Aspirare silențioasă cu Rowenta

Indispensabile pentru menținerea curăţeniei locuinței tale, aspiratoarele devin din ce în ce mai eficiente. Acestea aspiră praful, părul animalelor și tot felul de alergeni. În viața de zi cu zi, acestea reprezintă garanția unui mediu de viață mai sănătos. Dezavantajul este că aspiratoarele sunt în general zgomotoase.

Zgomotul este principalul inconvenient când dăm cu aspiratorul (conform Studiului privind utilizarea și atitudinile, realizat în Franța, Italia și Germania în iunie 2013). Cu un nivel al sunetului evaluat la 80 de decibeli, aspiratoarele tradiționale pot depăși în timpul funcţionării sunetul emisiunii tale preferate de la televizor sau de pe postul de radio. Rowenta a redus însă sunetul emis de către aparatele sale cu 3 decibeli, ceea ce corespunde unei diminuări cu 50% a poluării sonore. Astfel, cu gama de aspiratoare Rowenta, nu mai trebuie să-ți faci griji că vei deranja vecinii, vei putea da cu aspiratorul și în afara orelor normale de lucru. Deşi o parte dintre utilizatori asociază zgomotul puternic cu performanţa de aspirare, acest lucru nu este chiar adevărat. Rowenta a inventat aspiratoare extrem de silențioase, fără compromis în privinţa performanței.

 • vacuum-in-silence-2_RO.jpg
 • vacuum-in-silence-1_RO.jpg

Compară diferite niveluri de zgomot

 • vacuuminsilence_icon1.png

  140 db(A)

  Decolarea unui avion

 • vacuuminsilence_icon2.png

  90 db(A)

  Maşina de tuns iarba

 • vacuuminsilence_icon3.png

  70 dB(A)

  Televizorul

 • vacuuminsilence_icon4.png

  60/65 dB(A)

  O conversație între două persoane

 • vacuuminsilence_icon5.png

  62 dB(A)

  Aspiratorul Silence Force Extreme

rowenta: 15 ani de cercetare în domeniul Silențiozității

Datorită celor 15 ani de cercetare în domeniul Silențiozității, Rowenta a optimizat trei elemente cheie ale design-ului aspiratoarelor sale pentru atingerea silențiozității maxime.

1 Tehnologia sistemului silențios se bazează pe un motor suspendat, izolat într-o carcasă dublă pentru minimizarea vibrațiilor, și pe numeroase accesorii cu tuburi etanșe, mari, pentru diminuarea zgomotului produs de fluxul de aer. Pe deasupra, se asigură îndepărtarea eficientă și discretă a prafului cu ajutorul unei perii silențioase a aspiratorului.

2 Trebuie să luăm, de asemenea, în considerare forma capului de aspirare și design-ul tubului.

3 Aparatele sunt echipate cu roți mari din cauciuc moale. Prin urmare, acestea se pot roti în mod discret chiar și pe gresie sau pe parchet.

ASPIRATOARELE CU SAC SILENCE FORCE 4A

Cu numai 64 dB(A) în modul silențios şi 66 dB(A) la puterea maximă, Silence Force™ 4A este cel mai silențios aspirator cu sac, asigurând un confort excepţional în utilizare. Poţi folosi aspiratorul fără a acoperi sunetul televizorului, sau o conversaţie normală între două persoane. Eficient din punct de vedere energetic şi cu un sistem avansat de filtrare, Silence Force™ 4A este partenerul ideal pentru a aspira în profunzime toate tipurile de suprafeţe.

ASPIRATOARELE FĂRĂ SAC SILENCE FORCE MULTI-CYCLONIC

Cu tehnologia Rowenta de reducere a zgomotului, Silence Force™ Multi-Cyclonic este proiectat pentru a fi cel mai silențios aspirator din categoria sa, cu numai 68 dB(A). Este promisiunea unei performanţe de aspirare a prafului constante de-a lungul timpului datorită tehnologiei Multi-Cyclonic, care oferă un proces în două etape pentru separarea eficientă a prafului de aer (99%).

Eticheta energetică

Fiind obligatorie pentru aspiratoare din septembrie 2014 , aceasta oferă informații despre produse. Pe etichetă, clasa energetică este calculată bazându-se pe puterea electrică raportată la performanța aparatului, în timp ce eficacitatea energetică reprezintă raportul dintre consumul de energie și eficienţa medie a aspiratorului (de la clasa A la clasa G, economiile făcute reprezintă în medie 6 euro pe an, în funcție de țară, acestea fiind calculate în raport cu prețul mediu al energiei electrice în Europa).

În ultimul rând, dar nu cel mai puțin important, eticheta energetică specifică nivelul de zgomot în decibeli și consumul anual mediu de energie electrică în kW pe an (calculat pentru o oră de aspirare pe săptămână pe o suprafață de 87m²).

Pentru a-ți simplifica alegerea, toate aspiratoarele ecologice Rowenta au o a doua etichetă ce indică puterea de aspirare echivalentă cu cea a unui model tradițional şi reducerea estimativă a consumului pentru o utilizare normală a aparatului.