Air Force Precision Aparatul de tuns barba de la Rowenta cu tehnologie de aspirare a părului tăiat

În ultimii ani, bărbații, indiferent de vârstă, au început să fie tentați să poarte barbă. Pentru mulți dintre aceștia barba este un atu al frumuseții masculine și conferă un caracter deosebit trăsăturilor feței.

În ceea ce privește bărbile, marele clasic este barba de trei zile, potrivită pentru orice ocazie. Pentru un aer mai destins şi un look casual, barba de 5 mm este ideală. Cât despre barba de 8 mm, aceasta este varianta ingenioasă de lungime a bărbii pentru a te bucura de un week-end în compania prietenilor. În orice caz, barba este modul perfect pentru a-ți schimba look-ul în funcție de ocazie. Fără să mai vorbim de faptul că scapi de bărbieritul zilnic, iar pentru persoanele cu piele foarte sensibilă, asta seamănă cu o bine meritată vacanță. Pe scurt, având în vedere că implică mai puțină întreținere și conferă un stil mai original, cine s-ar lipsi de barbă?

  • air-force-precision-1_RO.jpg
  • air-force-precision-2_RO.jpg

Tehnologia Rowenta

Aparatul de tuns barba Air Force Precision a fost conceput totodată pentru a-ți permite să-ți tunzi barba în mod eficient, exact la lungimea dorită, într-un timp record. Îți oferă de asemenea o mare libertate de alegere pentru stilul de tuns al bărbii, datorită celor 21 de poziții de tuns de la 0,5 mm până la 10 mm. Vei putea crea toate stilurile dorite, inclusiv stilul „bărbii de 3 zile”. În fine, este foarte practic datorită autonomiei mari a bateriei de până la 45 de minute, ceea ce îți asigură suficient timp pentru a-ți perfecționa stilul bărbii.

Mulțumită recipientului de colectare a părului aspirat, aparatul Air Force Precision poate fi folosit oriunde. Astfel, atunci când te grăbești poți să-ți tunzi repede barba în mașină sau în lift, fără a lăsa păr peste tot. Recipientul de colectare a părului este ușor de curățat: se desface într-o secundă pentru golire. La fel și lamele, pe care le poți detaşa ușor pentru a le curăța cu o periuță. Îl vei putea curăța, golind totul la coșul de gunoi, fără a mai lăsa păr pe chiuvetă. Spune adio mizeriei.

Aceste produseTE-AR PUTEA INTERESA