Alegerea aparatului care va fii alături de tine în fiecare zi

Cum ai putut descoperi deja, nu este ușor să navighezi în universul aparatelor de tuns. Curaj! Asta înseamnă să fii bărbat

Cum să alegi aparatul de tuns care te va însoți în viața zilnică, în diminețile petrecute în fața oglinzii din baie (martore a atâtor alte povești) și în serile de petrecere? Nu intra în panică. Iată câteva sfaturi profesionale care te vot ajuta să găsești repede aparatul de tuns ideal, cel care te va ajuta să obții look-ul la care ai visat dintotdeauna ...

Standardele de frumusețe masculină devin din ce în ce mai complexe ... De la aspectul de om al cavernelor la nebunia metrosexuală, este loc pentru toate tipurile de stiluri. OK, părul bărbatului modern trebuie ținut sub control, dar nu chiar oricum.

  • trimmer-01_RO.jpg
  • trimmer-02_RO.jpg

Joker, aparatele de tuns multifuncționale

Pentru cei care vor să-și simplifice viața, Rowenta for Men oferă aparate de tuns 2, 3 sau 4 în 1.

Există modele pentru

  • Barbă + păr

  • Barbă + păr + corp

  • Barbă + păr + corp + nas şi urechi

Descoperă produsele

fiecare cu aparatul său de tuns

Stilul Dandy, elegant, pentru bărbații exigenți

Ești meticulos, cauți întotdeauna obținerea celei mai bune performanțe? Modelele multifuncţionale sunt perfecte pentru tine. Preferabil cu un înveliș din titan, durabile și cu lame ascuțite și rezistente, acestea sunt extrem de eficiente.

Mai mult, sistemul de piepteni ajustabili în poziții multiple evită bătaia de cap cu schimbatul accesoriilor. Și dispun, bineînțeles, de piepteni cu o gamă largă de dimensiuni.

Stilul destins, cool, pentru bărbații grăbiţi

Dacă pur și simplu nu vrei să pierzi mult timp cu tunsul - ai nevoie de o soluție practică, simplă, atât acasă cât și când ieși. Lamele rezistente din oțel inoxidabil, cu înveliș de titan, pentru o tăiere ultra-precisă și sistemul de schimbare rapidă a pieptenelui, permit folosirea sub apă a modelelor Wet & Dry.

Modelele destinate unei singure zone sunt exact ceea ce-ți trebuie. Sunt ușor de folosit și, de ce nu, prevăzute cu opțiunea de aspirare a părului tuns, ceea ce te va scuti de curăţarea suprafețeler după fiecare tuns.

Stilul trendy, șic, pentru bărbații siguri pe ei

Dacă te tentează barba de trei zile sau o barbă îngrijită, în stil hipster, vei aprecia un aparat special pentru tuns barba, de înaltă precizie.

Opțiunea fără fir îți oferă libertate totală de mișcare și permite utilizarea mobilă datorită bunei autonomii a bateriei. Dacă, pe lângă acestea, aparatul de tuns are și un design deosebit, cu atât mai bine!

Aceste produseTE-AR PUTEA INTERESA