Gama Respect pentru a-ţi coafa părul, fără a-l deteriora

Fiind victima schimbărilor de temperatură, a poluării și uscării datorate atmosferei încălzite şi a aerului condiționat, părul tău nu are tot timpul viața ușoară.

Prin urmare, acesta devine lipsit de vitalitate, se rupe uşor şi se electrizează. Timp îndelungat, accesoriile pentru păr și plăcile de îndreptat părul au fost considerate drept factori agravanți, în special dacă sunt folosite frecvent. Acest lucru nu este întru totul corect.

  • gama-respect_RO_1.jpg
  • gama-respect_RO_2.jpg

tehnologia rowenta

În ceea ce privește aparatele de coafat, am dezvoltat o tehnologie care permite optimizarea îndreptării părului la 170°C, obținând acelaşi rezultat perfect, ca în cazul folosirii unei temperaturi de 230°C.

Plăcile de îndreptat părul dispun de un termostat ajustabil aflat pe mâner, care permite selectarea nivelului de temperatură dorit. Astefel, poţi alege temperaturi între 130°C și 230°C, în funcţie de tipul de păr.

Plăcile de îndreptat părul au, de asemenea, un înveliș ceramic. Ceramica este un material care difuzează omogen căldura, permițându-i plăcii să alunece pe orice tip de păr, pentru a asigura o îndreptare perfectă, lăsând părul neted și strălucitor.

Pentru a-ţi respecta părul așa cum se cuvine, uscătorul de păr Respectissim, cu funcția „Respect”, emite un flux de aer de 15 m/secundă, la temperatura de 65°C, pentru un rezultat garantat, lăsând părul cu 25% mai puțin deshidratat!

Poți avea părul superb pe care ți-l dorești urmând aceste trei reguli simple.  

1 Plăcile de îndreptat părul și ondulatoarele nu trebuie folosite pe părul umed deoarece riști să-ți deshidratezi părul pe termen lung. 

2 Pentru uscarea părului, trebuie de folosită o temperatură și o viteză medie. Durează mai mult, dar rezultatul va fi fără îndoială deosebit. Doar atunci când îți coafezi părul cu un uscător de păr este nevoie să mărești temperatura aerului și să scazi viteza fluxului de aer.

3 Și în încheiere, nu există nimic mai eficient decât butonul de aer rece pentru a reînchide cuticulele firelor de păr deteriorate și a contribui la rezistența coafurii timp mai îndelungat.

 

Aparate de coafat care care îţi respectă părul. Nu este exact ceea ce ne trebuie pentru a întoarce toate privirile?