
Inel de agăţare    
Funcţie ECO    
   
   
SPECIFICAŢII TEHNICE
Voltage 110-127 / 220-240  V
Voltaj dual    
Lungimea cablului de alimentare 1.8  m
Culoare Negru  
   
   
Dry and discipline fastly  

Documentație

Întrebări frecvente

Când vă uscaţi părul, folosiţi viteza maximă pentru a termina mai repede. Însă atunci când vă coafaţi părul, este recomandabil să folosiţi fluxul mai lent pentru a evita ciufulirea părului.
Direcţionaţi fluxul de aer spre şuviţa de păr pe care doriţi să o coafaţi (la o temperatură înaltă), apoi activaţi fluxul de aer rece pentru o răcire rapidă. Această metodă de tranziţie între temperaturi vă coafează părul cu mai multă eficienţă.
Concentratorul vă permite să uscaţi o anumită zonă a părului. Folosiţi concentratorul pentru a direcţiona fluxul de aer cald către zona pe care doriţi să o uscaţi.
Difuzorul se utilizează pentru a da mai mult volum părului.
Această funcţie selectează automat cea mai bună combinaţie dintre temperatură şi fluxul de aer pentru a evita deshidratarea părului.
Această funcţie opreşte automat uscătorul de păr atunci când acesta nu este în mişcare şi îl porneşte înapoi de îndată ce începeţi să îl utilizaţi din nou.
Această funcţie neutralizează electricitatea statică şi ar trebui să facă părul mai elastic şi mai uşor de ondulat. În plus, părul dumneavoastră va fi mai strălucitor deoarece praful nu se poate prinde de el.
Uscătoarele de păr necesită un minim de întreţinere. Le puteţi curăţa folosind accesoriile pentru curăţare sau o cârpă umezită uşor pentru a înlătura orice fir de păr prins în grila de protecţie din spate. Nu curăţaţi niciodată aparatul folosind alcool sau introducându-l complet în apă. (Nu uitaţi să scoateţi uscătorul din priză întotdeauna înainte de a-l curăţa.)
Acest lucru este normal; un dispozitiv de siguranţă opreşte automat aparatul în cazul supraîncălzirii (de exemplu, din cauza părului sau a altor materiale prinse în grilajul de protecţie posterior). Aşteptaţi până se răceşte uscătorul de păr (20 de minute).
După ce urmați instrucțiunile din manualul de utilizare pentru pornirea aparatului, asigurați-vă că priza electrică funcționează prin conectarea unui alt aparat. Dacă în continuare acesta nu funcționează, nu încercați să demontați sau să reparați dumneavoastră aparatul, ci duceți-l la un centru de reparații autorizat.
Nu utilizaţi aparatul. Pentru a evita orice pericol, duceţi-l
la un centru de service autorizat pentru a fi înlocuit.
Un aparat din clasa I trebuie conectat la o priză cu împământare (şi are un singur strat de izolaţie). Un aparat din clasa II nu trebuie neapărat să fie conectat la o priză cu împământare deoarece este prevăzut cu două straturi distincte şi independente de izolaţie.
Utilizând butonul pentru flux de aer rece (în funcţie de model) vă puteţi coafa mai bine părul și îi puteţi fixa mişcarea.
Cu uscătoarele de păr care sunt prevăzute cu această funcţie, utilizaţi difuzorul cu dinţi mobili; acesta va da volum părului de la rădăcini până la vârfuri.
Aparatul dumneavoastră conţine materiale valoroase care pot fi recuperate sau reciclate. Predaţi aparatul la un punct public de colectare a deşeurilor.
În cazul în care credeți că lipsește o componentă, contactați Centrul de servicii pentru clienți și vă vom ajuta să găsiți o soluție potrivită.
Vizitați secțiunea „Accesorii” a site-ului nostru pentru a găsi cu ușurință toate articolele de care aveți nevoie pentru produsul dumneavoastră.
Puteţi găsi informaţii mai amănunţite în secţiunea Garanţie a acestui site.