Epilare fără durere şi rezultate perfecte cu Rowenta este posibil

Băi, masaje… Ritualurile de înfrumusețare sunt sinonime cu bucuria unui moment doar al tău, de liniște desăvârșită, fiind învăluită totodată de arome delicioase.

Dar întotdeauna există o excepție de la regulă, și în acest caz, excepția este epilarea. Mai trebuie adăugat și că, în anumite cazuri, mai are și alte dezavantaje: ia mult timp, nu este întotdeauna eficientă și mai este și dureroasă. Pe scurt, planificarea unei ședințe de înlăturare a părului necesită o pregătire psihologică și mult timp la dispoziție.

  • painless-epilation-1_RO.jpg
  • painless-epilation-2_RO.jpg

Am încercat cu toatele diferite metode pentru a scăpa de părul nedorit.

Există numeroase tehnici de epilare: cu ceară, cu miere și zahăr. Și chiar dacă în general sunt eficiente, presupun o anumită perioadă de învățare și chiar și ceva îndemânare. Folosite prea fierbinţi, aceste produse pot arde pielea, iar dacă sunt doar călduțe, rezultatele nu sunt întotdeanua cele aşteptate. Să nu mai vorbim de faptul că mai trebuie înlăturate și reziduurile după epilare. Aici intră în scenă epilatoarele. Practice și ușor de utilizat, acestea au fost concepute pentru a te ajuta să scapi ușor de părul nedorit. O problemă însă rămâne: îndepărtatul părului nu se poate face fără durere.

Acest lucru era, însă, adevărat în trecut. Rowenta utilizează diferite tehnici prin care acţiunea de îndepărtare a părului se poate face într-un mod pe deplin armonios.

tehnologia rowenta

În primul rând, există tehnica epilatorului Soft Sensation. Sistemul său inovator cu vibraţii Soft Sensation, calmează şi amorţeşte pielea în timpul smulgerii pentru o epilare fără durere. Rezultatul este o piele fină şi catifelată şi o experienţă plăcută, nedureroasă.

AquaPerfect Soft este alt aparat creat pe baza unei observații: pielea este mai puțin sensibilă și mai netedă sub un jet de apă. Rowenta a creat, prin urmare, un epilator care poate fi utilizat sub duș și în cadă. Epilarea este astfel nu doar eficientă, dar și aproape nedureroasă. Și în sfârșit, un alt aspect foarte important: utilizarea acestuia sub apă permite economisirea de timp. Proaspătă și relaxată, îți poți apoi hidrata pielea și te poți bucura timp de două sau trei săptămâni de o piele fină.

Pentru o epilare ale cărei rezultate să reziste mai mult timp, optează pentru epilatoarele cu IPL (lumină intens pulsată). Inspirate de accesoriile profesioniștilor din domeniul saloanelor de înfrumusețare, aceste epilatoare nu sunt pe bază de mini-pensete, ci pe bază de fascicule luminoase concentrate care se transformă rapid în căldură şi distrug celulele responsabile pentru creșterea firelor de păr, îndepărtând astfel părul direct de la rădăcină.

știai că?

Epilatoarele pe bază de IPL folosesc fascicule luminoase care elimină părul de la rădăcină.

Mai exact, melanina părului este cea care atrage fasciculele de lumină pulsată. Acestea sunt direcționate sub piele, până la foliculii piloşi, pe care îi distrug. Dat fiind că un epilator pe bază de IPL îndepărtează doar firele de păr în creștere, sunt necesare mai multe sesiuni de epilare, pentru a îndepărta complet părul nedorit. Prin urmare, treptat, cu ajutorul unui astfel de tratament, cu timpul pielea devine fină și catifelată. Deși nu se poate vorbi de o epilare permanentă, rezultatele sunt totuși pe termen lung, putând dura câțiva ani. Un alt avantaj este că tehnologia utilizată nu deteriorează pielea și nu o alterează. O astfel de epilare se poate efectua pe întreg corpul, inclusiv în zonele cele mai sensibile (exceptând faţa). Și, în încheiere, tratamentul de epilare cu un epilator pe bază de IPL este complet nedureros.Aceste produseTE-AR PUTEA INTERESA